Sandi Ritter, po domače Komba, gostinec iz Zagorja, je temeljito spremenil protikadilski zakon v svojo korist. V njegovem lokalu, Fejst pubu, sredi Zagorja, se lahko kadi na toplem in v zaprtem prostoru. Komba ni kupil pregrešno drage kadilske komore, niti kako drugače spremenil svojega lokala, ampak je izkoristil luknjo v protikadilskem zakonu. Zakaj se je odločil za takšno potezo? Iz preprostega razloga, ker je kot gostinec opazil, da se je promet v lokalu drastično zmanjšal po začetku izvajanja zakona in ker mu je lokal edini vir prihodka, je moral nekaj storiti.
Šel je na Upravno enoto (hvala Damir za popravek) in registriral svoj lokal za svoje začasno prebivališče. Ker zakon prepoveduje kajenje na javnih krajih in ker njegovo prebivališče ne sodi v to kategorijo, je tudi kajenje dovoljeno v njegovem lokalu. Zelo preprosta stvar kako zaobiti zakon! Da pa bi zadostil vsem kriterijem in vsem inšpekcijam, pa vse skupaj poteka nekako takole.
Gost pride v lokal in če je zunaj mrzlo in bi kljub dejstvu, da kajenje ubija, da zmanjšuje plodnost, da (vstavi po potrebi čim bolj neumno parolo), rad prižgal cigareto na toplem, si lahko za šankom naročiš pijačo, dobiš zraven še pepelnik in lahko vstopiš v posebno “Titovo sobo” (vsaj včasih se je tako imenovala), kjer lahko brez slabe vesti prižgeš cigaro in uživaš na toplem in počasi kadiš.
Ker se sedaj, ko postaja zunaj vse hladneje, opazi da je čedalje manj gostov v lokalih in posledično je manjši tudi prihodek, dočim stroški ostajajo enaki, bo verjetno po tej, zgoraj opisani, metodi, posegel še kakšen gostinec, ki mu ni vseeno za tiste stalne stranke, ki so prišle zjutraj na kavo in cigareto, ali pa popoldan na pivo in cigareto.