had blog roni kordis had blog roni kordis

Bojkot Globala zaradi umora Gorazda

V soboto 13.10.07 med 11.00 in 24.00 vabimo vse, ki nas podpirate v ideji izboljšati varnost v Ljubljani, da na mestu, kjer so do smrti pretepli 20 letnega Gorazda, s svečko, rožico ali zgolj podpisom v knjigo podpore ideji za spremembo predpisov za zagotovitev večje varnosti, podprete to idejo. Od obiskovalcev Globala pa pričakujemo, da bodo vsaj ta dan bojkotirali obisk omenjenega lokala.

Podpiram idejo, ki sem jo prejel na mail. Spremenilo se verjetno ne bo nič, ampak če ne poskusiš, niti ne boš nikoli vedel, če lahko kaj spremeniš!
O tem, ali je Global kriv, ali so krivi varnostniki VIP varovanja, se mi zdi nesmiselno razpredati. Naj minister Mate in njegovi kolegi naredijo zaključek in morilca spravijo za zapahe!

 1. Ehh oslarije, kakšen bojkot? Denar je v igri… sveta vladar.
  Ne vem kdo že, je baje sprejel neko resolucijo zaradi tega dogodka, neka študentska org.?!? Ow please…
  Kaj je prava zgodba dogodka, nikoli ne bomo vedeli, mediji so spet napihnili vse v stratosfero…

  A.

 2. Podpiram bajkot, pa ne le za en večer, za ves teden!
  Pravzaprav bi ga bilo treba bajkotirati dlje časa, dokler morilec ni kaznovan in za zapahi, do takrat.
  Da je Slovenija vse manj pravna in vse bolj razčlovečena, pa je zgovoren primer, kako ni reakcij na to pobudo na tvojem blogu.

  Če bi pripel kakšno seksi bejbo, bi se trlo komentarjev in nasvetov.
  :))))

  hm!!!

 3. Očitno Lipa ni bla dovolj. Katera diskoteka bo naslednja žrtev česa podobnega?

 4. Ne razumem, kaj ima ta bojkot veze. Kolektivne krivde že dolgo več ne obstaja – krivi so posamezniki. Varnostniki, botri varnostne službe, ne vem kdo. Nima veze global – men je bedn, sam ga bodo zaprli, odprl se bo pa nov in bo isto.

 5. Mene pa zanima kakšno je bilo stanje v oz. pred Globalom v soboto po 24 uri? Je bila v lokalu gužva, je bojkot uspel? Kako bo ta teden, pa naslednji? Bodo ljudje na nesrečen dogodek slej kot prej pozabili, ali bo Global sčasoma res zaprl svoja vrata?

  Tudi sama sem prižgala svečo.

  Se pa spominjam dogodka izpred kakšnih 2 let, ko smo Global obiskali v večji družbi in ko smo odhajali so prav tako varnostniki pred lokalom brcali na tleh ležečega mladeniča, pa so bili trije fantje iz naše družbe na srečo nekoliko močnješje postave in večji od varnostnikov, da so si upali povzdigniti glas,nato so odrinili dva varnostnika in ubogega nesrečnika dvignili s tal, ter poklicali rešilca. Za tega fanta se je takrat srečno končalo, lahko pa bi se tudi drugače.

  Sicer pa so ti varnostniki ena navadna primitivna čefurska mafija. Med sabo so dogovorjeni, da se pokličejo po telefonu in potem drug drugemu pomagajo pri pretepih. Globalovi varnostniki so povezani s tistimi od Tramontane. Vsi pa vemo, kdo so lastniki omenjenih diskotek. Človekove pravice se ščitijo za vse manjšine, ki prebivajo pri nas, jaz pa se sprašujem kdo bo zaščitil Slovence, ki počasi postajamo manjšina v lastni držvi.

 6. Prosim, ne me obveščat o komentarjih na mail…Me lahko brišeš?

  Hvala.

Komentarji so zaprti.