To je moj zaključek po petih minutah gledanja resničnostnega šova Kmetija. Zakaj?
Zvečer sem med preklapljanjem kanalov in iskanjem nečesa uporabnega, naletel na Kmetijo. Ravno na tisti del, ko se dve osebi pomerita v dvoboju. In včeraj sta se med seboj pomerili 63-letna Magda in 21-letna Daša. Dvoboj je bil vse prej kot človeški, ker je Daša izbrala “pas”. Vsaka je okrog pasu si nadela pas, ki ju je povezoval in vsaka je na svojo levo roko morala dati zapestnico iz usnja in z veliko rinko. Zmagovalka postane tista, ki obesi roko nasprotnice na kavelj na steni.
In bilo je vse prej kot človeško! Stara gospa, ki se je krčevito oklepala 40-let mlajše punce, ki pa je kljub temu ni morala obesiti na kavelj. Hropenje in težko dihanje obeh. In strah, da ne bi kap zadela starejšo gospo, so bili faktorji, ki so spremljali dvoboj. Vendar v mojem primeru, so dosegli ravno nasproten učinek. Grdo in pod vsako častjo! Ko je voditeljica videla, da se takšen dvoboj ne bo nikoli končal, se je odločila da spremeni pravila igre. Zmaga tista, ki svojo roko prva obesi na kavelj! Jao, jao, jao! Seveda je zmagala mlajša tekmovalka. (utrinki)
Glede na številke, katere so posredovali pri POP Tv, o gledanosti Kmetije, “Prva oddaja Kmetija je kljub poznejšem terminu na POP TV med mladim televizijskim občinstvom, starim med 18 in 49 let dosegla kar 13,1-odstotni rating in 49-odstotni delež“, bi pričakoval, da bo oddaja veliko bolj kvalitetna, oz. da bo veliko bolj zanimiva, kot pa je bilo to, kar sem včeraj videl.
Glede na število komentarjev na spletni strani Kmetije, pa dvomim, da sploh kdo gleda to oddajo! Če je bilo pri Baru in Big Brotherju vsakodnevno po tisoč komentarjev, jih je tukaj samo par. Mogoče pa samo jaz, po 5 minutah gledanja oddaje, tako to dojemam :evil: