had blog roni kordis had blog roni kordis

Femme fatale Slovenije – Nina Ivanič

Nina Ivanič je najbolj fatalna ženska v Sloveniji.
Delo Revije in bralci njihovih edicij Jana, Lady, Stop, Obrazi, Anja, Modna Jana, Smrklja in Lepa&zdrava, so tudi letos izbirali Femme fatale Slovenije.
Kandidatke so bile Jasna Kuljaj, Neisha, Tjaša Kokalj, Saša Lendero, Anja Bukovec, Katarina Keček, Tjaša Železnik, Barbara Cerar in Taja Zuccato in seveda zmagovalka.
Se mi zastavlja par vprašanj. Kaj naj bi bila fatalna ženska? Po njihovem zapisu je to oseba: karizmatična, prijetna, inteligentna, lepa, čudovita osebnost in nepozabna ženska! Hm. Ali to v Sloveniji obstaja? Lansko leto je bila to Sanja Grohar, ki se je slekla za Playboy. Ok, razumem, da so zanjo glasovali moški, ki pač padamo na telo.
Nina Ivanič, ki je letošnja fatalka pa me je presenetila. Namreč vseeno se mi ne zdi oseba, ki bi tako zaznamovala preteklo leto, da bi bila lahko potencialna zmagovalka. Vendar, če so glasovalci tako odločili, potem bo to že držlo.
Po mojem izboru je fatalka Nina Osenar, ali Petra Slapar :evil:
Sedaj pa resno! Problem je v tem, da v Sloveniji ni pravih zvezd, niti ni pogojev, da postaneš zvezda. Oz. najbolj se približš zvezdi, če se slečeš za Playboy in te potem občuduje moški del Slovencev. Ali je to dovolj?

Katera Slovenka se tebi zdi fatalna?

Da o tem, da na spletni strani organizatorja še vedno vabijo k glasovanju za fatalko, čeprav je bila včeraj že podelitev nagrad, niti ne omenjam!

 1. @HAD: TO nima veze s fatalko, čeprav je meni res dobra una igralka… Spet sem pozabil ime.. Aja, Iva Krajnc.. Blond. Čista. 100% Lepota…

  Imam nekaj drugega: videl sem, da uorabljaš wordpress mobile plugin. Meni nikakor ne rata uploadat slike, čeprav imam 777 direktorij uploads. A je še kje kaka finta?

 2. Boll kot nina so se mi zdele sporne še ene druge kandidatke (npr. lendero in kuljaj).

 3. Včasih so bile femme fatale ženske s presežki. v smislu, da so šle mimo tebe in te je zvilo, v smislu, da so kaj povedale, imele karizmo, pokončno držo, in te je zvilo, v smislu, da se je v njihovih pogledih žgalo … vse te naštete dame pa so, oprostite, več ali manj na.porno iskanje nadpovprečnega v podpovprečju. (nič osebnega, lušne bejbike, barbike ipd, od fatalnega prav nič) če hočeš bit fatalen, moraš imet v sebi dosti več od praznine… ki že tko hudo v slovenskih logih odzvanja, da glava boli. vsak, ki mal rit pa joške pokaže, pa res ne more bit fatalen. pol pa je lahko nudo plaž od dons naprej fatalna plaž, al kaj?

 4. Tudi mene preseneča izbor.

  Femme fatale je pogubna ženska. Ženska zarad katere se dela trupla ali pa jih ona pušča za seboj. In na misel mi pride samo ena Ančka ..

 5. mi lahko- za uvod-kdo izmed vas (moških) posodi ene pol kile moških hormonov, da bom- vsaj za trenutek-lahko razmišlajla tako kot vi in med vsemi ženskami, ki so event. na razpolago, izbrala tisto, ki se mi bo zdela najboljhm…fatalna
  :-)

  Žal kot ženska NE vidim na tem polju nič takega, da bi bilo vredno omembe.
  Vidim le precej deklet, ki se na prav žlosten in usmiljenja vreden način prodajajo-pa ne svojih možganov, ker jih skoraj nimajo, ampak svoje telo, katero pa po, po tolikih umazanih rokah, ki segajo po njem, postalo prehitro izrabljeno in nezanimivo….
  Žal :-(

 6. Had! Prosim lepo!!

  Pojem fatalnosti nima bistvene povezave z izgledom. Fatalka je ženska, ki vpliva na usodo drugih. Ženstvena, karizmatična, ki izžreva posebno energijo in prisotne uroči… Do katere čutimo strahospoštovanje s priokusom usodnosti. Predvsem je to izkušena ženska, ki ima dosti življenjskih izkušenj in trdno hrbtenico. In je odločna. Sanja Grohar… Megla. Petra Slapar? Zakaj že, zaradi jošk ali lizanja vagine?? Nina Osenar. Mnja… Mogoče nekoč. Deklice, katerih prva misel je njihov izgled in lep nasmeh na fotkah, po mojem mnenju pač niso fatalne.

 7. vsak moški je tudi enmal fan-tiča. in vsak fantič ima svojo projekcijo fatalke. z narekovaji ali brez. dejstvo da se izbira med nominiranimi – medijsko izpostavljenimi g. in g.dičnami – je le še en dokazov piramidalnega črednega blejanja. tako ali drugače.
  če je že kruh v smetnjakih, dajte nam iger. ali pa vsaj možnost glasovanja. fatanalno.

 8. Janja, Saša je definitivno na svojem področju ZELOOO zaznamovala preteklo leto, tako, da ….

 9. Mah ja.. na tole se pa moram oglasit….

  fatalna ženska ženska: ženska, ki zaradi svoje lepote in nenavadnosti odločujoče, navadno negativno vpliva na moškega

  Torej mja kdo že?
  Kr neki… pravih fatalk niti ne poznamo… najspremenijo
  fatalka v just another promotion pa bo kewl
  Nina Ivanič mah prooooosim vas – še najbolj se je po moje prbližla una V. Milekova pa še ona je bolj basačica k fatalka , sploh ne vem od kje jim take ideje.

  Pa sej ni govora o osebnosti leta jebela al pa o tem katera si jih je najbolje zmasirala in imela največ objav v rumenem, roza, zlatem tisku… KR NEKI!

 10. @ula: zgoraj nasteti primeri so bili sala.. slaba sala..
  na zalost slovenija ne premore fatalnih zensk, zaradi katerih bi si moski rezali zile in omedlevali v njihovi blizini.. kot fatalna zenska meni pride pred oci madonna, sharon stone, kate moss….
  zenske, zaradi katerih bi moski padel na kolena.. pa vendar ne izkljucno zaradi lepote..

 11. huh, sej mi je kr mal odlegl.. sam vseeno imamo v sloveniji dosti zensk, ki oddajajo mocno energijo, tako ali drugacno, vsekakor opazno. s katerimi se ne gre saliti…

  misa molk se mi ze zdi ena takih, ki se ni dala, ceravno ni bilo vedno najlazje. in je znala biti se kako usodna. za njo lahko, npr., tud recem, da odlicno zgleda za svoja leta, ceravno bi se bolje brez kolagena v znabljih. in ravno njo je premagala sladka sanci. razocaranje!! sicer je pa z (usodnimi) zenskami dostikrat tako: bolj jo zatiras, mocnejsa je in bolj strupeno pika.

  uf, pa bodi dovolj, je ze dosti novih tem…

 12. @ulala: popolnoma se strinjam, da se najdejo osebe, ki so tako ali drugace impozantne in prikazejo slovenijo v drugacni luci.. imamo zenske, ki so v sloveniji nepoznane, svet pa so obnorele.. imamo zenske, ki so naredile veliko za slovenijo, pa vendar jih ne cenimo.. pri nas pac velja preprosto pravilo.. ce si lepa, oz. ce imas kaj za pokazati, potem si znana in si lahko femme fatale.. zalostno, vendar resnicno :(

 13. mati božja, kaj je to zdej?
  izbor za NE fatalke??
  bedne so vse po vrsti, zmagovalke in kandidatke.

  najbolj blizu fatalki je Vesna Milek.
  Ženska ima neko ful hudo energijo…pa dober seksapil…povrh je pa še pametna.

Komentarji so zaprti.