Nina Ivanič je najbolj fatalna ženska v Sloveniji.
Delo Revije in bralci njihovih edicij Jana, Lady, Stop, Obrazi, Anja, Modna Jana, Smrklja in Lepa&zdrava, so tudi letos izbirali Femme fatale Slovenije.
Kandidatke so bile Jasna Kuljaj, Neisha, Tjaša Kokalj, Saša Lendero, Anja Bukovec, Katarina Keček, Tjaša Železnik, Barbara Cerar in Taja Zuccato in seveda zmagovalka.
Se mi zastavlja par vprašanj. Kaj naj bi bila fatalna ženska? Po njihovem zapisu je to oseba: karizmatična, prijetna, inteligentna, lepa, čudovita osebnost in nepozabna ženska! Hm. Ali to v Sloveniji obstaja? Lansko leto je bila to Sanja Grohar, ki se je slekla za Playboy. Ok, razumem, da so zanjo glasovali moški, ki pač padamo na telo.
Nina Ivanič, ki je letošnja fatalka pa me je presenetila. Namreč vseeno se mi ne zdi oseba, ki bi tako zaznamovala preteklo leto, da bi bila lahko potencialna zmagovalka. Vendar, če so glasovalci tako odločili, potem bo to že držlo.
Po mojem izboru je fatalka Nina Osenar, ali Petra Slapar :evil:
Sedaj pa resno! Problem je v tem, da v Sloveniji ni pravih zvezd, niti ni pogojev, da postaneš zvezda. Oz. najbolj se približš zvezdi, če se slečeš za Playboy in te potem občuduje moški del Slovencev. Ali je to dovolj?

Katera Slovenka se tebi zdi fatalna?

Da o tem, da na spletni strani organizatorja še vedno vabijo k glasovanju za fatalko, čeprav je bila včeraj že podelitev nagrad, niti ne omenjam!