Pred dvema letoma sem pisal o Najvecjem ropu v Sloveniji. Po dveh letih je zadeva še vedno na isti točki!
Takrat sem si zastavljal vprašanja:
Le zakaj niso odprli vseh sefov.. Le zakaj so odprli le dolocene sefe.. Le zakaj je SKB ze takoj dala podatke v katere sefe je bilo vlomljeno.. Le zakaj je bilo taksno varovanje objekta.. Le zakaj niso bili pridrzani varnostniki in ostali, ki so imeli podatke.. Le zakaj.. Le zakaj..
Prevec zakajev, da bi lahko tale zgodba dobila normalen epilog.

In spet sem imel prav :evil:

Bom rajsi kar direktno cestital Roparjem/a (obvezno z veliko zacetnicno) in jim/a zazelel da cim bolj izkoristita plen in naj ju odnese dalec stran in naj uzivata.

8 Responses to Rop SKB trezorjev še vedno ni rešen

 1. markopigac pravi:

  Se ti zdi, da je bil rop sefov v SKB najvecji rop pri nas? ;)

 2. kreg pravi:

  Predvidevam, da je imela pri ropu tudi vlada prste vmes, da so iskali točni določeno dokumentacijo, ker nekateri lastniki oropanih sefov se niso nikdar javili. Da je preiskava na mrtvi točki, ima zopet nekdo prste vmes, verjetno nekdo na visokem položju.
  Bom pa še enkrat povedal, kot sem že nekoč na to temo. Vrana, vrani ne izkljuva oči.
  Zopet bo po televiziji govorjenja o ropu par dni, nato bo pa vse poniknilo, dokler se ne bo oblast zamenjala, takrat se bo pa začel klobčič odvijat, kot se je že pri nekaterih aferah.
  Žal je pri nas še vedno tako, da malega človeka takoj dobijo, pa če je ukradel samo kos kruha ali čokolade, nekaterih pa nikoli, ko pokradejo na milijone €, ali pa spravijo podjetja do stečajev.

 3. Poslovniutrip pravi:

  Res je čudno vse skupaj

 4. Mitja pravi:

  Hja… Tut js predvidevam, da gre za držvni rop. Držva pa je dobila papirje, ki jih je potrebovala, da je prišla do dodatnega denarja, ki je tako ali tako romal v žep enemu človeku. Predvidevam.

 5. Jure pravi:

  Tale rop SKB banke je resnično malo sumljiv. Kako lahko ropajo 7h in da jih nobeden ne pogrunta. Za povrh je pa to še banka, ki bi mogla biti varovana 24/7 pa ne samo z človeškim faktorjem ampak tudi z kar nekaj elektronike.

 6. McFly pravi:

  Vejetno je tako da so vsi dobili kar so želeli, če nebi bi se že kje našel kdo ki bi zadevo razkril, tako ali drugače.

  Če imajo vsi dovolj masla na glavi ni interesa po razkritju… kot še pri nekaterih aferah, ki so preživele menjave vlad pa se ni nihče spuščel vanje… že vedo zakaj.

 7. Igrice pravi:

  Zadeva se vleče že zelo dolgo, mislim da predolgo in da je nebodo rešili …

 8. tihi pravi:

  pa po tleh skbja je blo 2cm koke(najlazji nacin preprodaje velke kolicine robe;))

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.