Ko sem pred časom pisal o Marku Pogorevcu, nisem pričakoval, da bo tako hitro odletel. Odletel kot vodja volilnega štaba Lojzeta Peterleta. In zakaj se je to zgodilo?
Ker je Boris Popovič, župan Kopra, odrekel podporo Lojzetu Peterletu, dokler bo Marko Pogorevc, ki je v Popovičevih očeh negativec, vodil njegov štab.
Ker je očitno zelo velika kriza z glasovi, kajti prepričljivo vodi Danilo Turk, si Peterle tega ni mogel dovoliti in je rajši odstranil svojega vodjo, kot pa da bi s pokončno držo zagovarjal človeka, ki mu je vodil kampanjo.
Ali je takšen človek, ki zaradi glasov volivcev zamenja svojega človeka, lahko dober predsednik nas Slovencev, pa presodite sami! Zaključek je več kot očiten!

13 Responses to Ali je Marko Pogorevc samo kolateralna žrtev v bitki za predsedniški stolček

 1. blogbuster pravi:

  Pogorevca nisem maral že takrat, ko je še dihal za ovratnik. Gre bolj za salonskega šminkerja, ki je rad pred kamero. Na tiskovkah je bil tandem Pogorevec – Cerar svoje čase za nasmejat boljši kot trenutno parček Zrnec Bizovičar.
  Kar se pa presvitlega Lojzeta tiče: kot ljudje, ki za njim stojijo, se on drži načela, “v politiki je vse dovoljeno”. Ker pa je politika kurba, njegovi najožji sodelavci pa kurbe “kao” prezirajo, to nekako ne gre skupaj…
  Lojze in ostali kandidati, saj bo 2012 še ena priložnost;-)

 2. Rado pravi:

  Če Peterle misli, da mu bo poteza z odstavitvijo Marka prinesla več glasov, potem je naredil prav.

  O kakšni moralni obvezi do Pogorelca seveda ne moremo govoriti. Saj se gre vendarle za Peterleta in njegovo predsednikovanje.

 3. kinky tone pravi:

  Jaz sem za naše.

 4. podplat pravi:

  In je Marko skače odskakal svoje. On in aviatik sta naredila Peterletu prav nesramno veliko uslugo. Je pa res, da si jih je izbral Lojzek sam. Gliha pač skup štriha. Torej Peterle = Pogorevc = Aviatik s sumljivimi držvnimi denarji.

 5. Saš pravi:

  jej. če mislte, da je popovič faktor (ne pr pogorevcu, kjerkol), se morte prašat, zakaj popovič ni tega reku že takoj ob štartu kampanje, ampak šele zdej.

  ker popovič sevede ni faktor (niti pr pogorevcu niti kje drugje), je seveda vse skupej popovičev PR, ki je lepo sovpadel s kake pol leta prepozno odločitvijo LP, da pogorevca pospravijo tja, kamor spada – daleč proč.

 6. ŽonPjer pravi:

  Hehe, Petrle tudi v krščansko božjo pomoč več ne zaupa. Zavoljo funkcije se je prodal zlodeju Popoviču in mu žrtvoval jagnje Pogorevčevo.! Atame Satanas! Ne, po moje kristjan, ki gre preko trupel ni vreden da je predsednik.

 7. McFly pravi:

  Mogoče je očiten odgovor tudi ta, da se pač slabe menja ?
  Peterletova kampanja je bila slaba, v to ni dvoma.

 8. blogar pravi:

  Mislim, da bo počasi moral zamenjati slogan “Pravi za predsednika” v kaj bolj realnega… recimo “Pravi za pokoj”

 9. markopigac pravi:

  z markom ali brez je lojze te volitve izgubil.

 10. podplat pravi:

  Sinoči je pa še aviatik Boscarol naredil uslugo Lojzetu. Jejhata, jejhata, kake tipe ima Peterle za svetovalce. Marko skače je že odskakal, za aviatika je pa že pozno. No ja, Tudi Simoniti je pred leti “pomagal” Brezigarci izgubiti.

 11. blogar pravi:

  A je kdo pogledal zanimivo anketo na NSI.SI ;) še v domačih logih ga Türk prehiti … jaooo totalen kolaps :))

 12. jojo pravi:

  Mah…vidi se na 100 km daleč kdo ima kaj v glavi..

 13. irena pravi:

  Kregajo se za stolčke, kaj pa drugega. Pogorevc bi rad spet nazaj, Popovič ne misli drugač, tudi on bi rad bil v parlamentu ali vsaj zelo blizu. Peterle ne ve, koga naj izpusti in koga ne. Obljubu je pa menda vsem, pa vsi se ne marajo med seboj. Kolikor vem, pa Janša ne bo prisoten ko bodo prišli rezultati volitev na dan. Je raje šel med Kitajce, kjer se bo odlično počutil. In spet je pustil na cedilu…Aja, se razume, spet bodo demonstracije. Snega zgleda ne bo, da bi se na skrivaj nasmihal čez zavese, pa je ušel daleč proč. Ne bi šel, če bi delavci napovedali stavko pred njegovim domom, tako pa…Napake naj rešujejo drugi…

  Pozdrav
  Irena

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.