had blog roni kordis had blog roni kordis

Rating predvolilnih soočenj

Zanima me, s kakšnimi podatki o ratingu, oz. gledanosti oddaje, nam bodo jutri postregli na PopTv-ju. Predvolilna srečanja, oz. danes bi se temu, v prvem delu, lahko reklo tudi “zasliševanje enega predsedniškega kandidata“, so verjetno magnet za gledalce.
Mogoče pa nam lahko kakšen medijski planer zaupa, koliko se poveča cena oglasnega prostora v takšnih oddajah?! Jutrišnje soočenje na RTV Slo bo verjetno še bolj gledano, kot današnje.

 1. POPtv bo itak predstavil rejtinge kot veliko zmago nad konkurenco, če jim je uspelo predstavit da je Kmetija trenutno najbolj gledana oddaja na slovenskih televizijah…

 2. tko mal off topic…

  Sm mislu da je danes srečanje Peterle Türk ne pa Jelinčič Türk ;)

 3. Tako debilnih oddaj (predvsem POPTV) kot so jih lansirali letos ne pomnim (razen Big Brother, ajde). Kakšne otročje nesramnosti, neresnosti in neumnosti. Iz predsednika pa delajo malodane odrešitelja, ki v resnici lahko komajda prdne sam.

  Prevod in priredba: kinkitone :D

 4. @blogar: hudo resnicno.. sedaj pa smo mi, zasavci, v igri.. obetajo se nam zlati casa.. med in mleko ze skoraj teceta :evil:

  @mcfly: ups :) na kmetijo pa rejtinge sem pa pozabil.. res je.. so hudicevo dobra :)

  @azzqim: :)

 5. @had zanimivo kako to da so ravno nas našli ;)

  drugače pa je Turk kr presenetil… jih je nekaj takih Peterletu spustil nazaj, da pomoje Lojzek niti ni razumel :)

 6. Cene sekund oglasov morajo biti zelo visoke, vendar itak ni ravno veliko teh soočenj, tako da samo enkrat te reklame veliko stanejo.

  Med dnevnik stane sekunda okoli 180 €, vendar med dnevniki se ne pojaviš samo enkrat, če že naroči oglas…

 7. Današnje soočenje na POPu je pokazalo kako nizko je padel g. Peterle. Strinjam se, da je soočenje zgledalo kot Tuerk – Jelinčič. S tem, da mu Lojzek ne seže do kolen. Desni so pokazali svoj nivo. Voda jim teče v grlo.

 8. Peterle je seveda s svojimi “insuniacijami” dokazal na kakšni ravni je. Drugače pa mislim da tako nesposobnega voditelja kot je Edi ni daleč naokoli. Večkrat se je zmotil v stvareh, ki se jih nima za zmotit, svoji sovoditeljici je skakal v besedo… Res… no comment. Inu vaše mnenje?

  Se je pa Türk res dobro odzval na vsa vprašanja, vsaj po mojem mnenju. Ni se spustil na nizkoten nivo, za razliko od Peterleta in njegovih podpornikov v studiu.

  Moje mnenje pač :-).

 9. Nevem, meni se soočenje ni zdelo ravno bleščeče. Peterle je nabijal svoje zasluge, kot da je on osamosvojil celotno Slovenijo. Pri Cerkvi pa utihne, kot da z njimi nima nič. Peterle se je sprevrgel v zelo nestrpnega in agresivnega kandidata, čeprav – paradoksalno – povdarja, da noče, da se ljudje delimo glede na pretekle ideologije. Upam, da ljudje spregledajo.

 10. Tipično krščanski pristop…ko česa ne dosežeš (in ni po tvoje) s prijaznostjo in slinjenjem, udariš z najbolj nizkimi udarci in primitivnostjo. Primitivnost pa velikokrat vžge (dejstvo je, da je veliko folka primitivnega). Tisti, ki aktivno spremljate politiko v ZDA, Avstraliji in podobnih, ste verjetno opazili podobnost s Peterletovim pristopom.

 11. Jože, Crap, absolutno. Nestrpnost & primitivnost sta vrednoti, ki jih trenutno promovira. Tudi jaz upam, da ga ljudje spregledajo.

 12. Že od prvega soočenja prvega kroga ne spremljam soočenj. Soočenja so za neodločene in za tiste, ki nimajo boljšega dela, kot spremljati politična soočenja (še fuzbal je bolj zabaven press).

 13. tele predsedniške volitve so pa to leto kar zanimive :D :D

 14. Hehe, Davorin … jst sm odločen od začetka, spremljam bolj iz firbca. Zraven sem pa tako ali tako počel še miljon stvari :evil

Komentarji so zaprti.