Tomaž Štih – Libertarec je danes objavil spisek aktivistov levičarske ideologije v medijih (vir).
Izbral je preprosto metodo, spisek podpisnikov peticije zoper cenzuro je pretvoril v zapis na svojem blogu. In s tem okarakteriziral podpisnike peticije avtomatsko za simpatizerje levice.
Podpisnikov protipeticije je bilo veliko manj in med njimi so bili tudi spletni publicisti, tudi blogerji. Glede na to, da sem v zadnjem času na svoj račun slišal veliko kritik glede favoriziranja predsednika Slovenije in kritiziranja trenutne oblasti, sem pričakoval, da se bom našel na spisku. Vendar nimam te sreče. Verjetno zato, ker nisem podpisal peticije :evil: kajti s tem bi se okarakteriziral za aktivista levice, čeprav sem desničar, oz. pišem z desno roko, če to šteje.
Khm, khm. Sem bil prepričan, da so takšne delitve, na vaše in naše, že passe. Pa sem se motil! To je edino kar šteje pri novinarstvu, mar ne!
Kako je lahko fotograf, ki še ni napisal niti enega članka, aktivist levičarske ideologije mi ni povsem jasno? Mogoče naredi portret levičarja lepši, kot pa portret desničarja. In naredi reportažno fotografijo bolj slabo, če fotografira desnico :evil:
Kdo bi vedel :evil:

p.s.: a na Siolu, Financah, Delo revijah so sami desničarji? Uf, mislim, da jih ne bom več bral :evil: