had blog roni kordis had blog roni kordis

Božična Anja že v prodaji

To ni sponzorirana objava revije Anja! Samo zaskrbljenost ob dejstvu, da se sredi novembra, skoraj mesec in pol pred božičem, že prodajajo revije s tematiko božiča.
Da ne bo pomote, ali kakšnega nepotrebnega očitanja, ni poanta v božiču, ne moti me ta praznik, čeprav bi me lahko, iz razloga, da imam takrat rojstni dan :evil: , ampak v tem, da nas bodo vsako leto že mnogo pred prazniki začeli posiljevati s temi stvarmi. In tako bomo čez par let imeli že januarja revije ne tematiko božiča.
Da bomo vedeli kaj moramo kuhati, da bomo vedeli, kaj bodo naše “samoklicane zvezde” kuhale, da bomo vedeli katere bučke so letos trendy in da bomo v trendu z vsem ostalim.
Samo čakam, da začnejo okraševati mesta in bomo začeli na veliko zahajati v nakupovalna središča, kjer bomo podlegli nakupovalni mrzlici, ki je značilna za december. Ah ja, takle mamo! Važno je, da se začenja veseli december in da se število zabav naglo dviguje, kajti decembra ljudje potrošijo največ!

 1. Marsikaj je treba “pripravit” pred prazniki in tako morajo biti nasveti čim prej na dlani. Mi gremo denimo ta vikend po mah. Naslendji vikend bo treba splanirat izlet v praznično Avstrijo. Nato v decembru na dva izleta. Treba bo najti kaj novega za domačo okrasiet, tako da bo treba si vzet kar nekaj časa za prelet domačih in avstrijskih trgovin. Sredi meseca smerkca in jaslice, kar nam vzame cel dan. Nekaj melga časa za nakupovanje. Pa razmišljanje o božični peki in le ta (no nekaj smo še spekli in čaka v skrinji). Pa pisanje voščil. Prazniki so lepi… in prijentih opravkov je veliko. Seveda pa ne trdim, da so v tej reviji kake fajn ideje in nasveti.

 2. Anja je pa pozna – glede na to, da so v Merkurju že v začetku meseca novembra privlekeli ogromno smreko in jo okrasili. Ker v trgovini poznam nekaj ljudi, me je zanimalo, čemu to. Pa so samo skomigovali z rameni in govorili o komandi od zgoraj. Da so ljudje včasih zapravili SAMO decembrsko plačo, sedaj pa morajo še novembersko. Ja Had, kapitalizem je vstopil v vsem svojem sijaju ( če se temu ne znaš upreti ). Potem bo pa spet nekaj dni pred Silvestrovim na PopTv Miro Kline razlagal o nakupovalni zasvojenosti…

 3. V eni od Tuševih trgovin je smreka v izložbi že od oktobra.

  Je pa drugje še huje. V Bracknellu (VB) sem 15.10. videl panoje in table, kjer so ponujali božična kosila…

  Kdo bi razumel…

 4. Kolca se mi, hehe…ker je tale Anja polna mojih fotk… Aja, božična Jana je pa izšla že teden prej!!! Ker si mi pomagal pri Alji in Alenki, si lahk pogledaš rezultat ;))

 5. had v nemciji so nekatere izlozbe okrasene vsaj ze 14 dni, v parizu sem opazil dve veleblagovnici okraseni ze pred 1. novembrom – se malo pa bodo pirhe zamenjavali za smrekce ;) mene je nahlo motiti, se vsaj kaj dogaja ;) pa v parizu drsalisce pred zupanijo v I. arr tudi ze gradijo. kaj pa v zvezdi? bo tudi letos?

 6. džingl bels, džingl bels, džing old’veeej.

  Glih ta vikend bomo dali lučke v izložbe… Pa smrekco v pisarno… Juhuu, pa bojo spet tošli prazni…

 7. Last Christmas, I gave you my heart
  But the very next day, You gave it away
  This year, to save me from tears
  I’ll give it to someone special (2X)

  Once bitten and twice shy
  I keep my distance but you still catch my eye
  Tell me baby do you recognise me?
  Well it’s been a year, it doesn’t surprise me

  (Happy Christmas!) I wrapped it up and sent it
  With a note saying “I Love You” I meant it
  Now I know what a fool I’ve been
  But if you kissed me now I know you’d fool me again….

 8. Moja najljubsa bozicna pesmica je tale:

  Twas the night before Christmas
  when all through the house
  Everybody was stoned
  even the mouse

  Man from the whore house
  and me from jail
  I just settled down
  to get a piece of her tail

  When all of a sudden
  I heard such a clatter
  I tripped on my dick
  and busted my bladder!!

  I went downstairs
  and what did i see?!
  A fat little red fagget
  hangin from a tree

  He stuffed the stockings
  with reefers and beer
  And a big fat hairy dick
  for the family queer

  :D

 9. ..letos se je vse prej zacelo :lol: se sneg :( pa mrzla zima :(

 10. Jaz ima tudi rojstni dan 25.12. … ne spomnim se kdaj bi prav rojstni dan na ta dan praznovala. Shit ej…

Komentarji so zaprti.