Z Davorinom sva se udeležila delavskih demonstracij. In priznam, da sem bil presenečen nad številom demonstrantov, ki naj bi jih po nekaterih podatkih bilo 70000, po drugih pa okrog 17000.
V bistvu mi je bilo vse skupaj všeč. In upam, da se bo kaj spremenilo za delavce in upokojence v naši Sloveniji!

delavske-demonstracije-02.jpg delavske-demonstracije-03.jpg delavske-demonstracije-04.jpg delavske-demonstracije-05.jpg delavske-demonstracije-06.jpg delavske-demonstracije-07.jpg delavske-demonstracije-01.jpg delavske-demonstracije-12.jpg delavske-demonstracije-14.jpg delavske-demonstracije-13.jpg delavske-demonstracije-11.jpg delavske-demonstracije-10.jpg delavske-demonstracije-09.jpg delavske-demonstracije-08.jpg delavske-demonstracije-16.jpg delavske-demonstracije-15.jpg

5 Responses to Rdeče – rumeno – modro – zelene delavske demonstracije

 1. McFly pravi:

  Si bo treba nabavit fotoaparat, danes bi verjetno lahko dobro prodal fotko kako sta se dva avtobusa protestnikov po končanih protestih zapodila po nakupih v CityPark, ven pa so odhajali s polnimi vrečami. Je bilo videti resno bizarno.

 2. blogar pravi:

  meni je una parola v oči padla odJ.J.ebite … sem se prov nasmejal ;)

 3. nostalgik pravi:

  Udeležba je bila velika in sporočilo je bilo jasno: dosti je bilo izkoriščanja! Plače so vedno nižje, cene pa višje…držva pa denar namenjam za vse, samo za tisto kar bi bilo treba ne.

 4. Kitaj pravi:

  Jaz pa sem vzklikal: “Prve plače! Prve plače!”

  @McFly: Če so se pripeljali “izza bogovega hrbta” se mi zdi prav normalno, da so izkoristili priložnost za cenejše nakupe. V takih krajih ponavadi ni nobene izbire (bele in črne nogavice, tri barve hlač in pet različnih puloverjev), povrh vsega za to še pošteno (pre)plačaš.

 5. nada pravi:

  Bo kar držlo BTC je bil nabito polen in tudi to je sporočilo in slika življenja pohlevnih slovencev, ki so veseli že brezplačne vožnje v btc.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.