Rdeče - rumeno - modro - zelene delavske demonstracije 17 Rdeče - rumeno - modro - zelene delavske demonstracije 17

Rdeče – rumeno – modro – zelene delavske demonstracije

Z Davorinom sva se udeležila delavskih demonstracij. In priznam, da sem bil presenečen nad številom demonstrantov, ki naj bi jih po nekaterih podatkih bilo 70000, po drugih pa okrog 17000.
V bistvu mi je bilo vse skupaj všeč. In upam, da se bo kaj spremenilo za delavce in upokojence v naši Sloveniji!

delavske-demonstracije-02.jpg delavske-demonstracije-03.jpg delavske-demonstracije-04.jpg delavske-demonstracije-05.jpg delavske-demonstracije-06.jpg delavske-demonstracije-07.jpg delavske-demonstracije-01.jpg delavske-demonstracije-12.jpg delavske-demonstracije-14.jpg delavske-demonstracije-13.jpg delavske-demonstracije-11.jpg delavske-demonstracije-10.jpg delavske-demonstracije-09.jpg delavske-demonstracije-08.jpg delavske-demonstracije-16.jpg delavske-demonstracije-15.jpg

  1. Si bo treba nabavit fotoaparat, danes bi verjetno lahko dobro prodal fotko kako sta se dva avtobusa protestnikov po končanih protestih zapodila po nakupih v CityPark, ven pa so odhajali s polnimi vrečami. Je bilo videti resno bizarno.

  2. meni je una parola v oči padla odJ.J.ebite … sem se prov nasmejal ;)

  3. Udeležba je bila velika in sporočilo je bilo jasno: dosti je bilo izkoriščanja! Plače so vedno nižje, cene pa višje…držva pa denar namenjam za vse, samo za tisto kar bi bilo treba ne.

  4. Jaz pa sem vzklikal: “Prve plače! Prve plače!”

    @McFly: Če so se pripeljali “izza bogovega hrbta” se mi zdi prav normalno, da so izkoristili priložnost za cenejše nakupe. V takih krajih ponavadi ni nobene izbire (bele in črne nogavice, tri barve hlač in pet različnih puloverjev), povrh vsega za to še pošteno (pre)plačaš.

  5. Bo kar držlo BTC je bil nabito polen in tudi to je sporočilo in slika življenja pohlevnih slovencev, ki so veseli že brezplačne vožnje v btc.

Komentarji so zaprti.