Na demonstracijah sem Rock Partyzane slišal prvič v živo. In priznam, da so mi bili všeč.
Skupino Rock Partyzani sestavljajo uveljavljeni glasbeniki, ki so se kalili v skupinah Agropop, Botri, Martin Krpan, Don Mentony Band: Darja Drobnič, Aleš Klinar, Robert Sršen, Franci Zabukovec, Janez Nared in Vojo Djuran.

Imajo zelo privlačen in širok repertoar glasbe, ki je nekakšen vrtiljak, ki te popelje nazaj v 80. in 90. leta, ko je bila glasba precej drugačna, kot je danes. In ki vzbudi spomine na tiste brezskrbne čase otroštva in odraščanja v Jugoslaviji!

Rock Partyzani imajo zelo preprost moto: “Namesto pušk kitare – pripravljeni na vse, da narod naš dvignejo spet na noge! Na juriš! Za domovino z Rock Partyzani naprej!

rock-partyzani-01.jpg rock-partyzani-08.jpg rock-partyzani-07.jpg rock-partyzani-06.jpg rock-partyzani-05.jpg rock-partyzani-04.jpg rock-partyzani-03.jpg rock-partyzani-02.jpg rock-partyzani-09.jpg

2 Responses to Rock Partyzani

  1. ŽonPjer pravi:

    V bistvu je njihova muzka reciklaž Agropopovih štiklov…No, vsaj enga (Slovenija je žgala rok). Itak, Klinći. Men se zdi vse skup za lase privlečen. Sploh je pa njihov imiÄ‘ neokusen.

  2. tovaris pravi:

    Itak so super, tut repertuar je odličen. Definitivnu pa to ni reciklaž Agropopov, ker so to bel žur band, brez kakršnekoli narodnozabavne glasbe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.