Mogoče iščete informacije o iPhone 3G?
iPhone 3G – končno!
Apple iPhone 3G prodaja Vodafone – teoretično

Tušmobil, čigar oglasna muza je Nina Osenar, preseneča z najbolj vročo ponudbo – Apple iPhone.
Da so Tušmobilovci že pred časom testirali Apple iPhone, mi je bilo jasno. V četrtek mi kolegica pove, da je njena kolegica dobila iPhone od Mirka Tuša in me je povprašala, če se mi zdi to mogoče. Ker sem “nekje zasledil”, da bo eden od naših operaterjev kaj kmalu začel z akcijo iPhone, sem bil malce presenečen nad tem. In potem se je v petek pojavila viralna kampanija na internetu. Blogi, forumi, komentarji, vsepovsod se je pojavila novica o tem, da je Tušmobil dobil iPhone. In potem prve objave:
IPhone v Sloveniji!? (vir)
Iphone v Sloveniji že naprodaj (vir)
iPhone kmalu v Sloveniji? (vir)
iPhone že v Sloveniji (vir)

Res je. Tušmobil ima iPhone za ceno 399€, v paketu50 – 24 mesečna vezava, 1000 minut na mesec brezplačno v vsa omrežja, 500 mesečno brezplačnih SMS-ov, mesečna naročnina 50 €.

Kljub temu, da sem lastnik MacBooka, Apple Powerbook Duo 2300c in iPoda Nano 3. generacije, me iPhone še ni prepričal. Pa tebe?

p.s.: v petek se o tem ni veliko pisalo, vendar se mi zastavlja vprašanje, ali je Tušmobil te telefone dobil direktno od Applea in s tem postal 4. operater v svetu, ki jih prodaja, ali pa jih je nabavil na svojo roko in jih sedaj prodaja? Kakorkoli že, ideja viralnega marketinga je dosegla svoje in je več kot odlično opravila svoje poslanstvo. O Tušmobilu in iPhonih se govori!