had blog roni kordis had blog roni kordis

V živo na RTV Slo – Vladimir Vodušek VS Janez Markeš

Škoda, da ni Janez Markeš prijel Vladimira Voduška in ga postavil pred vrata. Bilo je precej blizu. :evil:
Ponavadi oddaja Vroči stol traja do 21:00, tokrat je bila končana ob 20:47. Le zakaj? Ker Vladimir Vodušek ni zdržl pritiska in ni vedel, kaj naj stori? Ah, ja.

 1. Moja hipoteza: Če bi trajala oddaja do 21. ure, bi Markeš vstal in Voduška na gobec.
  No, saj morda ga pa je … namesto tiste replike, ki je na koncu ni mogel dati. :)

  Krasn je blo!

 2. Vodušek in Gerič sta pač Janševi priležnici. Sam bi Vladimirja že davno nazaj nagnal v Tanzanijo vreme napovedovat.
  Drugače pa vsa čast Markešu. Pokazal je, da je eden redkih v Sloveniji, ki zna iztegniti kazalec, ko govori z vladnim trobilom…

 3. Mnja, sem se že spraševal, če boš kaj napisal o tem. Me prav zanima, če bo jutri kak odziv v drugih medijih, heh, morda celo sam Markeš napiše komentar. :)

 4. @centrifuzija: evo, tocno to je moja teorija bila.. da je rajsi prekinil, ker bi ga markes zmlel :)

  tko kot si napisala, reality show :)

  @blogbuster: jeap.. tokrat se je videlo, kdo je kje.. ceprav mi je bil tudi frankel deloval nekam medlo :)

  @lance: hmm :) upam, da bo kaj iz tega :)

 5. Komedija prve klase. Neponovljivo. Markeš se je boril za Delo, kot se spodobi, Gerič pa je lezel sam vase. Potop predvsem Televizije Slovenija.

 6. Hugo:
  V zadnji točki se motiš. To ni potop. To je vzpon! Za vse televizije (ja, tudi za nacionalno) so pomembni ratingi in na tokratne bodo avtorji verjetno lahko ponosni.

 7. Končno je nekdo Vladotu povedal, kar mu gre. Čestitke Markešu! Ja, tako se dela, ko te napada nesposoben politikant.

 8. Kot redni plačnik RTV prispevka ZAHTEVAM podobno oddajo vsak torek ( tudi besedi pizd* in kura* se lahko uporabita, ne samo sranje, kot je danes ušlo Markešu )

 9. Že dolgo nisem tako užival, ko sem spremljal oddajo, ki jo vodi Vodušek. Tudi jaz sem opazil hiter zaključek oddaje. Očitno se je Vodušek tokrat malo zmedel. Mu prav privoščim.Å koda, da ni bilo kakega “vrhunca” za konec.

 10. Se pridružujem mnenju, da je Vodušek dobil kar je hotel. Dodatno pa je pokazal, da težkih oddaj ne more obvladati. Vroči stol prvič tudi zanj vroč.

 11. ljudstvo, dajmo že enkrat prenehat s temi vladnimi in protivladnimi novinarji. novinarji naj bodo SAMO profesionalni – objektivni in kritični. markeš želi biti samo tak. in več kot očitno SAMO to zahteva tudi od voduška. pustimo že enkrat leve (in desne) družbeno-politične delavce.

 12. No no, ne vem če je primerno Markeša branit (pa tudi Voduška ne)…Ste pozabili, da je bil še do “včeraj” na desni in potem je čez noč prehitel po levi. Skratka, nekateri poznmo tega tiča še iz časov Slovenca. Tica leti preko neba, biće leba…

 13. objektivnih novinarjev nikoli ni bilo in nikoli ne bo…

  gledam oddajo…in se zvijam od smeha…:-)

  in se sprašujem kaj hudiča gledam??? kaj je to?

 14. Had, ob tem tvojem zapisu se vprašam, če si sploh gledal oddajo??? Očitno nisi…Rdeči tajkuni bodo padli, zadnji čas je, da narod dobi kar si zasluži. Resnico , eno in samo eno, tisto tapravo…

 15. @okop: ob tvojem zapisu se vprasam, zakaj desnicarjem vedno prikazujejo drugacne oddaje, kot vsem ostalim ljudem.. hmm.. res zanimivo..

  narod je dobil, kar je volil.. totalno s….

 16. temu se reče tv show! jebeš kmetijo in podobne uvožene zvarke – to je pristni slovenski resničnostni program. ni veliko manjkalo pa bi se še stepli… se mi pa zdi, da je markeš že v osnovi stopil v studio z zelo agresivnim nastopom. imam občutek, da je bil ‘obračun’ neizbežen.

 17. ŽonPjer, ne vem če si opazil, samo markeš se precej dobro brani kar sam ;) sicer pa nimam občutka, da je sedaj na “levi”, tako kot ga nisem imel prej, da je na desni. za lažnivca je imenoval ropa in pravi, da bo zelo verjetno tudi janšo(če ne bo dokazal svojih trditev). tudi njegovi članki (že pred leti v magu) o kleromafiji so bili hudo udarni; zaradi njegovega pisanja dolgo časa magu nista želela dati intervijuja rode in petrle. ko bomo uspeli preseči levo-desno logiko, bo to res zmaga za vse! samo bralci lahko od novinarjev zahtevamo(!), da so profesionalni! sicer je pa tako – če generalno želimo, da nas informirajo bedaki (nekateri tudi neizobraženi), naj bo tako. in zelo podobno je z vsemi, ki nam vladajo. zase pa vem, da še nikoli v samostojni sloveniji nisem imel take možnosti izbere med časopisi in tv-ji in da še nikoli ni bilo tako ugodne davčne in denarne (evropska valuta, do nedavno zelo ugodni krediti) klime za poslovanje mojega podjetja. želim pa si še več! upam, da bo naslednja vlada naredila še več (katarakoli že). pretekle niso! žl pa novinarji takrat o tem niso veliko pisali.

 18. Mene osebno je oddaja šokirala….sem mislila da je že vse vsakomur dovoljeno izrečt, tisti, ki nismo ravno na tekočem o osebnih zamerah med stanovskimi kolegi je bila oddaja praktično brez veze za gledalca…horda pobesnelih rivalov…..sramota za novinarje, ki so očitno izgubili prvotni pomen novinarskega poklica….objektivno poročanje bralcu oz. gledalcu.V tej oddaji je bilo vse zgrešeno od voditelja do nastopajočih.Mene so edino prepričali, da so vsi prodane duše.

 19. Je pa zanimivo, da je na Zagrebški TV sočasno predvajana ddaja Latinica na podobno temo novinarskega dela in pisanja, kjer je bil gost urednik iz časopisne hiše Dnevnik.

 20. res so bili krasni časi, ko so nam vodilni politiki govorili kako lepo nam je, ko so nam novinarji pisali, da je vse fino, bo pa še boljše… ja, to so bili res lepi časi. takrat nam je bilo res lepo! pa še mlajši smo bili! in na svežem zraku!

Komentarji so zaprti.