had blog roni kordis had blog roni kordis

Men se zdi zelo simpatično, ker je enostavno, ker je sveže, ker je, ker je, ker je simpatično

Tako komentira novo celostno grafično podobo organov držvne uprave RS minister za javno upravo, Dr. Gregor Virant. (vir)

Važno je, da je simpatično, ker to je res edino, kar šteje v tem času in prostoru :evil:

 1. Men se zdi bolno. IOzdelek je slab. Smrdi po klientelizmu. Tipična naveza Simonitija in Pana, skupaj sta pogorela pri kandidatki za predsednico Barbari Brezigar. Tudi drugače PAN exklusivno dela za SDS pristaše.

 2. V glavnem se stvari in projekti pod trenutno ablastjo delajo zato, da so narejene. Vse ostalo pa slovenceljčki ne rabimo.
  Aja, denar je zato, da kroži. Jeba je samo to, da pri nas kroži v zelo zaprtem krogu.

 3. Vsekakor pa je naročnik tisti, ki kupuje in seveda izbira. Biti izbran je pač možnost, da stvar oddelaš.

 4. Se strinjam s tabo Blogbuster, se naredijo in so narejene. Kakorkoli že. Brez prizivov. Včasih se mi zdi, da to niti ni tako napačen obraz ablastne “demokracije”.

 5. hahahaha!!! A res je to izjavil?! Kjri pacient! sej ne morem verjet al živimo v bolj podli ali v bolj blesavi držvi…

 6. to je direkt zapis njegovega govora.. ki priznam, da me je presenetil.. sicer sem imel viranta za enega boljsih, med slabimi ministri, vendar tole je bil vrhunec :)

 7. ja, lepo povedano – za enega boljsih, med slabimi ministri :D

  a se vidmo jutri, a se vidmo??? :)

 8. men se zdijo znakci cisto simpaticni, ampak res … pa sem zelo, zelo dalec od tega, da bi mi bili desni blizu. cisto preprosti so in nevsiljivi, kar je fino. sploh ce se bodo uporabljali za .ppt-je. ker res ni treba, da gledas ne vem kake barve in orto grafiko, ce je vazna vsebina. al jih je narisala micka ali franc pa uporabnika bolj malo briga.

 9. Danes je pa tako moderno govorit o korupciji. Pa če nimaš pojma o zadevi ali pa ne. Saj, vlada je pa gotovo pokvarjena, drugače ne more bit, kajne.

 10. če je preprosto ni vredu, če je umetniško… spet ni vredu. sploh ni več važno kakšno je, ampak kdo stoji za tem anede? men je podoba SIMPATIČNA :)

Komentarji so zaprti.