Resničnostni šov Kmetija je končan. Zmagovalka je Daša?? In avto je dobil Klemen??
Ali je sploh kdo spremljal Kmetijo? Meni se je vse skupaj zdelo povsem samo sebi namenjeno. Mogoče pa se tudi motim :)

?? kdorkoli že sta Daša in Klemen ??

5 Responses to Zmagovalka resničnostnega šova Kmetija je Daša

 1. Anže pravi:

  Na 24ur so nekaj govorili o tem da je bila fuuuul gledana. Dasiravno dvomim :-). Če se spomnemo Bara… tam je bila gledanost res dobra. Ta resničnostni šov pa ni bil resničnostni šov, ampak vnaprej posneta, dolgočasna oddaja.

 2. Aleš pravi:

  Če gledaš grafe, je sky high gledanost, po enem datumu, wtf?!? Totalno nezanimivo…

 3. ivan pravi:

  Ne boš verjel – taksist, ki me je peljal domov z bložiča, je bil ful Kmetija navdušenec in sva se vse zmenila, čeprav sem sam imel bolj malo materiala za prispevat k pogovoru. Tut on pravi, da je bila menda gledanost največja od reality šovov in da je zmagala kar taprava (oziroma še bolj taprava izgubila) in da je folk popizdil, ko je Klemen (?) izpadel. Vse vem!

 4. črt pravi:

  Kar nekaj je ta kmetija! Na žlost so dali tak “butalski” pridih kmetijam! Å e dobro, da je POP TV/Kanal A privatna TV postaja!

 5. podplat pravi:

  Mah kaj naj rečem. Nisem redno spremljal kmetije, pač preklapljal sem tudi tja.
  Predvsem meni je bla bolj všeč kot Bar ali Big Brother.
  Mogoče zato, ker se takih opravil spomnim, ko s(m)o jih delali, ko sem bil majhen, recimo 50 let nazaj. Ali pa zato ker mi je ruralno všeč zaradi vsega, kar tam ni, od telefona, televizije, radia, avta, prometa.
  Res gre za skupek filtriranih posnetkov, ampak več bi bilo že dolgočasno.
  Sama sol Kmetije (ring, tekme, šov voditeljice je bil malce manj posrečen) preveč v duhu današnjega sveta. Recimo, da ni bilo v duhu kmetije. Če kmetija živi v času brez elektrike praškov čistil in vse sodobne navlake potem naj bi se te dejavnosti odvijale na način izpred 50 ali več let in tu je manjkalo predvsem tega duha.
  O zmagovalcih in poražencih pa ne bi. Meni je bilo to dogajanje kar simpatično, kot nekakšno Cvetje v jeseni. Gledljivo pač.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.