Sem se počutil danes, ko sem po otroških oddelkih trgovin iskal oblačila za Barbkinega nečaka Roka. Zakaj?
Ker ko sem zagledal vse te majhne cunje, so mi postale všeč, ampak na koncu sem ugotovil, da so vse na isto temo. Prijazne živali, pisane barve, itd. Kaj pa nosijo otroci malce bolj subkulturnih staršev?
Ker so vse stvari majhne, zelo majhne in niti najmanj nisem imel pojma, kako velika oblačila potrebuje fantek pri enem letu starosti.
Ker se je cel kup mladih mamic z vozički zaletaval vame, ki sem očitno zgrešil prostor in čas in se pojavil na napačnem oddelku, ko so vse iskale najboljše cunjice za svoje malčke.
Ker sem ugotovil, da so cunje za otročke skoraj istih cen, kot pa za odrasle osebe (konkreten primer H&M), vendar s to razliko, da jih otroci prerastejo v parih mesecih.
Ker se pogovori na otroških oddelkih sučejo samo o velikosti otrok, o tem kaj kdo je, kakšne probleme ima kdo z otrokom in seveda kako je vsak otrok najlepši.
Ker je praznični čas in je treba kupiti vse, tudi tisto, kar nihče ne bo nikoli potreboval, ampak ker je ravno tisti pravi feeling, je treba to izkoristiti in zapraviti vse, tudi tisto, česar sploh ni :)

In ja, žlosten sem ugotovil, da je za otroka zelo težko kupovati cunje in sem se preprosto odločil, da z dobro igračo itak ne morem zgrešiti. In stvar je bila rešena v minuti!