had blog roni kordis had blog roni kordis

Brez filma Sam doma, prazniki ne bi bili prazniki

Bil sem prepričan, da letos na Kanalu A ne bo filma Sam doma, nevemvečkateraštevilka! Vendar sem se motil! Brez Sam doma ne gre pri nas. Vsako leto isto sranje!

p.s.: jeap, grdo besedo sem uporabil :evil:

 1. Otrokom je to zanimivo gledat, pa tudi če je že 10ta ponovitev. Sam sem včasih tud recimo policijsko akademijo gledal, ko sem bil bolan, 4x zapored v enem dnevu, pa mi je bilo še vedno zanimivo :)

 2. Da ne omenjam tega, naj je precej se bilo otrok, ko je bil film narejen in prvic predvajan. Home Alone je pac bozicna klasika, ki jo otroci radi gledajo.

  Had, saj ne rabis gledat no. ;)

 3. Tako bednega programa kot ga imajo Slovenke televizije ga ni. Namesto da bi dali kakšne pametne oddaje, so same nadaljevanke in poguljeni filmi, ki smo jih videli že ničkolikokrat.

 4. Ni kej.. zgleda da so kupli licenco za 30 let, pa ga zdj podturijo vsak možn moment :D

 5. Ker gledate samo 3 programe ne vidite da tuji programi tudi nekatere filme vrtijo popolnoma vsako leto ob tem času, temu se reče tradicija in ne bednost.

  TV Slovenija je včasih imela še v času Miše Molk tradicijo vrteti ob času božično-novoletnih praznikov obvezno Supermana (čeprav v njem ne vidim primerne tematike), v času novega leta pa obvezno slovenski Prihranjeni funt in britanski Večerja za enega.

  Recimo v Ameriki vrtijo na skoraj vseh kanalih v času božiča Caprovo Življenje je lepo in 1001 ekranizacijo Dickensove Božične zgodbe, pa nisem nikjer zasledil da bi se kdo pritoževal.

 6. “slovenski Prihranjeni funt in britanski Večerja za enega”

  ahahahaha, Arnold Tovornik in action! :))) jst sm čakal na Ziggyjevo darilo, ampak zgleda je konc tradicije…

 7. ha, jaz sem pa pred prazniki rekla, da bo tudi letos na sporedu Sam doma, pa se nisem zmotla Tak kot si rekel Had: Vsako leto isto sranje! Å e sreča, da letos za novo leto delam…

Komentarji so zaprti.