Pogled skozi okno in na vreme na internetu me je odvrnil, da bi šel testirat GT-ja proti morju. Odpeljala sva se proti Mariboru, kjer je kazalo, da bo mogoče skozi meglo in oblake za trenutek pogledalo sonce.

opel-gt-second-day-snow04.jpgopel-gt-second-day-snow09.jpgopel-gt-second-day-snow07.jpg


Ker je bil Maribor zavit v meglo, je bila naslednja destinacija Areh. Pot je bila čista in Opel GT se po ovinkasti cesti vozi odlično. Seveda k temu pripomore cel kup elektronike, brez katere, priznam, bi bil zelo hitro “pošrek” na cesti.
Ko na snegu izklopiš elektroniko, se avto spremeni v “pure joy machine”. Obvladovanje avtomobila je povsem enostavno, zadnji pogon skrbi za zabavo in za užitek ljudi, ki so se utrujeni vračali s smučanja. Še najbolj so bili veseli otroci, ko so videli “en avto k se suče”. No, kmalu za menoj je isto stvar počelo še več voznikov in na moje presenečenje ni bilo med njimi nobenega “mulca”. Tako, da je bila moja zabava hitro končana.
Več pa v naslednjem zapisu, kjer pride zraven tudi video :evil:

opel-gt-second-day-snow05.jpgopel-gt-second-day-snow06.jpgopel-gt-second-day-snow08.jpgopel-gt-second-day-snow10.jpgopel-gt-second-day-snow01.jpgopel-gt-second-day-snow02.jpgopel-gt-second-day-snow03.jpg