had blog roni kordis had blog roni kordis

Nova razvedrilna oddaja Pri Blacku doma (0.)

Black je objavil svoj scenarij nove razvedrilne oddaje Pri Blacku doma (0.), ki presega vse dosedaj poznane scenarije.
Všeč mi je. Še posebej zaključek.

Vse začinjene in vse pocukrane pripombe lahko pustite v komentarjih pri kakšnemu od omenjenih gostov iz nulte oddaje, ki jih ima morda nezasluženo premalo. Tako morda prvič storite kakšno dobro delo tudi z Vašim bloganjem. Tako bodo končno dobili več komentarjev kot Vi in bodo po pravici pristali med Naj komentiranimi in tako se bo samo z Vašo pomočjo dvignila kvaliteta bloganja in se boste Vi lahko užljeni prepirali samo še s samim seboj, ker so Vas prehiteli boljši in kvalitetnejši.”

 1. Bravo had, hudiča, poklon, pustil si komentar, spretno si se prvi izognil pastem niča in blebetanju zaradi kiča. Jest pa tole že tretjič skušam objavit ?!?

 2. @black: najprej se opravicujem zaradi komentarjev, ki si jih pustil pa niso bili objavljeni.. vsi komentarji, ki vkljucujejo siolov blog, se obdrzijo v moderaciji.. za to poskrbi akismet.. zakaj, mi je cista misterija.. ce izkljucim akismet, mi “poserjejo” spamerji cel blog.. :)

  glede na to, da sem prebral tvoj scenarij v enem dihljaju.. pa to ne pomeni, da sem ga povrsno prebral.. in da mi je bila stvar vsec veliko bolj, kot pa vsi scenariji do sedaj, ki so jih udejanili, sem se moral primernu temu oddolziti.. povedati, pa vendar se ne spustiti v vojno.. :)

  poklon tebi!

 3. Jaz se le sprašujem, kdo bo ciljna publika za to oddajo. Drugače vprašano; kdo bo razvedren? Sebično upam, da v prvi vrsti akterji. :) Živi bili pa videli …

 4. Hja, jaz mislim, da spadam med ciljno publiko. Scenarij mi je prav polepšal jutro in nestrpno čakam naslednjo oddajo, do tedaj pa srkam jabolčno-cimetov čaj iz steklenih skodelic, v katere gre ravno pol požirka napitka.

 5. @centri: ce primerjam razvedrilne oddaje, ki nam jih servira nasa “nacionalna televizija”, potem lahko mirne duse zapisem, da bo ta oddaja imela veliko vecji domet, kot pa vse do sedaj poznane oddaje.. no, mogoce gosnikova gostilna bi lahko parirarala, ampak mario pa ne more :)

 6. Košnikova gostilna je sicer. In to je najbolj razvedrilna od vseh razvedrilnih oddaj. Ever.

 7. @huahua: moja napaka.. bil sem preprican, da je po vanetu gosniku poimenovana oddaja :)

 8. Zelo duhovito…..posebno simpatičen je izraz za Piranski zaliv….”Objokana luž” ha,ha,ha

 9. Had: Ne vem, zakaj vsi jamrate čez nacionalkina razvedrila. Res je, da so oni malo zajebali z uvrstitvijo oddaj po uredništvih. Jaz na primer gledam Dnevnik in prisegam, da je to ena boljših razvedrilnih oddaj. Potem pa imamo še Vroči stol in kakšen prenos iz DZ. Ne vem, če je kdo gledal prenos slavnostne seje 22.12., ko so z njo počastili dan samostojnosti in enotnosti. Zadeva je bila vrhunska in gledala sem celoten prenos. Ne vem pa, kaj vi gledate, da ste tako razočarani.

 10. Ej tole pa sploh ni slabo….kje hudiča bi lahk tut jaz svoj komentar objavu? A bo tole v redu?

Komentarji so zaprti.