Jaz samo malce drugače interpretiram pesmi, ki jih pojem :evil:
Ravno danes, ko sem spet brundal eno izmed mojih ljubih pesmi, sem slišal očitek, da bi lahko vseeno imel vsaj malce posluha in bi malce manj fušal, če bi vsaj kdaj poslušal kakšno pesem in njen ritem.

Vendar se nisem dal, v svoj zagovor sem povedal zgornji stavek. In še kako prav sem imel. Moja interpretacija se razlikuje od originalne, saj niti nočem kopirati originala, ampak mu poskušam dodati moj žlahtni zven :evil:
In to me spomni ne dogodek desetletje nazaj. Žur, prijatelji, ki so v tistem času imeli glasbeno skupino in so tisti večer že precej spili, so se spravili prepevati ob igranju kitare. Ker poznam besedila večine pesmi, ki se lahko prepevajo, sem jim posodil tudi svoj glas. Vendar hladen tuš v obliki:”veš, nismo še dovolj pijani, da nas ne bi motilo tvoje fušanje” me je hitro postavilo na realna tla. In moje sanje, da bi bil nekoč pevec, so se v trenutku razblinile. Vsi argumenti, ki sem jih tisti večer našel in naštel niso odtehtali izgovorjenih besed. Kljub temu, da sem trdil, da je moja interpretacija drugačna od njihove ali originalne, to ni padlo na plodna tla.
Ima še kdo probleme s posluhom, oz. fušanjem?