had blog roni kordis had blog roni kordis

Ko Direkt.si postane inDirekt.si

Direkt je bil časopis, sedaj so mu spremenili ime v – inDirekt. Dobil je tudi nove lastnike – Media projekt.
In na spletnem mestu inDirekt.si je obvestilo – Pozdravljeni na začasnem spletnem mestu časopisa InDirekt. Novo spletno mesto, na katerem bodo dostopni tudi vsi članki iz časopisa InDirekt in časopisa Direkt, je trenutno še v izdelavi.

Glede na to, da se je o tem projektu govorilo že precej dolgo in da sem za ime inDirekt vedel že več kot mesec dni, sem malce presenečen, da še niso uredili novega spletnega mesta, ki naj bi bil, vsaj po mojih podatkih, zelo zanimiv in precej bolj podoben drugim svetovnim trač portalom.
Sicer je Slovenija še veliko premajhna, da bi konkurirala TMZ-ju, Sun-u,..
Mogoče inDirekt ne bo samo rumen, ampak bo tudi športno obarvan, o čemer se je tudi precej že govorilo. Tiskanega izvoda še nisem videl, tako da bom o vsebini sodil, ko ga dobim v roke. Čeprav bo to verjetno samo enkrat :evil:

  1. had saj je dovolj da ga dobis samo enkrat v roke da mal prgledas v kaksnem stanju je

  2. Had, lastniki tako prvega kot drugega so ves čas isti. Nova je le usmeritev in delno spremenjeno ime. Ime časopisa ni bila skrivnost, kot tudi ne uredništvo. Če bi prebral uvodnik direktorja/glavnega urednika ali vsaj na brzino prelistal vsebino bi koj ugotovil, da želi vstran od rumenosti.

  3. V teku je preoblikovanje lastništva, mediaprojekt pa je bil izdajatelj že prej.

  4. @gyzar: :evil:

    @stieber: sem bil preprican, da je bil drug lastnik.. sicer pa veliko dobrih fotk!

Komentarji so zaprti.