Refresh

This website www.had.si/blog/2008/01/19/slovenec-leta-2007-je-predsednik-danilo-turk/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

had blog roni kordis had blog roni kordis

Slovenec leta 2007 je predsednik Danilo Türk

Po Slovenki leta, smo včeraj dobili še Slovenca leta 2007 (da ne bo pomote, to ni izbor rezerviran samo za moške kandidate), ki je postal predsednik Slovenije Danilo Türk. 20. prireditev, ki jo organizira Nedeljski dnevnik, Slovenec leta je bila včeraj v Litiji.

Kandidati v izboru najbolj priljubljenih Slovenk in Slovencev so bili poleg predsednika še: Gabrijel Brezovar, dr. Janez Drnovšek, Sašo Hribar, Janez Janša, Zmago Jelinčič Plemeniti, Petra Majdič, Borut Pahor, Janez Stanovnik in msgr. Alojzij Uran.

Zanimivo se mi zdi, da ni zmagal Janez Janša, ali msgr. Alojzij Uran, ki ju ima narod rad. Vsaj tako naj bi bilo. Mogoče je krivda v tem, da je izbor organiziral Nedeljski dnevnik, kajti v primeru, da bi bila organizator Slovenski tednik, Demokracija ali Družina, bi bil zmagovalec nekdo od zgornjih dveh.

  1. @clovek: :) zato sem posebej napisal – izbor Slovenca leta 2007 (da ne bo pomote, to ni izbor rezerviran samo za moške kandidate)

    :)

  2. Svašta, tel ga pa tud pihajo :lol: Potem bi lahko vsaj še eno žensko zraven dal…

  3. Žalostno, da za Slovenca leta izbiramo politika. Slovencelj leta.

Komentarji so zaprti.