Malce drugačen je spletni magazin za moške – . Ne zaradi vsebine, ki je pač znana, saj se točno ve, kaj privlači moške, ampak zaradi oblike. EgoistMagazin želi biti papirnati izvod magazina na internetu, z vsemi dodatki (zvok, video), ki nam jih internet omogoča.

Vsebina “nulte” številke je povprečna. Vsak, ki vsaj malce spremlja internet, je večino stvari videl že pred tem. Na tem mestu se mi pojavi vprašanje, ali so vse fotografije kupljene, oz. njihovo avtorsko delo, ali pa so jih pobrali po internetu, ker na “internetu je itak vse zastonj”.
Izbrali so sistem podjetja Cerosmedia, ki ga uporablja Monkey Magazine, Inghams…

Funkcija, da magazin spremenimo v PDF format in ga natisnemo, kar bi nam omogočalo da vzamemo Egoist Magazin na WC-e, ne deluje. Nulta številka magazina se nahaja na strani , kar je očitno zahteva produkta Cerosmedia in bo to stalnica, kar pomeni, da jih Google ne bo imel rad.

Definitivno jih čaka še veliko dela, da bodo dobili svoj prostor v binarnih številkah na internetu, kajti z že videno in slišano vsebino bo le malo obiskovalcev in posledično tudi malo oglaševalskega denarja.