had blog roni kordis had blog roni kordis

Mario Galunič se je poslovil

Oddaja Spet doma, ki jo je 130-krat vodil Mario Galunič, nesojeni pisec bloga, se je danes poslavil iz malih ekranov ob nedeljah.
Glede na to, da nisem bil fan Maria in njegove oddaje, lahko rečem, da je bil že skrajni čas, da gre oddaja v arhiv. Vendar me je strah, da nam bo sedaj nedeljske večer krajšal multipraktik in najbolj prilagodljiv novinar Vladimir Vodušek!

A bo kdo pogrešal Maria Galuniča?

Jurij Zrnec – Parodija na oddajo Spet doma

 1. Mario Galunič se je poslovil…. končno! Čeprav nacionalke ne gledam kaj dosti (razen športa), mi je on res šel na živce. Samo mam neki feeling da ga bojo zamenjali s še večjim mutecom.
  POGREÅ AM ZRNECA IN LADOTA :(
  komaj sta začela pa že neka pavza, sn malo razočaran

 2. mislim da je bil res ze cas da se mario oz spet doma poslovi iz tv ekranov … sem pa nekje prebral, da se ze pripravlja na nekaj novega … tako da se ga ne boste/bomo resili tako zlepa:)

 3. Jaz sicer oddaje nisem gledal ampak, me preseneca zakaj hudica je bil tako dolgo na TVju, ce ga nihce ne mara. :)

  Po mojem ga ljudje vseeno gledajo. Ampak verjetno ne bloggerji.. ;>

 4. Had, naj te razočaram ( :lol: ), ne bo Voduška ob nedeljah. Drug teden je EMA, pol naprej bo pa oddaja Zvezde pojejo, ki jo bosta vodila Peter Poles in Anja Rupel.

  Dej, če mi dajo Voduška v nedeljo ob osmih, odjavim naročnino in to immediately!

 5. Stavim za pivo, da se jeseni MG vrne prerojen, prenovljen in kar je še teh na pre.
  Zakaj bi se pa naši zanamci imeli v nedeljo zvečer lepo pred tele v i zija?

 6. Zanimivo, kako so vsi zadovoljni, ker se je Mario poslovil, čeprav ga nihče ni gledal.

 7. Nordstar, pač mlada populacija. Starejši si večerov brez Mariota niso predstavljali. V naši hiši je bil ponavadi gledan v obeh nadstopjih.
  Ne vidim pa razloga, da mi Mario ne bi bil všeč, tako da sem brez mnenja. In se mi ne sanja, kaj vam gre tako v nos? Seveda za vsako kritiko upam, da imate tudi “predlog izboljšave”.

Komentarji so zaprti.