had blog roni kordis had blog roni kordis

Otvoritev novega lokala Jana Plestenjaka – Playa v Ljubljani

Gledam NLP, z voditeljico Tjašo Železnik in poročilo z otvoritve novega lokala Playa v BTC-ju, katerega solastnik je Jan Plestenjak.
In kaj je tako čudnega pri tej zadevi? To, da dobi Jan Plestenjak in njegov lokal zastonj 3 minutni oglas v dokaj gledani nedeljski oddaji, ker je znana osebnost na naši sceni?? WTF!
Ali En je pred leti v komadu Leva scena, za taistega pevca zapel: Kakšna je ta scena, kakšen je ta folk? Debilna je ta scena, in neumen je ta folk! Kakšna je ta scena kakšen je ta folk? Debilna je ta scena in brezvezen je ta folk! …

Eden od njih pravi da je jazz muzikant, v resnici pa je mlad nesposoben fant, ima denarja preveč, je razvajen sin od svoje mame, zdaj lahko on pri meni se uči kdo ima sposobnosti prave.
Za tako sceno k’ bi človek samo bruhnu, jaz beseda mam tri: hvala, fuck you!

 1. Joj, tu se pa ne morem strinjati s tabo. Ko je Ali En pel komad Leva scena, je Jan Plestenjak dejansko delal “poceni” muziko. Njegovi novejši komadi so veliko bolj kvalitetni, kot tisti z njegovih začetkov. Res. :)

  V NLP-jevi družbni kroniki predstavljajo aktualne dogodke zadnjega tedna. Ker se je to zgodilo v zadnjem tednu, je otvoritev tega lokala prišla v oddajo.

  Veliko raje imam Plestenjaka, kot kakšnega Vilija Resnika ali pa, bog ne daj, Damjana Murkota. :D

 2. Đafić, ki je prepeval to celotni slovenski estradi, katere del pa je na koncu postal tudi sam. Mimogrede, Plestenjaku je takrat namenil cel komad, vendar na CD-ju ni nikoli izsel, je pa na kaseti. Ga ima kdo?

  leila – Jan lepo reciklira stare italianske komade pod katere se sam podpisuje.

 3. se oblacis v leder, kot da si peder, ampak oni so kul, ti si pa navaden govedar :D :D komad jan plestenjak od taistega :D se sedaj iscem mp3 ……

 4. Kakšna je ta scena, kakšen je ta folk? Debilna je ta scena, in neumen je ta folk! … amen

 5. @ marko: Ja, jest mam ta “Plestenjak” komad, hehe…Dostikrat so ga rolal na Radiu Å tudent.

  “Se ublačš u ledr, k da si en pedr, ampak oni so kul, tis pa navadn govedar…”

  “Sem v Ameriki študiru jazz…si kurac študiru in ga dobu v ass…”

  in tako dalje :))

 6. @jan: sicer bi ga tudi jaz moral imeti nekje na eni kaseti, ampak niti nimam vec kasetnspilerja :)
  ce bi mi ga poslal na mail info had.si :) bi bil cist vesel, pa ga dodam potem tukaj zraven :)

  hvala! :)

 7. Ja, folk, ko najdem svojo kaseto, jo tkoj v mp3 prekodiram :) Upajmo na najboljše. Kasetnšpilar pa še imam.

 8. aktualne dogodke preteklega tedna? bla je tud otvoritev jupiter bara, pa ni anžej nič o tem čivkal… tko da se ne moremo strinjat s tabo leila.. :p

 9. ko bom in ce bom odpiral lokal me prav zanima ce bom dobil vsaj 10 sekundni prispevek?:) mislim da mi ne bi bilo namenjeno, ker nimam pravega priimka ali starsev oz. stricev ali tet in ja tako kot pravi billa da je bila otvoritev tudi Jupiter bara vendar ni bilo nikjer reklamnega prispevka zakaj ze ne? zato ker se ne pise pravilno:)

 10. Ajoj, no…sej nisem ne vem kaka fanica Plestenjaka. :D Hočem samo povedat , da so njegovi zdajšnji komadi boljši od njegovih začetnih. Pa tudi kot osebnost se mi zdi simpatičen, priznam. (bi raje videli kako Murko odpira lokal? :lol: )

  Glede prispevka pa…V rubriko uvrščajo vedno tiste najbolj odmevne dogodke. Gredo na premiero gledališke predstave, na kak festival, modno revijo…In pač se jim je zdelo, da je dovolj odmevno to da Plestenjak odpira svoj lokal. (ker ima pač neko ime in je znan, v tem se strinjam)

 11. @leila: se strinjam, da se je jan malce popravil.. ceprav sam se vedno ne prenesem njegove glasbe :) ampak to je moj problem :)

  glede snemanja prispevkov pa se mi zdi povsem napacno, da se posnamejo stvari, ki bi bile lahko krepko zaracunane.. saj v koncni fazi je zadaj nas, davkoplacevalski, denar.. prav bi bilo, ce bi se podpirali nekomercialni projekti, ampak v janovem primeru le to ne more biti nekomercialno :) ker zelo dobro zna izkoristiti svojo prepoznavnost..

 12. jst imam mp3 od aliena- jan plestenjak.

  dobiš na mejl ;)

 13. Sicer nisem fan Plestenjaka (ceprav glede na kvaliteto ostale slovnske muzike so njegovi komadi dokaj v redu), ampak Had, kaj tebi ni jasno?
  Ja, tocno zato ker je Jan znana osebnost bo to dobil, ce bi ga pa odprl jaz ga pa ne bi. Zakaj je tudkaj potreben WTF? Zato ker se ti s tem ne strinjas? Sej ce pri sebi pomislis tocno ves zakaj je tako a ne? Svet ni fer, to se ve.

 14. @deygmh: tocno to, kar si napisal.. svet ni fer.. ker je on jan plestenjak, dobi zastonj oglas.. ce bi ti odprl lokal, ga ne bi dobil..
  ali ne bi bilo smiselno komercialne prispevke v taksnih oddajah tudi tako oznaciti? in za njih dobiti placilo.. v koncni fazi je to nasa, davkoplacevalska tv.. ce to naredi pop tv to definitivno ni stvar, v katero bi se vtaknil, ceprav bi me motilo.. ce pa to dela nacionalka, pa je motece.. pa naj bo jan zvezda, ali pac ne..

 15. vem iz prve roke, da se je ali kasneje rahlo kesal zaradi primitivizma, ki ga je zganjal nad janom (lotil se ga je celo z neko h2o pištolo na neki prireditvi

 16. Vsak pevec-ka ali oddaja ima verjetno svoje pristaše…jaz bi recimo Plestenjaka gledala, Galuniča pa poslušala iz kuhinje, ko pripravljam večerjo,a spremembe so dobrodošle, samo upam, ne na slabše kot so to storili z oddajo v nedeljo popoldne, sedaj smo obvezno v nedeljo popoldne na izletu.

 17. Res je, z Alijem, oziroma Dalaj Egolom, sva se pobotala. Jest zdej delam boljšo muzko, on pa meditira v tibetanski jami. Soba 102 je prazaprav metafora na to. Tako gre to.

 18. Tole o plestenjaku je še vredu.
  Poglejte si tole novico, starateden dni, pa še vedno zanimiva za objavo. Ali pa imajo eni res dobr PR.

 19. Ja kaj pa si pričakoval. Ljudi vendar zanima, če znane osebnosti odprejo lokale, zato je to po televiziji. In znane osebnosti se zavedajo, da je to njihova prednost, zato tudi odpirajo lokale, ker je začetek za njih veliko lažji.

 20. kr en ali pa had A bi bil fanta eden od vaju tako prijazen in tudi meni poslal tale komad na mail?

 21. Eh..ni čudno da je mladina pokvarjena če posluša tako nekvalitetno glasbo..
  Se js kar strinjam z AliEn-om =)

 22. thanks.. sej v postu je bil ta komad in ne leva scena.. ampak ocitno so ga pobrisali :(

Komentarji so zaprti.