MultiDesigner Store Midas MultiDesigner Store Midas

MultiDesigner Store Midas

Z modno revijo, ki jo je vodila Lorella Flego, so danes odprli MultiDesigner Store Midas. Trgovina, ki ima sedež v bivši Metalki, bo v 1. nadstropju ponujala oblačila znamk Armani, Valentino, Diesel, Bluemarine,.. v pasaži pa čevlje znamk Marc Jacobs, Church’s shoes, Pollini,..
Na žlost nisem imel s seboj fotoaparata in zato tudi ni fotografij celotne modne revije!

midas-multidesigner-store-01.jpgmidas-multidesigner-store-02.jpgmidas-multidesigner-store-03.jpgmidas-multidesigner-store-04.jpg

  1. sem si ogledal zadevo, zelo razocaran nad vec al manj vsem, predvsem vizualno. Interier je precej beden, celotni look and feel stacune je takorekoc pod nivojem Zare, meni osebno ze vse pove CGP stacune, ki deluje, kot da bi ga naredila ista oseba kot CGP slovenskega vodenja EU. Torej, prepoznavni elementi za 300 evrov.
    V glavnem, ce prodajajo tako drage proizvode, naj vsaj vse ostalo spravijo na nek nivo. Ne pa da imas obcutek, da experience dosega kvecjemu kaksen Mango, Sportino.

  2. Obiskala sem dogodek, ki pa me je iskreno povedano mocno razocaral. Taksna designerska stacuna si ne bi smela privosciti taksne neprofesionalnosti.: od zasnove modne revije, do prigrizkov, do celotnega vzdusja.. Zalostno!

Komentarji so zaprti.