had blog roni kordis had blog roni kordis

Che.si – nov slovenski agregat

Delavec je včeraj pisal o novem agregatu blogov, oz. RSS zapisov. In danes je ugledal luč sveta agregat Che – spletna revolucija in se pridružil ostalim agregatom, ki obstajajo v Sloveniji.

 1. Meni se pa zdi tole ze malce tumač. Kmlau bo imel vsak blog že svoj agregat.

 2. Hehe .. Thenx za reklamo :) Kako si ga pa našel? :D

  @sv3der: Se strinjam. V Sloveniji rabimo samo en agregat. SiBlogs je povozil čas, Blogorola mi ni všeč, na SiBloge, čeprav je zelo dober agregat, se ne morem navadit, Blogosov agregat pa je ob prenovi postal totalno nepregleden. Zato sem predvsem zase (in v testne namene) spisal sistem, s katerim bom na enem mestu dobil vse info (z novičarskih portalov, z 10.000 slovenskih blogov, itd.) in na hitro naredil še en website, da bom lahko povsod prečekiral, kaj je novega.

  Ne mislim delat konkurence .. uporabnik ponavadi uporablja tisto, kar mu najbolj sede – meni nič od obstoječega “ne sede”, zato sem raje naredil svoje :) Seveda pa sem vesel vsakega, ki bo na Che.si našel svoje “zatočišče” pri nabiranju informacij.

 3. @had: zadnje case me res presenecas z vsemi aktualnimi posti… respect! me pa zanima nekaj – na forumih in ircu se govori o smrti bivsega predsednika – imas tudi ti kaksne vire?

 4. @vasija: svoj pogled na to, sem zapisal v prejsnjem postu.. govori se veliko, tudi blogerji lahko sprozimo cel plaz govoric, ce zelimo.. ampak ali je to res smiselno?
  osebno mislim, da s tem delamo vecjo skodo kot korist.. ker to je priblizno tako kot igra telefon, ki smo se je sli v otrostvu.. iz muhe naredili slona.. :(
  vseeno je boljse, kot natolcevanja, pocakati na uradno izjavo..

Komentarji so zaprti.