Sanja Grohar, ki se je slekla za Playboy, je med drugim tudi blogerka in da ne pozabim, pevka?! Njen današnji zapis na njenem blogu Skozi špranjo nad Sanjo?!, kjer so tudi sporne fotografije, sovpada z zapisom Jonasa o Jamranju.

Zakaj? Ko se je lani slekla za Playboy in so njene fotografije razveseljevale celotno Slovenijo, jo to ni motilo. Sedaj, ko je revija Nova objavila fotografije iz garderobe, ki jih je posnel “kao paparazzo”, pa jo seveda to moti.
V bistvu je stvar še malce bolj smešna, saj je zapisala: “Jaz takšne samopromocije NE potrebujem saj sem sama po sebi dovolj zanimiva za medije in če bi si želela kakršnokoli promocijo glede pevske kariere itd. bi prosila svojega PR naj obvesti medije. ” (vir)

Aha, tako pač to gre. Če imaš PR-ovca, potem on poskrbi, da se piše o nekom in poskrbi da pridejo fotografije do pravih ljudi (ravno o tem razlaga Jonas v posnetku). In to, da je ona dovolj zanimiva za medije, je pika na i. Seveda je zanimiva za medije. Vendar zaradi česa? No, kdo ve odgovor? Verjetno zaradi njenih pevskih sposobnosti, kajne?

Mediji so dvorezen meč. Treba se je zavedati, da te lahko dvignejo v višave, te postavijo na piedestal in te zaradi njih začnejo ljudje oboževati. Po drugi strani pa te lahko v trenutku sesujejo in iz zvezde naredijo poraženca.
V tej zgodbi je vse skupaj še malce bolj čudno, ampak to so že insinuacije, ki pa se mi zdijo precej nepomembne.

Je Sanja Grohar sama poskrbela za samopromocijo, da se spet malce piše o njej, ali pa je nekdo res posegel v njeno zasebnost? Vaše mnenje šteje!