Sanja Grohar, ki se je slekla za Playboy, je med drugim tudi blogerka in da ne pozabim, pevka?! Njen današnji zapis na njenem blogu Skozi špranjo nad Sanjo?!, kjer so tudi sporne fotografije, sovpada z zapisom Jonasa o Jamranju.

Zakaj? Ko se je lani slekla za Playboy in so njene fotografije razveseljevale celotno Slovenijo, jo to ni motilo. Sedaj, ko je revija Nova objavila fotografije iz garderobe, ki jih je posnel “kao paparazzo”, pa jo seveda to moti.
V bistvu je stvar še malce bolj smešna, saj je zapisala: “Jaz takšne samopromocije NE potrebujem saj sem sama po sebi dovolj zanimiva za medije in če bi si želela kakršnokoli promocijo glede pevske kariere itd. bi prosila svojega PR naj obvesti medije. ” (vir)

Aha, tako pač to gre. Če imaš PR-ovca, potem on poskrbi, da se piše o nekom in poskrbi da pridejo fotografije do pravih ljudi (ravno o tem razlaga Jonas v posnetku). In to, da je ona dovolj zanimiva za medije, je pika na i. Seveda je zanimiva za medije. Vendar zaradi česa? No, kdo ve odgovor? Verjetno zaradi njenih pevskih sposobnosti, kajne?

Mediji so dvorezen meč. Treba se je zavedati, da te lahko dvignejo v višave, te postavijo na piedestal in te zaradi njih začnejo ljudje oboževati. Po drugi strani pa te lahko v trenutku sesujejo in iz zvezde naredijo poraženca.
V tej zgodbi je vse skupaj še malce bolj čudno, ampak to so že insinuacije, ki pa se mi zdijo precej nepomembne.

Je Sanja Grohar sama poskrbela za samopromocijo, da se spet malce piše o njej, ali pa je nekdo res posegel v njeno zasebnost? Vaše mnenje šteje!

35 Responses to Nova Sanja Grohar na pol gola v reviji Nova

 1. Davorin pravi:

  Misl’m … Sanč’ je zakon in komi čakam naslednji teden, da se spet pojavi v kakšnem mediju. Rad spremljam njeno zvezdniško pot :twisted:

 2. Zi pravi:

  Ja itak Sanč je totaln zakon :)

 3. markopigac pravi:

  Revija Nova in Playboy sta zelo povezana, saj sta branzi istega lastnika, se huje – produkt – iste medijske hise. Sploh ne vem zakaj se take neumnosti sprasujes na blogu, zvrknil bi Pavlico pa bi ti iz prve roke izstrelil, da na tak nacin poskusajo dvignit obisk domace strani Playboya (in naklado playboya) z kvazi novico iz Nove.

 4. had pravi:

  wrong pigac..
  na blogu se bom spraseval vse, kar se bom sam hotel.. in tudi taksne neumnosti se bom spraseval..
  pa si ti preprican, da to, kar si zapisal res drzi? stojis za tem?
  do sedaj, ko je bilo potrebno kaj dokazati, nisem videl od tebe se nobenih dokazov.. ampak to je seveda anomalija, kajne..

 5. Davorin pravi:

  Jest nč ne vem o tej teoriji zarote, le to, da sta branda iz iste medijske hiše … bom pa vprašal po hodniku …

 6. aho pravi:

  Mater, če ji je zaradi tega tako hudo, zakaj je potem na blogu objavila nalovnico Nove??????
  Zakaj je to sploh objavila????

 7. had pravi:

  @aho: good point.. verjetno zato, da bi se komu zasmilila, kako so lahko ljudje taksni, da jo slikajo, ko se slecuje v garderobi :)

 8. Alenka pravi:

  Pa ne sam to! Sanč je tudi v MH-ju in Cosmu, srce mi pa bije samo še za petek, ko se je kakopak lahko nadejamo tudi v Lei.

 9. had pravi:

  u pisuka poldi.. vidis, na to sem pozabil.. pa na pozarju je bila tudi :) dobr dela njena PR ekipa :)

 10. Zi pravi:

  Sam res… Sanč ga tko rokaaaa. :)

 11. S tem, ko si napisal tale post si dosegel njen cilj, cilj njenega PRovca in cil Nove. Pisanje o stvari in brezvezno dviganje medijskih trupel iz medijskega pepela.

 12. blogbuster pravi:

  Pač ne more biti drugače. Če bi bila rada pjevaljka, pa slači punca, pa tv voditeljica, pa študentka, pa uspešna poslovna ženska, pa odlična kuharica, pa k**** v postelji, pa…
  Večini žensk vse našteto v celoti ne uspe nikoli. Njej z lahkoto.
  Če verjameš…

 13. had pravi:

  @miha: strinjam se s teboj.. in zavedal sem se tega, da so mogoce zeleli doseci to.. ampak v mojem zapisu ni nicesar pozitivnega :)

 14. Nima veze pozitivno ali negativno. Reklama je reklama ;)

 15. markopigac pravi:

  Had, pozabil sem dopisati – s takimi naslovi se ti upas na boljsi obisk.

 16. Prašni Kartoni pravi:

  Marko, Marko Pigac!

  Če ti primankuje obiska samo povej, ti ga z lahkoto povečamo… zastonj! ;)

 17. nada pravi:

  No, to pa je “raca”…..Marko bo prišel do megaobiskovalk kar zastonj,mene bodo pa fotografi po garderobah lovil, he,he…..

 18. Peter pravi:

  ta stavek je ZAKON:

  “jaz takšne samopromocije NE potrebujem saj sem sama po sebi dovolj zanimiva za medije in če bi si želela kakršnokoli promocijo glede pevske kariere itd. bi prosila svojega PR naj obvesti medije”

  :-))))))))))))))))))))))))))

  nekatere res niso najpametnejše sveče na torti…go figure…

 19. AzzQim pravi:

  Jaz bi jih tožil do gat, kojoti neobzirni. Če pa sama skrbi za tako nepromocijo, naj bo pa tiho, ker itak ni ničesar pametnega za vidit :D

 20. markopigac pravi:

  @Prasni Kartoni – sem zelo obcutljiv na nenapovedane obiske. mimogrede, se vedno imas odprt racun pri meni, bliza pa se tudi rok za napoved dohodnine.

 21. robert79 pravi:

  Zanimiva je njena slovenščina; pravi na primer, da ima [lastnega] fanta … :)

 22. Mislim, da ne bom bruhal. Te ženske ne morem videti odkar jo je (očitno) slepa in gluhonema komisija izvolila za miss Slovenije in od takrat se pojavlja na jumbo plakatih, revijah (konstantno enih in istih, če slučajno kakšen teden o njej ne napišejo nič, to popravijo naslednji teden z dvema člankoma pa čeprav gre za takšno banalnost, da se je učila smučati), reklamah in nasploh povosd kjer se lahko nastavlja pred fotoaparate. Da izjav o raku ipd. niti ne omenjam. In potem bo govorila kako ne potrebuje samopromocije!? PHA!!! Pa kaj si es misli, da jo ima Slovenija rada, ker je bila miss in ker se pač nekaj trudi peti… Dajmo no, punca, malo več resnosti, saj si dovolj stara

 23. had pravi:

  @pigac: jaz na blogu ne dosegam tvojih stevilk: 10k slovenskimi uniqui dnevno
  ali na myspaceu:
  dnevni obisk je bil okoli 30.000 unikatnih obiskovalcev

  LOOL.. in potem se moram potruditi, da z naslovi privabljam bralce..

  me pa veseli, da si tako dober, da mi razlozis, kaj jaz narobe pocnem in kaj naj bi jaz pocel, da bi bilo prav.. oz. da si se ti odlocil, da bos merodajen za to, kaj je dobro in kaj slabo.. le cevlje sodi naj kopitar, mogoce?

  “Razčistimo, kaj je bistvo bloganja? Obisk? Ali glas, ki seže v deveto vas? Slednje, ki pa je pogojeno s prvim. Zato mi »jak naslov« in »plehka vsebina« ne povesta ničesar. To prakticira recimo Had. Zanj sem upal, da bo prešel ta obrazec, vendar je v pehanju za biti Jonas izgubil stik z realnostjo, njegov blog pa vsaj po vsebini dnevno zelo nazaduje.” (vir)

  mogoce samo droben nasvet.. ne obremenjuj se toliko z menoj, pa bos imel vec casa za svoje umotvore..

  a potem bos tozil prasnekartone? na podlagi cesa? na podlagi resnice? :evil:

 24. manja pravi:

  no samo en stavek v razmislek.
  Objavila jo je revija Nova, spisal je Kocijančič, ki je njen zelo tesen prijatelj. V NOvi je izjavila, da so jo poklicali in ji pokazali fotke še pred objavo.

  Torej, zakaj je Nova, ki več kot očitno simpatizira s Sanjo, sploh objavila fotografije, glede nato, da je Sanja izjavila, da ji KAO škodujejo karieri?

  Glede nato, da so ji naredili “slabo” reklamo, je pač ne bomo več brali v Novi? Jaz malo dvomim.
  Tako kot je bi lansko leto pomp okoli raka in še marsikatere druge zadeve, tako je isti pomp okrog te garderobe.
  Pa še to, zakaj se punca sploh sekira, itak smo jo nago videli v Playboyu, torej? Zakaj tako vroče zagovarjanje in sekiranje zaradi tega?

 25. had pravi:

  @manja: tocno to, kar si zapisala, sem jaz imel v mislih pod insinuacijami, ki jih nisem zelel zapisati..

 26. manja pravi:

  samo to še, da takoj ko vidi, da je pač malo drugače izpadlo vse skupaj, bo sedaj še v Lei in Novi naslednji pojasnilo, da to pa že ni bila samopromocija in da smo vsi grdi, ki to mislimo in bla bla bla.

  če bi pa dobro izpadlo, bi bila pa tiho k miška.

 27. vranika pravi:

  Hvala za virus.

 28. Sailor pravi:

  Evo…to sem jaz napisal na njen blog pod komentarje:
  S’anja…veš kaj pomeni biti pevka…to pomeni imeti rad glasbo in petje in dober glas in seveda obvladati glasbo…takšni ljudje so npr. Katie Melua, Tereza Kesovija, ki bosta kmalu prišli v Slovenijo…bejž na njihove koncerte pa boš vidla kdo so res pevke in boginje zate, R.Dremelj, in še mnogo vas, ki smetite po radijih, TV in internetu.

  LP!

 29. šuši pravi:

  daj nehaj, jaz ji vse verjamem. Halo, sej pa vsaka ženska ko probava modrce tako dobro zgleda, si zavese ne zapre do konca, ne bi slišala fotoaparata in ne bi fotografa prav konkretno na gobec (in mu zbrcala fotoaparat). Aja, pa novo bi stožila v milo mater.

  boga sanja

 30. manja pravi:

  šuši, valda da ne bo tožila Nove, kdo bo pa še potem njene patetične zgodbice objavljal.

 31. šuši pravi:

  ja jasno, da je ne bo.

 32. manja pravi:

  se opravičujem, ampak hahahaha… sem točno vedla, da bo v današnji Novi cmeravka Sanja spet kakšno brihtno izjavo dala in kako ne bo v bodoče sploh več sodelovala z Novo. HAHAHAHAHA… se opravičujem, ampak mi je tako patetično, ker se vedno ponavlja ista zgodba.
  Pa kako lahko napišejo, da ni vedela, če v prejšnji Novi piše, kako so ji slike prej pokazal.
  joj sej ne vem kdo je večji bedak uredništvo Nove ali Sanja

 33. nada pravi:

  Jaz pa mislim, da bi morala Policija prevzeti zadevo…da si skozi špranjo slikan v garderobi trgovine javnega značaja ???

 34. manja pravi:

  nada, policija se pa res ne bo ubadala s takim propagandnim materialom

 35. anton pravi:

  Punca ZNA peti glede na to da je zmagala na pevskem tekmovanju na Gorenjskem ki je trajal 2 meseca in je zmagala. Verjetno nikoli ne bo dosegla višal svetovnih div kar se razpona tiče vendar ZNA peti, je točna,ima dovolj velik razpon in prepoznavno barvo glasu (kar je v tujini ključen pomen predvsem zato da se prepozna po glasu kdo poje).

  Če vam niso všeč članki,novičke v revijah imam nasvet – NE BERITE člankov imate dva prsta na roki od petih katera z lahkoto obrneta list papirja in tako preberete drugi traček. Ja? JA! Bosanske oči in nose imate vi pa a se zavedate kako ste paptetični. Tudi če bi jih imela.

  Zakaj potem hodite na njen BLOG in komentirate kakšna je če vam NI všeč. Če meni nekaj ni všeč ignoriram in hočete ali nočete to je ljubosumnost. Namesto da bi vaš dragoceni čas posvetili čem drugem klikate in iščete nekaj o Sanji in se doma žrete ker je pač lepa,uspešna in tako dalje kar verjetno vi nikoli ne boste ker če bi bili bi vas čas drugače koristili.

  Sanja je za moj okus lepša od Nine OSENAR vendar je to pač stvar okusa. Jaz sem eden tistih za katerega je Sanja bolj uspešna, lepša, bolj prijazna in vse te Nine Osenar,Sabine mali so copy paste wannabe.

  Tudi brez make upa sem jo videl točno to in nisem se zgrozil, nisem umrl moram vam povedati da je prav lepa resnično naravno lepa.
  Res je da bi ji dal bez ličil 15 let ampak je prav simpatična. To da je lepa je ne naredi samo zunanjost saj embalaž ni pomembna, pomembna je vsebina in Sanja to ima!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.