had blog roni kordis had blog roni kordis

Tokio hotel v Ljubljani

Ko sem prvič slišal novico, da bo Tokio hotel v Ljubljani, sem bil prepričan, da to pomeni graditev novega hotela, z imenom Tokio, v glavnem mestu. Jeap, očitno me je na določenem mestu malce povozil čas in ko sem ugotovil, da to pomeni, da bo imela skupina Tokio hotel, koncert v Ljubljani, me je seveda zanimalo kdo in kaj ustvarja ta skupina.

Nemška skupina, ki je do sedaj izdala tri albume: Schrei, Schrei: so laut du kannst in Zimmer 483 in ki jo sestavljajo: Bill in Tom Kaulitz, Georg Listing in Gustav Schäfer. WTF??
Ko sem gledal videoposnetke na YouTubu, sem bil prepričan, da je to mešana zasedba in da je pevec pevka! Očitno sem se motil!

In da ne bom napisal še kakšne “neumnosti”, ki je povezana z mojim nepoznavanjem skupine Tokio hotel, ki je očitno med mladimi hudo popularna, saj so karte za koncert, ki bo 28.03.2008 v Hali Tivoli, po 39€, sem rajši poiskal YouTube video posnetke skupine Tokio Hotel.

A jih poznate??? Že kdaj slišali za njih???

Tokio Hotel – Monsoon

Tokio Hotel – Schrei

Tokio Hotel – Sex

Tokio Hotel Reden Unplugged

Tokio Hotel – Devilish

 1. se dobro da berem tadeja, ker dotične skupine tud nisem poznala :)

 2. No ja, povsem povprečen jokajoči emo bend – tistih 40 evrov sem pripravljena dati samo za Massive attack.

 3. To je grozna evforija. Slovenske najstnice so nore na njih. (pa ne samo slovenske) Oz. predvsem na glavnega pevca Billa. Nekoč mi je kolega rekel kakšna dobra bejba poje pri Tokio hotel – jaz pa v krohot. :lol: :lol:

 4. Uf had, zdej boš pa fasal ogorčene komentarje fanic in fanov :D
  Bodi vesel, da nisi slišal za njih, emo kultura pač :P :D

 5. @miha: ti bos sigurn sluzbeno na koncertu.. imam eno prosnjo.. ce ugotovis ali je pevec moskega ali zenskega glasu? :)

 6. eiii starii noo….Tokiioo HuteL ie uaLda Da Zakon…[ei ti cherry ta bend ni EMO ampak ROCK se uiD D se Ne spuZnasH na too…]pa Eii Ta BiLL ie ZakoN Tko Da Ne Piste Kei Prot nieM…aiiaa see To…toM KauLitz iie TooK lusKaN D bL Ne More BiiT….pa se Ena stuaR….fRendiCa Mii Bo zRihtaLA fRee KArte pa TuT Za BAcKstaGe…(: ….papa aii Pa Moii Msn ….
  [email protected]

 7. Stari a mi lahko kdo pove kk so emoti nastali, ko mni se zdi da so se šele po nesreči v Černobilo pojavli …

 8. samo toliko- sex sploh ni njihova pesem,am…kje vi vidite emote pa meni ni jasno, pa ena ki je napisala da ji bo prjatlca zrihtala backstage karte se je pa močno zlagala, ker jih sploh ni=)

 9. msnji jih lah puberete in jih upisete….pa kr zejbavajte jih..en je…pa se drug..pa tret..pa itd.

  mal sm nesramn sam mal pa res moram bit

 10. Eii Tii MaRuÅ a….UaLda d BooM dubLa KaRte Za BacKsTaGe k iiE uD Tee fRenDicE FotR MeD naisLauNeisiMi NuVinaRii u sLo Pa NieNa mT iie AmbasadoRca sLoueNiiE…iN Tii Pa Ne PamTuii k Tii BooM dRgac uRat ZuiLa…OK.?KumenTiRaite pLiiS.

 11. iiaa uaLda d ubstaiiaio karte za backstage in ti se pa ucitno ne spuznaas na TH in pac ud te frendice mt iie ambasadorka u slo in nien fotr ie med naislauneisimi nuuinarimi u sLo…tko Da se uidmo na kuncertu k bos uidla d bo prsu en oz. enidue iz za odra…hehe pa sori za prejsn pomotn kumentar

 12. am…sarcha, če bi pisala v jeziku, ki je vsaj približno podoben knjižni slovenščini bi te mogoče še celo razumela!
  si pa res najivna!
  če še slavni nemški igralec ne more svoji hčerki uredit srečanja s skupino, pol bi pa en slovenski novinar lahko???!!!!
  dream on!!!

 13. Koncert odpade… Skupinski samomor najstnic se pričenja… =)

 14. nebo..zto ki ga bojo 1oo% prestauli..morejo..

  in ti “mango” kr boi tiho ki se nimaš kaj za oglašat..

  in res..sex ni njihova pesem..

  in u sloveniji nebo backstagee!!!!! samo za novinarje , za slike pa intervjuje pa to..drugače pa nee..

  pa zkaj je lih ON mogu tko zbolet..

  Bill** ich liebe dich***(L)*******
  pa poudravii se čimm preej!!!!!!!!!!!!!

  in res newem kje ste vi čuli za ta baccstage:S haha

  —–> lahko mi pišeste na obali, ki msnja ne dam..!
  –> angel_girl_5

 15. ia uaLda d Bi Cee Bii biu lah bi prsLa Backstage!!!sam uui k nimate poima pac tega ne ueste!!!!Cee ie nouinar pa pac rece ce naiu lah spustiio pa nas pac ane…sei se uid d ste lubusumni. aia pa ei RESS skoda d ni kuncerta pa se 50posto nbo bill mogu uec pett.tko da……kr iokala bi se ei…. WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SKODA Eiii….

 16. Ma ti modeli so fukjeni totalno.
  40€?
  Na Gigija D’Agostinota je blo pred dvema letoma v Oxigenu 7€ (mislim) pa tist je mojster techno glasbe, to je pa en zabit emo band in si vse najstnice rajcajo na tistga/tisto billa/billy.
  Pa še vse najstnice majo okol vrata srčke pa not billyevo sliko- kwa so lezbe al kwa.
  Bill je ženska, če ni sem pa jaz papež!

 17. ok… ljudje karte so ble vsaj enih 5 eurov manj… lepo vas prosim ne tko o billu in on je fant pa s tomom sta dvojčka ( sploh se pa billu vid je fant… in one niso lezbe… keri loleki… ). o tistem, da gre ena za oder- wau res… in pol se ti zbudiš, če je pa re spol pa tud ne vem kam gre svet… in osebek, ki je sprožil tole temo: si ti pr seb?! ne moreš nekoga takoooo zaničevat!!! mislm ej, na internet pejt pa boš kej novga zvedu- zato pa je… LOL
  ………………………………………………….

  in ja… vsi k mate karte mam za vs eno precej žlostno vest: zaradi te bolezni, ki je doletela pevca ( bogiii, pa tako dober poje :'( ) lahko, da nikdar več ne bo pel… mnogo glasbenikov je nehalo zaradi te bolezni in mnogo drugih glasbenikov ( madona… ) mu napovedujejo konec. vendar so ostali komenterali, da če se to res zgodi ( bog ne daj ) razpadejo saj zamenjave ne bodo iskali… dodali pa so tudi, da bojo najverjetnese odšli za samostojno kariero, sami pa ostali prijatelji. VSI, KI NARAVNOST OBOŽUJEMO TH- jevce DRŽIMO PESTI, DA SE TO NEBI ZGODILO!!!
  …..

  LP, th_******

 18. EJ VSI KI NISTE FANI TOKIO HOTELA STE FUKNENI MAL, SAJ NEVEM KAJ SI LAHK ZAČNETE BREZ, DA JIH NEJA POSLUÅ ATEĆAMPAK SVET MORA VEDET, DA ČE BILL NEO VEČ MOGU PET BOJO MNOŽIČNI SAMOMORI S STRANI NAJSTNIC.BREZ BILLA NAMREČ NE BODO VEČ PELI IN TUDI SLAVNI NE BI+OJO VEČ.NO TOM BI Å R MOGOČE LOHK ZASLOVEL KOT MISTER SVETA, SAJ JE TAK COTKANI,DA SAM GLEJAÅ .VGLAVNEM NEJA NEKI PIÅ TE, DA JE BILL KO BABA, PA DA NISO VREJE, KER SO ONI PREPROSTO COOL!!!!
  POZDRAVLAM VSE FANE TOKIO HOTELA, PA BREZ SKRBI BILL SE BO POZDRAVU,KER BOG VE, DA BO DRUGAČE SVET PROPAU!!!!!
  L.P

 19. EJ TI DANCER,TI NEBI MOGU BIT PAPEŽ ZATO KA PAPEŽ NE SODI LJUDI PO NJIHOVEM ZNAČAJU,AMPAK PO SRCU (TI SI PA VERJETNO GEJ,SAJ SEM ZIHER DA TI JE BILL VÅ EČ,SAJ KOMU PA NI)
  IN TI ZIHER NIMAÅ  SRCA TKO , DA TI NEB MOGU BIT PAPEŽ.PA BILL NI ONA AMPAK JE ZELO LEP FANT,KI PA TUDI NI EMO,AMPAK JE PRIPADNIK ROCKA, TI PA VERJETNO V PROSTEM ČASU OBISKUJEÅ  NIGHT CLUB-GAJ! A NE!
  SPLOH PA KAJ SI PRIČAKOVAL, DA BO MELA KTERA PUNCA TEBE NA SLIKI, NO UEY, PIFLARJI IN NEUMNEŽI SO ŽE ZDAVNI IZ MODE.
  PA TUDI FANTJE MAJO BILLA NA SLIKAH, SN PREPRIČANA, DA GA IMAÅ  TI TUD!…………PEDER!!!!!!!!!!
  ČE TE PA ZANIMA GA JAZ NIAM LE V SRČKU NA SLIKI, AMPAK TUDI V SVOJEM SRCU, PA PO CELI SOBI IMAM NJIHWE PLAKATE(Å E POSEBI BILLA IN TOMA) IN TUD NA POSTELJI MAM NJIHOVE SLIKE, PA Å E NA RIT BI SI JIH DALA, ČE BI LAHK!!!!!!
  KO PRIDEJO K NAM PET SE BOM NA VES GLAS DRLA BIIIIIIIIIIIILLLLLLLLL!!!!! IN Å E BOLJ TOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!
  TI PA SI GA LAH KAR DRKAÅ  TAM KJER PAČ SI, PA ZRAVN NE MISLI NA BILLA, KER MA ON RAJÅ  PUNCE!!!!!!!

  L.P.-VSEM FANOM IN SVOJIM KOLEGOM IZ…………..

 20. EJ TI, KO PAČ SI NAPISAL, DA S MISLU,DA JE TO TOKIO HOTEL NOV HOTEL V LJUBLJANI, PA MORÅ  BIT MAL LOL, SAJ TI JE ŽE LOHK JASN, DA SE NE BO GRADIL V HALI TIVOLI…….MISLM-LOL.PA Å E NEKI, KOK LAHK POMISLÅ , DA JE BILL ŽENSKA…..LOL JST NWM KDO TE JE SPUSTIL V 21 STOLETJE. MISLM…LOL, DAJ RAJÅ  PEJD V VRTEC, TAM RIÅ EJO KLOVNE PA OPICE, POL PA JIH PREPOZNAVAJO, KER ČE NE PREPOZNAÅ  NAJBOLJ COTKANEGA PEVCA PA SI……………LOL

  SORY SAM TO JE RESNICA!!!!!!……LOL

 21. sam res ej pa nemorš no komi zej slišAT za to skupino sej neki let nazaj je bla ful popularna in so vsi pisal o njih ti pa prvič slišiš komi zej.

 22. ioi skoDa Kr ioKaLa Bii Se K Ni KunCeRta Pa Ti K Si ZAbiu Ali ZaBiLa D ie BiLL ZensKa Ti Res KulešćK u Glau aL Pa Kie Drgie MaNka..spLoH Pa Ce Si TapRau FaN oD TH CeNa usTopNce Ni uaŽna…iiS Bi iiH Za KokRKoL Keša SpReMLaLA PoCeLI TuRNeii CpRou….:( iiH nMoRM k Pac…Ni KunceRta ZRd CisT NA GlasiLakH…sKoDa…aide se sLisMO…

 23. yooo gizr zrukan…ja kwa ti nj jst ubiš zdrunika al pa psihiatra de ne ločš med moškim pa žensko yoo P.S. z use neandrtalce bill je moški pa še cutie je puvrh!!!!

 24. Am…ja ta kumntar je biu nmenjn tistm k ne ločte met žensko pa moškim…

 25. Ja pa pizda kaj je vm Å UPAKOM k pizda ne veste do je biil pa kr neki da je on punca….pizda no vi ste…{ni besed sorry}pa tko ne bdw TOKIO HOTEL SO NAJJJ BOLSI PEUCI PA FUL CORTKANI….PA NISO PUNCE…PREPROSTO CARJI SVETA…aja pa za pac fane mam fuul fajn navico: no pac biil si je upomogu pa tut glas ma cist isti k prej pa kuncerte so tut ze mel pac po operaciji tko da biill je zdej zdrou k ribca pa vrjetn bojo tut u slovenijo enkat hmmau prsli k je bill reku da hoce use kuncerte k so bli odpovedani nadumestit tko da smo lah usi veseli…YESSS okey grem jz čau usm fanom ud TH-ja…ustali se pa fukite

 26. JA RES JE COOL K JE Z BILLOM VSE OK, KR SE JE MEN SKOR ZMEÅ AL KO SN ZVEDLA, DA KONCERT ODPADE, PA DA NE VEJO ČE SPLOH BO, KR JE BILL FUL SLB…
  SN BLA U Å OL KO SN ZVEDLA DA KONCERT ODPADE PA S MI KR SOUZE SME OD SEB ZAČELE TČT…
  NE SM ZARAD KONCERTA, PAČ PA ZARAD BILLA, SJ MI JE BLA MISU, DA MOGOČ NEO VEČ MOGU PET GROOOOOOOOZNA…
  PREDSTAULITE SI, DA NEB BLO VEČ NOVIČK O TH, DA B PO BRAVOTU BLI SAMI EMOTI, PA NEZANIMIVI IGRALCI. JST MISLM, DA NOVIČKE O TH POPESTRIJO BRAVO, NI GA BRZ NIH…
  PA RES JE COO D JE Z BILLIJOM OK, KR BO ZDJ SPET VELK NOTR PO REVIJAH O NIH PA O KONCERTIH, TKO D TO JE RES COOL…
  PA Å E NOVICA LETA: BILL IN TOM STA NAJLEPÅ A TWINSA NA SVET…
  L.P., FANICE IN FANI TH STE MOJI BEST FRENDI, SM TOK DA VESTE…
  BODITE ZVESTI BILLU Å E NAPREJ!

  ančica

 27. ei res dei gdo ie tiste naslowe od msnjou napisu….zdei pa m ene obtužujejo frendi d sm jih js….dei no šiiit….gdorkol mi je udiru u msn in dou msnje gor je fuknn res….no ia sam neki……………………………………………….. tud če se enim zdi d sm taka prasica pol ok….

 28. San to b še powedla,
  ne morte se norčevat it Billa,
  niate pravice…
  Kaj če bi mi k obožujemo th,
  o drugih grdo govoril-npr., rebelde,
  recimo jst osebno ne gledam rbd, vendar nikoli
  ne govorim grdo o nih…
  Vsak ma svoj okus, zato prosim ne žlite moiga,
  k s tem ko želte Billa žlte moi okus.
  Bill je namreč najlepši najstnik na svetu…
  Obužuje ga na miljone najstnic po wsem svetu, on je preprosto- GOSPODAR SVETA…
  L.P. vsem k ste oboževalci th, ostali pa razmislte…

 29. Jaoo ludje… tisti k ne poslušate tokio hotela pa ih žlte ste majkemi prfu***.. res.. pa sei usak ma svoi ukus sam ne jih pa pol žlt..bill ni beiba ampak ie tip to se mu tko al pa tko vid tko da nwm kai vm je tistim k mislte da ie tip… pa niso EMO skupina ampak rock… dei pozanimite se kašne so razlike prosm…

  **************************

  zanima me sma če mogoče kšn ve a bo zdei koncert od TH-ja k si ie bill že upomogu pa use to če pridejo u slovenijo al ne če ma kera že kšne “koknkretne” informacije kdai bo koncert če splooh bo… pa kle še msn za use fane od tokio hotela: [email protected]

  **************************
  LoUe Is LoUe…I LoUe My LoUe…My LoUe Is You So I LoUe You ToKio HoTel

 30. Usm tistim k mislte da ie beiba******(mau sm se zmotla xD)

  **************************

  LoUe Is LoUe…I LoUe My LoUe…My LoUe Is You So I LoUe You ToKio HoTel

 31. hahaha…..k tole berem,se prou zjokam od smeha,k se kregate,kdo ma prou..hahahaha…..dj še enkrat use magar preberte,pa boste vidl,kaj se kj piše,heh…..dol padš….LOL!sj men je th tud gut,sam itak se unim ne bo dal dopovedat,da so oni ql,tko da konc debate:)
  ayde,se slišmo….:)

 32. damn prou maš tizgori pred mano…Ej usi ki trdite da je Bill tip…Pač sej vi to veste kaj prepričujete tiste, ki pač so trmasti in puste folku svoje mnenje. kaj jim zdej ZHje usiljujete? Če mislijo da je Bill baba in če jim je njihova glasba shit pol nej tko bo. Kaj se zdej ukvarjate s tem?

  nasmejala em je tudi tista izjava d bomo vidl dve smrklji vn iz backstagea prihajat. A ti sploh veš da kart za backstage ni blo? Lej ne vem kko nej ti pojasnim k si očit o res prepričana, da je tvoja laž resnična sam preprost, u backstage neboš pršla pa če se na treplnice postaviš. P nekdo je meu prou novinar najbl slaun u sloveniji alpa u svetu nemore zrihtat smrklji backstage karte pa če nardi preval čez halo tivoli. pa veš zakaj? Zto k novinarji niso najvišji. mogoče bi ti pomagalo, če bi od prjatlce ati zlezu kam gor do politikou ;)

  Komentarji osebe anjat in Monchi, ter Sarchii so preprosto brezvezni in niso vredni objave.

  Mango ti si jo pa ful uredu zabil. mislim tudi če samo n INTTERNETU bi se lahko malo potrudla, da bi vsaj slovensk pisala, da ne pozabim omenit tistih velikih in malih črk, ki komentar še poslabšajo. zamislte se malo folk.

 33. kako loh žlte billa pa toma tut. pa bill sploh ni emo. pač se maže.sploh pa u živo niso tko odštekani.sm bla tm en tedn z njimi(u nemčiji). ful so caaaaaaaaaaaaaarji.sploh pa bill pa tom.

 34. ej dons grem spet u nemčijo. sm že poklicala billa.baje jutr pridejo dam (u nemčijo).

 35. am ti ana… a maš ti maby mau preveč domišlije.. Tokio Hotel so do konca mesca na turneji v ameriki tko da ne pridejo u nemčijo!! še ceu mesec jih ne bo

 36. ma dej ana ne serii neki u prazno…

  ja dej..če si bla ti z njimi en teden pol sm js zaročena z billom… pha!

  jao..samo res moreš bit boggaaa da si tašne zmišljuješ..dejdej…………………..moo..ko mi gre tašen folk na kurac ki si kr neki zmišljuje .. BOGA SI

  in bill ni ne gej, ne emo, ne beka!!!

  Bill, du bist für imeer in meinem herzen bleiben!*

  TOKIO HOTEL 4 EWA…………….

 37. js mam rd toma in billa tako zlo da bi ih kr podrla skozi uno
  množico ljudi ni ga tstga ki bi me ustavu

 38. ej folk!!! jst ful poslušam TH in za mene so oni carji samo men se zdi da jih naša mala slovenija ne zanima ker če bi jih bi v njihovo turnejo vključli tut slovenijo zaj pa so rajše šli v ameriko aja pa še to v ameriki so doživeli veliko razočaranje sploh nimajo tolk fanov k so na začetku mislili

 39. Ma dajte no, pa kaj je z vami ljudje???
  Ej vsem fanom th sporočam tole…
  Pa djte punce pustite jih no. Tist k praujo d je Bill punca
  bodo to govorl vedno. Ni se vredno prepirati z njimi pa pisat, če ne ločjo med moškim pa žensko, preprosto jih pustite naj govorjo svoje…
  Vs i vemo da b si vsak povprečen najstnik želel postati to kar Bill… Najlepši, najboljši in najbolj sexy fant na svetu… Pa Bill niti približno ni emo…
  Naj vam opišem kaj pomeni naziv emo:
  Emoti so pol svojega življenja v totalni depresiji, se jokajo ure na dan in vsem govorijo o svojem bed leifu. V njihovem življenju prijatelji skorajda ne obstajajo, če pa so to njim enaki- emoti. Skoraj vsi emoti se drogirajo in še huje…
  Zato takšnih ljudi že ne mormo primerjat z Billom, ok???
  Vsi tisti, ki pa pišete oslarije o th… lol… Zakaj se pa sploh potem ukvarjate z nijimi in jih žlte… Vam to ne vzame velik časa??? Raje se vprašajte ali vam res gredo na j…, ali pa si ne upate priznat, d ni bol cool najstnikov kot so fantje iz Tokio hotela…
  l.p vsem fanicam…

 40. @had: Obvezno, obvezno tele komentarje vse shrani, pa jih telim “najstnikom” pokaži čez ene 5 let :lol:

 41. Res,da so emoti in vizualno mi niso všeč,ampak zelo lepo pojejo, res lepo.

 42. PROSM AL MI LAHK KDO POVE KAJ NAJ NAREDIM?VSI ŽALIJO V MOJI Å OLI TOKIO HOTEL Å E MOJA RAZREDNIČARKA PA MOJIM STARIM GRE TO TAK NA KURAC,KR MISLIJO DA SE BILL REŽE KOT EMO.

 43. ALI SE BILL RES REŽE KOT EMO?TO JE NEMOGOČE.PA GOVORIJO DA SE VSI ROCKERJI DROGIRAJO.

 44. Hay,Anja!!!
  Ja kaj ti naj odgovorim…
  Preprosto jih ignoriraj…Če ti Tokio Hotel velik pomenjo,
  boš preslišala vse žlitve in obtožbe čez njega…
  Ne sekiraj se, saj ti veš, da to ni res…
  Pa brez skrbi vsi smo šli enkrat čez to…tudi jaz…
  Sicer ne z strani družine, saj me doma pri tem čist podpirajo, ampak sem jih poslušala od sošolcev, babice, učiteljev…in veš kaj, samma pri sebi sem si samo mislila:
  govorite kaj hočete, jaz bom še vedno oboževala th in mi dol visi za vaše mnenje…
  Saj vem, da boli, ampak, če so te ti 4 fantje očarali tako kot mene, boš potrpela in prenesla še par žljivk…
  Poleg tega pa lahko vprašaš tvoje sošolce kdaj so oni imeli
  toliko fanic kot jih ima Bill in ali bodo tudi oni kdaj prejeli toliko nagrad kot Tokio Hotel, takrat še le lahko obsojajo…
  Sicer pa Bill ni roker, on se sam oblači v tem stilu, drgač pa so oni pop zvezdniki in tega ne spremeni ne tvoja mama, ne tvoj sošolec in ne tista smotana učiteljica, ki si drzne žlit tokio hotel…Vprašaj jo ali ima sina, in če ima jo vprašaj kako ve da se on ne drogira???
  Ali ljudje res mislijo d se drogirajo sam slavni…
  Jaz sem srednje šolka in imam ogromen sošolk in sošolcev, ki se drogiraji in vem kok to zglrda, tko d če b se Bill drogiral oni zdj neb pršl tok daleč kot so…Ker za tolikšen uspeh morš bit pri popolni zavesti in če se drogiraš to prav gotov nisi…
  Povej tvojim staršem, da če bi radi videli kaj pomeni bit zdrogiran, naj pogledjo posnetke Amy Winehouse, pa stare posnetke B Spears, pa bjo vidl kj pomen bit zdrogiran…
  Povej jim, da če bodo žlili to kar tebi velik pomen, da bodo izgubili spoštovanje, ki ga imaš do njih in da sevt ni takšen kot 30 let nazaj, ko sta bila onadva najstnika in da se je svet spremenil…
  Zdaj so na svetu tudi ljudje, ki imajo drugačen look in tudi stil…in so zato prav tako normalni kot vsi mi ostali…
  l.p.

 45. Aya pa še neki, Bill se ne reže, saj
  če b se bi se to vidl na negovih rokah, saj ima vedn gor kratke majice…
  Pa tu nima se zakaj rezat, saj ima odlično kariero, ogromn fanov, starše ki ga podpirajo in ogromen talent za petje…
  Tko da on pa se res nima zakaj rezat…
  Sicer pa to ni res d se vsi emoti režejo, jaz poznam ljudi k niso bli emoti pa so se rezali…
  Pa itaq Bill ni emo, ampak mu je pač všeč bolj drgačen stil, ki je mešanica med emo, pop in rock stylom…!!!
  In mi ga imamo takega radi…
  l.p.

 46. hvala ti anchyca mislim da imaš prav.pa mislim zakaj bi se drogiro itak nima časa za te pizdarije.če še na počitnice redko kda
  j gre.bom jih probala ignorirat saj imaš prav.

  lp vsem skupi

  anja

 47. ALI MI LAHKO KDO POVE KAKO NAJ MAMI DOPOVEM DA BILL Z SVOJIMI OBLAČILI NE VZPODBUJA EMOTE.KR JE TAK REKLA UČITLCA NA SESTANKU MOJA STARA DVA PA Å E VERJAMETA V TE PIZDARIJE.PA Å E ZATO V TO V RJAMETA KR SO TOKIO HOTEL BILI V ČASUPISU IN PIÅ E DA SO EMO SKUPINA.PROSIM NAJ MI KDO POVE KAKO JIH NAJ PRIPRIČAM.KR ME MAMA ZARAD TEGA NE BO PUSTLA NA KONCERT ČE BODO PRIÅ LI!!!

  LP. ANJA

 48. Haloo, ke to je učitlca rekla…Kera fuksa, dj ej
  to babo bi blo treba ustrelit, kaj se pa ona vmešava v njih???
  Kera fuksa ne…
  Ej jz bi na tvojem mestu mami rekla, da v časopisih piše vse mogoče, enkrat d so emoti, enkrat d so rokerji…
  Pa d časopise pišejo taki ljudje k njih sploh ne poznajo, enkrat vidijo nihovo sliko, pa si
  ustvarjo svoje mnenje…
  Pa kaj bo Bill vspodbuju emote, saj d si to kr pač si
  ne rabš vspodbude,
  si ker pač ti je to všeč…
  Kaj pa te rebelde, k je en od njih gej, pa je tudi tričetrt najstnikov v sloveniji norih na njih, pa
  so šli na koncert…pa una blont k je anoreksična…
  A če b pa njih poslušala bi pa blo vse okej, al kaj???
  To vprašj tvojo mamo…
  Na koncert pa itaq d te more pustit, kr če te neb bi zamudila neki najlepšiga kj se ti lohk zgodi…
  In povej staridvema, d če te mata rada, ti bosta dovolila, d poslušaš neki kr ti tok vlk pomeni…
  l.p.

 49. HVALA AMPAK MOJA MAMA Å E VEDNO TRDI SVOJE IN DA NE SMEM NA KONCERT KR SN PAČ PREMLADA KR SN STARA 12 MISLIM.TO PA JA NI PREMLADO.NE MORN JE PRIPRIČAT.OK TE HVALA DA MI SVETUJEÅ 

  LP

 50. Ja res je, da si mlada, nisi pa premlada…
  Povej tvoji mami, da imajo nekatera dekleta pri 12 že spolne odnose, ti
  pa nebi smela poslušati th, ker je ena smotana učiteljica rekla d so emoti…
  Povej ji preprosto, da so ti všeč in d to ni odvisno od starosti, marveč od okusa in pač tega kaj ti je všeč…
  Tudi jst sem jih začela poslušati k sem bila tvojih let…
  13c sem jih imela…Letos jih bom imela 16…
  In mislim d to ni premalo, sicer pa lahko imaš spremstvo, recimo sestrično al pa kšno prjatlco, zmerij se najde rešitev….
  Ampak ker bo tvoja mama verjetn vstrajala, pa četudi se na glavo postaviš, boš pč morala poiskati drug način, da boš dosegla to kar si želiš…
  Sam nikar ne deli samomora, al pa grozi z smrtjo, sj
  jih potem zares ne boš nikoli videla…
  Sicer pa boš do koncerta verjetn že stara 13, sj je koncert napovedan za naslednje leto…!!!
  Zdj pa čau k grem u lajf…me že čakajo…
  l.p.

 51. ZDAJ MI JE MAMA REKLA DA LAHKO GREM ČE BO Å EL KDO OD MOJIH SOÅ OLCEV,VENDAR NOBEN NE POSLUÅ A TOKIO HOTEL.MOJIM DOMA PA GREDO NA ŽIVCE.TAKO DA STOPOSTO NE BOM MOGLA ITI.TODA PREPRIČANA SEM DA ČE BI Å LA BI BIL TO MOJ NAJLJUBÅ I DAN V ŽIVLJENJU.VEDNO SN SI ŽELELA ITI NA KONCERT IN VEDNO SI TUT BOM ŽELELA NA KONCERT.ČE BI PRIÅ LI ČEZ 3 LETA BI STOPOSTO LAHKO Å LA SAMO ZDAJ SN PA PAČ PREMLADA(V NAREKOVAJIH).MOJO MAMO JE STRAH DA ME BO KDO POHODIL,KER SE TO POGOSTO DOGAJA IN DOSTI NAJSTNIC UMRE ZARAD TEGA.VENDAR V MOJEM SRCU BO BILA SKRITA SAMO 1 ŽELJA IN SICER:DA BI VIDELA BILLA V ŽIVO IN DA BI LAHKO Å LA NA KONCERT.

  LP ANJA

 52. AJA PA Å E NEKAJ ČE BI BLA STARA 14 ME MAMA NE BI PUSTILA KR JO JE PREPROSTO PREVEČ STRAH ZAME.HOČEM JI VBITI V GLAVO DA NISN PREMLADA IN DA JE TAM DOSTI VARNOSTNIKOV KI TE PAZIJO VENDAR ME NOČE IN NOČE POSLUÅ ATI.JAZ BI REKLA SAMO TO:BOLJ SI STAR BOLJ SI NOR!TO SE VIDI NA MOJIH STARIH.JAZ MOLIM DA BO SE V MOJEM RAZREDU NAÅ EL NEKDO KI BO Å EL NA KONCERT,KR JE VSEM TOKIO HOTEL NAJVEČJA BEDA.PA NEVEM KAKO NOČEJO POSLUÅ ATI TOKIO HOTELA!TO JE JE NAJBOLJ ZAKON SKUPINA.PA NJIHOVA PRVA PESEM JE DOBILA NAJVEČJO NAGRADO IN JE POSTALA SVETOVNA USPEÅ NICA.PA VSI GOVORIJO DA JE BILL TAKO GRD,PA DA MA MOJA UČITLCA KI JE PRAVZAPRAV PODROVNATLCA,TRDIJO DA IMA PRAV DA TOKIO HOTEL VZPODBUJAJO REZANJE!VENDAR TO NI RES!NIKOLI NI BLO IN TUDI NIKOLI NE BO.PA NE MOREM VERJETI DA TAKOLE Å INFAJO TOKIO HOTEL,PREPROSTO JIH NE RAZUMEM.

 53. PA NOBENA OVIRA ME NEBO USTAVILA DA NE BI Å LA NA KONCERT.PA ME NAJ POHODIJO LJUDJE!MA KAJ ME BRIGA ČE ME!SAMO DA VIDIM BILLA V ŽIVO!MAMI SN ŽE REKLA:NA KONCERT BOM Å LA IN PIKA.A ONA JE REKLA SAMO:JA VEÅ DA DA BOÅ  Å LA!TO POMENI DA NE SMEM ITI!VENDAR JAS REČEM:DA ČE JAZ HOČEM LAHKO GREM,TI PA SI PRELENA DA BI TOTO SVOJO LENO RIT DVIGNILA!IN TAKO SE ZAČNE PREPIR VENDAR KONEC SE VEDNO KONČA Z BESEDO:NE GREÅ  NA KONCERT IN PIKA.KONČNO SN JO VČERAJ PREPRIČALA DA LAHKO GREM.VENDAR Å E ENA BEDNA OVIRA REKLA JE ČE GRE KDO OD MOJIH SOÅ OLCEV ZRAVEN IN ČE GREJO POLEG TUT NJEGOVI STARÅ I.JOOO ,ČE PA NOBEN NE POSLUÅ A TOKIO HOTELA.KJ TE NAJ ZDAJ.VSEM GRE NA KURAC:MAMI,SOÅ OLCEM,RAZREDNIČARKI…VSEM KAJ JIH IMAM RADA.ZAJ PA ISKRENO POVEM RAJE BI MELA BILLA ZA STARÅ A KOT PA MOJO FAMILIJO KI NIČ NE RAZUME.

  L.P ANJA

 54. JA TI KUJ VSTRAJEJ PRI SVOJEM…SJ TVOJA MAMA NI TOK NAPAČNA…
  A VEÅ , KONEC KONCEV SI Å E RAES MAL MALA…SAM NE TKO…
  DRGAČ PA BILL NI EMO, PA TUD ČE BI BIL, SE ONA PODRAVNATELJICA NIA KAJ VMEÅ AVAT…KE BON JO RAZČEFURLA…SE NE VEM KAJ TO POMENI…
  PA OSTANI ZVESTA BILLU…
  L.P.
  Ancica

 55. HVALA ZA KOMENTAR !NORMALNO MU BOM OSTALA ZVESTA FOR EWER DOK NEOM STARA MU BOM ZVESTA!POL BOM PA ITAK V GROB Å LA!KERO JE PA TVOJA NAJLJUBÅ A PESEM OD TOKIO HOTELA?MENI JE DON T JUMP POZNAM IN POSLUÅ AM PA TUDI:MONSOON,SCREAM,BREAK AWAY,READY,SET,GO!,FORGOTTEN CHILDREN,1000 OCEANS,SACRED,LIVE EVRY SECOND,REDEN.

  L.P

 56. KAK DOLGO PA PRIBLIŽNO KONCERT TRAJA ČE MOGOČE KDO VE
  ?PA KOLKO PESMI MAJO?

 57. kaj bil je mogoče homoseksualec?če pa pot youtube kaže kak se poljublja z tomom njegovim bratom.pa ko skup spita!mislim aloooooo kak je te to mogoče?

 58. ALI MI PROSIM NEKDO HITRO ODGOVORI KAKO SE DA SPLETNA STRAN NA INTERNET?JAS IMAM SEDAJ SPLETNO STRAN O MOJEM PSU SAMOJEDU KASNEJE PA SI HOČEM NAREDITI Å E SPLETNO STRAN O TOKIO HOTEL.TAKO DA PROSIM NAJ MI NEKDO POVE.BOM BLA ZLO VESELA ČE MI KDO POVE!

  LP ANJA

 59. Alo jst tebi, pa kaj je s tabo…pa sj to so
  montaže…alo…kaj ti si misla d res, al kaj???
  Pa kaj ti mislš k bi ludi dovolil d mi poslušmo skupino, čigar brata twinsa imata spolne odnose…
  Halo, sori sam č si res to mislla, pol si še pa mogoč res mal mala…
  Pa ne zamert, sam nikol še nisn slišala d bi kera fanica to mislla resno…alo…sj onadva sta brata, brata twinsa…
  Halo, pa Bill ni homo, pač pa je hetero…to pa pomen d so mu všeč nasprotni spoli…
  alo…
  sorči, sam ne morš no takih oslarij uprašat…
  sory, pa ne zamert, k sm se mal razburla…sam mam pač rada Billa…!!!
  l.p.

 60. Aya, to kok se nalož spletna stran na internet, se ne da napist..nekdo ti mora pokazat…
  u šoli upraš…
  Koncer pa traja uro pa pol, do dve uri…Vem k je moja sestrična z nemčije že trikrat bla…pa ful je zakon…
  l.p.

 61. HVALA,BOM PA UČITLA VPRAÅ ALA ZA TEHNIKO KAK SE DA SPLETNA STRAN NA INTERNET.

  LP ANJA PA NE ZAMERIM TI!

 62. JAZ NE RAZUMEM LJUDI ZAKAJ DAVAJO MONTAŽE O BILLU NA INTERNET!BREZ ZAMERE:,,VENDAR SO PRAVI KURCI TISTI KI TO GOR DAVAJO!MISLIM SAO DA BI LJUDI ODVRNILI OD TOKIO HOTELA.STE VIDLI KAK BILL DOBRO IGRA PING PONG IN NAMIZNI TENIS?IN KAKO DOBRO ŽONGLIRA!V REVIJI BRAVO VSE PIÅ E O NJIH,KER JAZ REVIJE BRAVO NE KUPUJEM MI SOÅ OLCI IZ SVOJE REVIJE BRAVO DAJO TOKIO HOTEL ČLANKE IN POSTERJE SEDAJ IMAM ŽE CELO MAPO ČLANKOV IN 18 POSTERJEV.AL PA KO BILL NI ZNAL REČI WEATHER PA JE REKO WETHOR,HAHAHAHAHA.PO MOJE SE JE NAPRAVLU.KAJ KDO VE KJE LAHKO POTEGNEM NJIHOVE PESMI IZ INTERNETA?ČE KDO VE MI NAJ PROSIM SPOROČI!KR ŽE 1 MESEC IÅ ČEM PA NE NAJDEM KR VPIÅ EM DOWNLOAD TOKIO HOTEL npr.DON T JUMP ,PA MI NEA NIČ PRAV NAJDE,VENDAR SVOJIH PODATKOV PA VPISOVALA NEBOM!!!

  LP ANJA

 63. JAJA PA DANS KO SN Å LA V MC DONALTS SN VIDLA FANTA ČIST ISEGA KO BILLA.MEL JE ČRNE LASE IN TAKO FRIZURO KOT JO JE MEL BILL PRI 12!JAZ SN SE ŽE MISLA ZADRET :,,BIIIIIIIIILLLLL,,!

 64. koncert traja 2 ure.. vem js ki sm bla na koncertu u milanu.. :D moo..wš ko je bill leep u živoo..pojedla bi gaa..

  kolko cd.jeu pa dvd.jeu maste vi o th? js mam 3 dvd-je pa 4 cd-je pa me zanima če mam use.. kolko jih je ????
  plis odgovorte..

 65. KAJ MI LAHKO POVETE KJE SI LAHKO POTEGNEM TOKIO HOTESPRING NITCHT,DURCH DEN MONSOON,SCHRIE,1000 MERE,VERGENESSE KINDER,…KER NIKJER NA INTERNETU NE NAJDEM.PLIS HITRO ODGOVORITE!!!

 66. am.. na netu..

  js mam use te komade..

  poberi si jih na limewire..

 67. Ja na netu si ih dol potegn…
  Ali pa če maš kašn svoj, pč program n katerm si lohka dol vlečeš,
  drgač pa si kup cd, pa dj na računalnik, pol pa
  od tam na mobi al pa na mp3 al kj pač maš…
  l.p.

 68. ja mam program emule pa mi ne gre več vleči dol kr piše:NISTE POVEZANI Z STREŽNIKOM!KAJ TE TO POMENI!?pa je moj stari vse probo pa ne gre.v šoli pa noben ne posluša tokio hote,al ne smejo met telefona zravn.edini punci na naši šoli ki pa posluša tokio hotel pa se ji je bluetooth pokvaru.na cd ju pa so tut pesmi ki mi niso všeč!npr.live evri second al pa break away.

  l.p anja

 69. BAJE SI LAHKO PREKO YOUTUBE TUDI TOL POTEGNEÅ .SAMO KAJ MORÅ  KLIKNIT DA SI LAHKO PREK YOUTUBE DOL POTEGNEÅ ?KAJ MORÅ  PODATKE VPISOVAT?KR JAS NIMAM NOBENE POSTAL CODE,ZIP CODE IN NITI GESLA!MOGOČE SE BO ZDELO ČUDNO VENDAR SI NE ZNAM GESLA NARET.ŽAL MI JE KR SN TKO SMOTANA AMPAK JAS NIMAM IZKUÅ ENJ Z RAČUNALNIKI,KR SE VEČ UKVARJAM Z ŽIVALMI!ZLO DOST VEM O NJIH.SAM PROSIM ODGOVORITE MI!IN Å E NEKAJ ŽAL MI JE KR VAM SAO TEČNARIM.

  Å E ENKRAT ŽAL MIJE! L.P ANJA

 70. najdl sn na internetu,vseposod piše da je tokio hotel emo skupina!kaj to je res!?kr meni je bill full emotu podobn.stoodstotkov da je emo

 71. Ti m jaz dala emoti…
  Ja pa kaj še…ti sploh veš kj je emo…
  Pa saj se Bill raznobarvno oblači, on je pač rock stil…
  Sam dons je finta k ludi več ne razločijo med emo, punk pa rock stil, ke si je vse tak podobno…
  Keri bed ne!!!
  Pa ni emo…halo….
  Pa tud če bi bil ni z emoti nič narobe…
  l.p.

 72. JA KAK TE NI NIČ NAROBE TO NI NAROBE DA SE REŽEJO DROGIRAJO PA Å E HUJE KOT TO!?

 73. AYA, JA KAJ PA TISTI KE NISO EMOTI PA SE NE REŽEJO, PA DROGIRAJO PA Å E HUJE KT TO???
  NO VIJIÅ , SAM DA GRE PAČ VSE SAM NA EMOTE, DRGAČ PA SMO VSI ENAKI…
  EMOTI IN TUJI DRUGI SE REŽEJO, DROGIRAJO, PA Å E KEJ…
  TKO D NI MUS D SE VSAK EMO DROGIRA PA REŽE…
  MOJ BEST FREND NI EMO PA SE REŽE PA DROGIRA, PA TAKÅ NE STVARI…
  LOL…

 74. KAJ ST TI FUKJENA KAK TI JE LAHKO BEST FRIEND ČE PA SE DROGIRA PA REŽE!KJ TI SI NORA.JAST SE NA TVOJEM MESTU NE BI DRUŽIL S TAKIMI.JA TE LAHKO DA SE BILL TUT REŽE PA DROGIRA PA TUT ČE NI EMO AL KAJ?

 75. LOVE THEM, OR HATE THEM, THEY’LL STILL GONNA SHINE! =)

 76. I LOVE TOKIO HOTEL VERRY MUCH!BUT I LOVE BILL MORE THEN OTHER BOYS IN THE BAND.NE VEM KAK SO LAHKO TAK USPEÅ NI.RES SEM PONOSNA NA NJIH.I LOVE YOU BILL!!!

 77. Å KODA DA SO NA PRVEM KONCERT ZGUBLI.SAMO ZAMENE BODO VEDNO NAJ ,NAJ,NAJ,NAJ SKUPINA.OBOŽUJEM TOKIO HOTEL.ČE VAS ZANIMA KAJ SMEÅ NEGA OD NJIH VPIÅ ITE:BILL AND AIR PLANE,BILL LOVE TO SING AL PA BILL PLAYING PIANO.ČE PA VAS ZANIMAJO EPISODE PA SAMO NAPIÅ ITE POT YOUTUBE:TOKIO HOTEL EP.1,TOKIO HOTEL EP.5.TOKIO HOTEL EP.41…ČE VAS ZANIMA KAK BILL NAKOPUJE V SUPERMARKETU SAMO VPIÅ ITE:TOKIO HOTEL EPISODE 41.ČE VAS PA ZANIMAJO INTERVJUJI PA SAMO VPIÅ ITE:TOKIO HOTEL INTERWIEV.

 78. STE ŽE GLEDALI TO KAJ SEM VAM NAÅ TELA????ČE STE,A NI FUUUL COOOOL?

  L.P ANJA

 79. DAJ POVEJTE MI Å E KAJ PODATKOV POT KATERIMI JE KAJ ZANIMIVEGA O TOKIO HOTELU ALI PA O BILLU LAHKO JE POT YOUTUBE ALI PA POT SPLET SEJ JE VSEENO.

  LEPE POZDRAVE VSEM SKUPAJ PODITE Å E NAPREJ ZVESTI BILLU IN OSTALIM!

 80. NE BI RADA TEČNARILA TODA VES DAN ŽE ČAKAM DA MI ODGOVORITE,PROSIM ODGOVORITE ŽE ENKRAT.BREZ ZAMERE,SAJ VESTE DA SEM OBSEST WITH TOKIO HOTEL,ZATO BI RADA DA MI ČIMPREJ ODGOVORITE.Å E ENKRAT BREZ ZAMERE!

  L.P ANJA

 81. ZDAJ SEM SE ZAČELA OBLAČIT MALO PODOBNO KOT BILL,VENDAR ME SEDAJ VSI IZIVAJO DA SEM EMO!A JAS NIKOLI NE BI BLA EMO!CELO PRASICA MI GOVORIJO,PA ME IZIVAJO DA POSLUÅ AM NEKE FUKJENE EMOTE.PA VSI GOVORIJO DA JE BILL EMO PA DA SE ISTO OBLAČI KOT EMO.ENOSTAVNO JIH NE MOREM PRESLIÅ ATI.ČE V Å OLI SAMO OMENIM BESEDO:BILL,ALI TOKIO HOTEL,ME ŽE VSI IZIVAJO PA ME KLIČEJO KLOÅ AR,NEVEM KAJ NAJ DRUGA KOT V PA DA JIH NAREŽEM,KR SE ITAK ZNAM KAJ PREDCEJ DOBRO TEPST.RES VEČ NEVEM KAJ NAJ NAREDIM!Å E UMRLA BOM ZRAVN NJIH!!!PLIS REČITE KAJ NAJ NAREDIM!!

 82. JOJ, JOJ, ANJA!!!
  NEVEM KAJ TI NAJ REČEM…KOT SEM TI ŽE ENKRAT POVEDALA SEM TUDI JAZ IMELA PODOBNO IZKUÅ NJO S SOÅ OLCI…SAM NE NA TKO KRUT NAČIN…
  PRVO KAJ TI BOM REKALA JE: DA JIH IGNORIREJ, SAJ TO GOVORIJO SAM ZATO D BTE PRIZADELI…
  DRUGIČ: NIKAR NE ODNEHAJ GOVORITI O NJIH, ČE TI TO DA OMENIÅ  BILLA POLEPÅ A DAN, GOVORI O NJEM Å E NAPREJ IN NIKAR NE OBUPAJ, PA ČE BO CELI SVET PROTI NJIM…
  DRUGAČ PA MISLIM, DA ZARADI TEGA NE BOÅ  UMRLA, SAJ Å E ZAFRKAVANJE NI NIKOGAR UBILO…PA TUDI PRETEPAT SE TI NI TREBA, SAJ JIM S TEM NA NEK NAČIN DAÅ  PRAV, MISLIM REČI, DA JIM DAÅ  PRAV D JE BILL EMO, PA NWM KAJ VSE….
  JA PA K VRAGU ČE JE EMO…SAJ EMOTI S TEM D SE REŽEJO NE Å KODIJO DRUGIM PAČ PA SEBI…PA ČEPRAV TI IN JAZ IN Å E MNOGI DRUGI VEMO, DA BILL NI EMO, IMA VSAK PRAVICO DO SVOJEGA MNENJA…
  MOJE OSEBNO MNENJE JE, DA SO MU VSI, KI SE IZ NJEGA NORČUJEJO, GLOBOKO V SEBI NEVOÅ ČLJIVI, SAJ JE NAJPOPULARNJEÅ I NAJSTNIK NA SVETU, PA ČE JE EMO ALI GEJ, ALI NWM ZA KAJ VSE Å E GA IMAJO…
  TKO D NE SE SEKIRAT IN POÅ LJI VSE, KI O BILLU GRDO GOVORIJO V TRI P…, SAJ VEÅ  KAJ MISLIM…

  PA Å E EN NASVET: NE SE SEKIRAT,TO DA NEKI BEDAKI ŽALIJO BILLA Å E NI NAJHUJÅ A STVAR NA SVETU, TO JE DRUGA NAJHUÅ A STVAR NA SVETU….SAM MAL HECA…

  NE RES NE SE SEKIRAT, K NE BO NIČ BOLJE SAM Å E SLABÅ E…

 83. SAJ VEM, DA MOJIH NASVETOV NE BOÅ  UPOÅ TEVALA IN DA SE Å E BOÅ  NAPREJ TEPLA, SAM S TEM DELAÅ  SAM SEBI Å KODO…
  SAJ BOJO DRUGI POTEM RES MISLILI, DA TOKIO HOTEL SLABO VPLIVAJO NATE, TI PA VEÅ  DA LAHKO SAM POZITIVNO…
  PA Å E NA KONCERT TE STARI NEUJO PUSTL…
  NA TVOJI Å OLI PA VSEM POVEJ, DA JE NAJVEČJA FANICA TH, KI SEM SEVEDA TUDI TVOJA SOIMENJAKINJA, REKLA, DA SO TH ZAKON, DA ZAŽURAJO, PA DA JE BIL NAJ NAJSTNIK NA SVETU…
  ČE PA BOJO KAJ REKLI PA JIM REČI KE MO JIM BAJTO V LUFT SPUSTLA…
  POVEJ JIM KE SMO TUDI FANICE LOHK NEVARNE…
  SAM SN SE HECALA…
  L.P.

 84. OJ!

  SEJ TISTO DA JIH BOM NAREZALA JE BIL SAMO HEC.ČEPRAV SE DOSTI STEPEM SE MI RAVNO NE DA VEČ.SAMO KO SEM SE STEPLA SO MI POL DALI MIR KR SN JIH PRETEPLA,TAK DA BI MOGOČE POMAGALO ČE JIM 1 x POKAŽEM.MOJA MAMA JE REKLA DA LAHKO GREM NA KONCERT ČE NE BOM VEČ JEZIKALA NAZAJ KR JE TO V MOJI NAVADI.NO PA DOZAJ SEM SE VEDNO TEPLA PA NI BLO NOBENE Å KODE.VSAJ MIR SO MI POTEM DALI.V NAÅ I Å OLI SO RES PRAVI ČUDAKI.PA Å E NEKI USPELO MI JE DOL SEM SI POTEGNILA:DON T JUMP,FORGOTTEN CHILDREN RESCUE ME,BREAK AWAY…MISLIM KONČNO PO 1 MESECU.RES SEM TI HVALEŽNA DA MI TOLKO SVETUJEÅ !

  L.P ANJA

 85. SAMO NEKAJ Å E PREPROSTO JIH NE MOREM IGNORIRATI SAJ ME POTEM Å E SAMO BOLJ IZIVAJO!!!!Å E NA TELEFONU NITI MUZIKE NE SMEM VKLOPIT DA BI POSLUÅ ALA TH KR SE POTEM ŽE DEREJO PA 1x MI BODO Å E TELEFON SPIZDLI PA GA NEKAM FUKNILI!SAMO TEGA SE BOJIM.PA BILO KAM GREM ŽE :GLEJ OVO KO POSLUÅ A TOKIO HOTEL,GLEJ OVO KO JE EMO,GLEJ OVO ROKERCO,GLEJ OVO PRASICO…TO MI GRE TAK NA…ZDAJ BO CELA Å OLA ZVEDLA DA POSLUÅ AM TOKIO HOTEL PA ME BODO Å E 9 RAZREDI IZIVALI!AMPAK JAS Z NJIMI NOČEM MET OPRAVKA!PREKLETE SVIJE!PA V NAÅ I Å OLI NI NOBENGA KI BI TE VSPODBUJAL ,TOLAŽIL,MIRIL SAMI FROCI SO KI TE SAMO IZIVAJO.Å E UČITLCE NOČEJO NIČ NAREDITI.SAMO MIMO GREÅ  ENEGA PA TI ŽE REČE:GLEJ EMOTA!AMPAK JAS NISEM EMO ,PA ČE BI BLA JA PA KAJ SEJ TO NI NJIHOVA STVAR!NAJ SE BRIGAJO ZASE!AMPAK V NAÅ I Å OLI TABOR 1 NAŽALOST NI NOBENEGA KI TE NE BI IZIVAL IN SE BRIGAL ZASE.JAS BI PA VČASIH RES RABLA POMOČ,VSPODBUDO…AMPAK MI JE NOBEDEN NE NUDI NA ŽALOST,EDINA KI ME VSPODBUJA SI TI!IN ZATO SEM TI RESNIČNO HVALEŽNA!Å E 1 x HVALA TI!
  L.P ANJA

 86. LOVE TOKIO HOTEL 4 EVER,I NEWER FORGETT YOU GUIS.LOVE YOU BILL KAULITZ!!!!!!!!I MISS YOU,LOVE YOU,NEWER FORGETT YOU .

 87. KAJ MI LAHKO PROSIM POVEÅ  ANICA Å E KAKÅ NE DRUGE ANGLEÅ KE PESMI OD TOKIO HOTELA?POVEJ MI VSE KATERE POZNAÅ  RAZEN:DON T JUMP,MONSOON,BREAK AWAY,READY SET GO,RESCUE ME,FORGOTTEN CHILDREN,SCREAM,1000 OCEANS,SACRED,BY YOUR SIDE.SEDAJ PA Å E 1 VPRAÅ ANJE KAJ MOGOČE KDO VE KOLIKO PESMI PRIBLIŽNO IMAJO BILL IN OSTALI?PROSIM ČE MI LAHKO NA TA 2 VPRAÅ ANJA ČIM PREJ ODGOVORITE.

  L.P ANJA

 88. JOJ, JAZ MISLIM, DA JIH MAJO OGROMNO…
  SICER PA ZA VSE PESMI LOHK ZVEÅ  ČE SI GREÅ  U LUBLANO V BIG BENG POGLEJAT CD-JE OD NJIH, TAM MAJO VSE, TUD TISTE IZ PRED TREH LET…
  DRGAČ PA STA ZADNJA ALBUMA: SCREAM, V ANGLEÅ ČINI IN ZIMMER 483 V NEMÅ ČINI…
  KUPI SI PA MAÅ  VSE GOR…
  JA VEM Å E ZA NJIHOVI SKORAJ PRVI PESMI: JUNG UND NICHT MEHR JUGENDFREI IN PA BEICHTE…TOTA JE FUL ZAKON…
  RES…
  PA MOJA NAJLJUBÅ A PESEM REDEN, NO PA TUJE SCHRAI…
  PA FUL Å E JIH JE…NO NE TKO ZLO FUL…AMPAK KR NEKI…
  AYA PA Å E ENA: FREI IM FREIEN FALL…
  TE SO VSE ZAKON…
  TOČN KOK PEMI MAJO…POMOJE OKROG 25 + Å E TISTE KI SO V ANGLEÅ ČINI…
  L.P.
  UŽIVAJ…

 89. HVALA !JAS SN PA MISLA DA MAJO PREK 100 PESMI!OPS OČITNO SMA SE Z PRIJATLCO MOTLI.JUNG UND NICHT MEHR MI JE ZLO DOBRA KO JE BIL MALI JE ZLO DOBRO PEL!BEICHTE MI JE TUT DOBRA TI 2 SEM ŽE PREJ SLIÅ ALA VENDAR NISEM VEDLA NASLOVA.JAS BI SAMO VPRAÅ ALA KAK JE NASLOV PESMI REDEN V ANGLEÅ ČINI.TUT REDEN MI JE DOBRA.MENI SO ITAK VSE NJIHOVE PESMI DOBRE.DO SEDAJ POZNAM 15 NJIHOVIH PESMI.HVALA Å E ENKRAT

  L.P VSEM SKUPI

 90. TE PESMI V ANGLEÅ ČINI NI…TKO DA ČE PA KDAJ BO PA TI POVEM…
  NE NIMAJO PREK 100 PESMI, PA NE SKRBI KE JIH VELIKO TKO MISLI, SAM SEM SIGURNA D JIH VEČ KT 30 NE MORJO MET…
  NEKJE MED 20 IN 30 JIH IMAJO…K JE MOJA SESTRIČNA Z NEMČIJE PA JIH ŽE OD ZAČETKA POSLUUÅ A, TKO D PREK NJE VSE ZVEM…
  PA TUD SAMA JIH ŽE SKOR OD ZAČETKA POSLUÅ AM, TKO DA JIH Å E NIMAJO TOLKO…
  AYA PA VESELA SEM, DA TI BO MAMA DOVOLILA IT NA KONCERT…
  DO TAČAS PA SE RAJE NE PREGOVARJAJ…
  L.P.

 91. A TE PESMI NI?SAMO KAJ PA POMENI BESEDA REDEN?NISEM DOBRA V NEMÅ ČINI SAJ SE JE NISEM NIKOLI UČILA.ME VESELI DA VAS TOLKO POSLUÅ A TO MLADO VENDAR POPULARNO ROCK SKUPINO!AJA TUDI MENE VESELI DA GREM NA KONCERT PA VESELA SEM DA SI TUT TI VESELA ZAME.

  L.P ANJA

 92. POZNATE PESEM RESCUE ME?A NI FUL ZAKON TA PESEM?MENI JE RESNIČNO VÅ EČ.PA VIDEO SPOT JE COOL.

  L.P

 93. JA, NO, TO VBISTVU POMENI “GOVORITI”…
  IN JE TOMOVA ZGODBA O “SEXU” Z NEKO OBOŽEVALKO…
  VBISTVO MI JE BESEDILO PESMI ZAKON, SAM NEVERJAMEM D JE TO BILO RESNIČNO, ŽE OD NEKDAJ PRAVIM DA IMA TOM ZELO BUJNO DOMIÅ LIJO…
  NO PA KAJ ZAJ, ČE MU JE TO, DA OKOL RAZLAGA S KOLKIMI JE SPAL FINTA… POL JE ITAQ OK…
  DRGAČ PA GA MAMO RADI NEGLEDE NA TO KAÅ N JE…
  L.P.

 94. OK HVALA.ALO KAJ POZNATE NJIHOVO PESEM SACRED KAJ POMENI SACRED?V SLOVARIH SEM ISKALA KAJ JE SACRED PA NI NIKJER PISALO.

 95. love tokio hotel.i thin they re the best bend in the whole world.i have lots of posters of you guys.i m going to meet you all,and nothin wuld stoop me!again love you bill!

 96. obožujem tokio hotel.zelo mi je všeč kako so snemali don t jump pri minus 5 stopinj.meni so dobre vse njihove pesmi samo pri love is dead mi je malo čuden naslov pa ko zapoje its killing me to mi je samo malo čudno,baje je tommy napisal to pesem.ko bom bla velika bom mela psa pasme malamut in mu bom dala ime bill.zdaj bi lahko pred razredom začela peti tokio hotel,ker vsi pravijo da zelo lepo pojem,prejšno reto sem pela neke japonske pesmi po naslovu:ginga nagareboshi gin,terginga densetsu weed,ter if i let you go westlife angleške pesmi,titanic,reach for the light…zdaj že znam predsej besed v japonskem jeziku npr.kozo pomeni otrok,tosan pomeni oče,kason pomeni mama,inu pomeni pes…poznam pa tut nekaj kletvic vendar jih omenjala ne bom.pa če to ni res!vse jezike si zapomnim razen meščine.če bomo v šoli imeli še kdaj kaki govorni nastop ga bom obvezno imela o tokio hotelu.

 97. dans sem šla z mojo psičko nalo v gozd kot grem ponavadi.ponavadi v njem nisem imela težv in sem imela vselej mir in tam sem postala tudi boljše volje kr sn tam sama z mojo psico in lahko v miru poslušam tokio hotel.vendar dans pa se je zgodilo nekaj nepričakovanega po šoli sn šla z nalo ven v gozd in naenkrat zagledam moje sovražnike ki tut sovražijo tokio hotel jas pa sem mela glih v tistem trenutku prižganp pesem don t jump in že so se drli za mano :emo,emo,emo,emo!vendar sem jih ignorirala in šla naprej kot da ni blo nč narobe čeprav so mi močno poslabšali dan ,in ko sem se po dolgotrajnem učenju vlegla na posteljo in začela poslušati billa in ostale sem spet postala heppy kot ponavadi!
  l.p

 98. kaj mislite da če bi se jim začela smejati ko bi me izivali mislite da bi pomagal?

 99. dans smo v šoli mogli na risati vrata na vratih bi naj bili kakšni znaki,lahko bi kej pisalo,kakšne rože…ko sem na 1 izmed že končanih risb zagledala znak peace,sem se odločila da tut sama naredim znak,vendar seveda o tokio hotelu.v 2 urah sem ga končno le končala.čeprav še noben od mojih sošolcev ni končal razn jas sem se vseeno zlo,zlo trudla.pri likovni vzgoji vedno nisem ravno spretna,vendar danes pa sem se trudla narediti risbo tokio hotel in trudle sem se seveda tut za billa in zlo dobro mi je uspela,sej meni je bila risba še kar všeč vendar ko bi vi vidli punce v mojem razredu vse so se drle :to je za oceno 5,ti boš sto posto dobila 5,cool kak doro…čeprav nimajo rade tokio hotela pa so mojo risbo klup temu vzljubile.sedaj so končno ugotovili kakšna fanica tokio hotela sem in da tokio hotel izredno obožujem saj sem na risbo napisala na veliko z črno pisavo:i love tokio hotel,in odsgoraj pa sem napisala rock boys.slika je nastala rdečo črna.upam da bom na koncu res dobila 5 tako kot so govorile moje sošolke ki nimajo pojma kaj je dobra glsaba!

  l.p

 100. V Å OLI NIČ NE VIDIM OČITLA KI BI MI LAHKO POVEDAL KAK SE DA SPLETNA STRAN NA INTERNET,TEHNIKE PA NIMAMO TO POLLETJE TEMVEČ DRUGO TAKO DA BI MOGLA ČAKATI Å E POL LETA ZA SPLETNO STRAN VENDAR IMAM SPLETNO STRAN ŽE 3 MESECE NA RETO PA MI NIHČE Å E VEDNO NE ZNA NIČ POVEDATI.TAKO DA BI Å E 1x PROSLA ČE BI MI LAHKO VSAJ PRIBLIŽNO POVEDALI KAKO SE DA NA INTERNET.PA ZELO DOSTI IMAM O TOKIO HOTELU:SLIKE,VIDEO,PA ZELO DOSTI SEM NAPISALA O NJIH.TAKO DA NE BI RADA SPLETNE STRANI ZBRISALA SEJ SEM V NJO ULOŽILA KAR PREDCEJ ČASA IN TRUDA,KI BI GA LAHKO UPORABILA ZA KAJ DRUGA BOL POMEMBNEGA.TAKO DA PROSIM ČE MI PRIBLIŽNO POVESTE.

  L.P

 101. PA PROSIM ČE LAHKO DANES POVETE KR SE BOM JUTRI VERJETNO VES DAN UČILA IN NE BOM IMELA NČ ČASA!

  L.P

 102. ja meni so ta skupina naj naj. poznam vse njihove pesmi.lase bi rad imel take kot jih je imel bil ko so začeli peti s skupino.naj pesem mi je pa scream.oblačm se pa podobno kot tom.no zlo rad bi jih vidu al pa spoznal….

 103. tokio hotel rox………..

 104. če je kdo proti tokio hotel nej gre v pizdo materno

 105. JAP,TO PA MAÅ  PRAV!MENI SE TUT ZDI DA TISTI KI SO PROTI TOKIO HOTELU,BI RES MOGLI IT V PIZDO MATERNO.MEN JE TUT ZLO DOBRO SCREAM.KAJ MI LAHKO POVEÅ  KDAJ PRIDEJO V SLOVENIJO?KER BI TUT JAS Å LA NA THE BEST CONCERT FOR EVER!

  L.P ANJA

 106. KAKO SRANJE ZAJ JE Å E MOJA PREJÅ NA NAJ PRIJATLCA ZAČELA GOVORITI GRDO O TOKIO HOTELU!ONA VRJAME DA SO PEDRI!!!O MG!PA SN JI POVEDLA DA SO MONTAŽE A ONA Å E VEDNO TRDI SVOJE!ZLO SN JEZNA NANJO,SPLOH NE VEM KAKO MI JE LAHKO BILA NAJ FRENDICA!VSE TISTE KI SO PROTI TOKIO HOTELU IZREDNO SOVRAŽIM!!!NAJRAJE BI JIM REKLA FUCK YOU!UPAM DA BOJO NEHALI!ČEPRAV UPAM ZAMANJ!

 107. AJA PA REKLA JE DA BI BLO BOLJÅ E DA BILL PO OPERACIJI NIKOLI NE BI MOGO GOVORIT!KAK LAHKO Å INFA NEKOGA TAKO POPULARNEGA!

  L.P

 108. love tokio hotel because they rock,i love rock.they will alvais shine in my hart.love you billy!!!!!!!!!!!!!komaj čakam da pridejo v slovenijo čeprav nevem kdaj!upam da ne pridejo avgusta ker takrat grem na morje!ampak če že pridejo avgusta pa ne bom šla na morje!pa mi naj staradva rečeta kaj četa!

 109. kdaj pridejo v ljubljano???ker cele dneve študiram o tem!kaj pridejo čez 1 leto?sej ne pridejo avgusta a ne,ker te ne bom mogla na morje razen če 1 dan kasneje gremo!

 110. proooooooooooooosiiiiiim povejte katerega mesca pridejo!!!!!!!!!!!!!!!!

 111. če bojo pršl decembra bom znoru pa glih tkrt ne morm.
  eh če ne pa nom šou u avstralijo…

 112. saj upam de bojo enkrat med pučitncam pršl.
  mi saj pol ne bo treba u šolo

 113. sam res mi puvejte kdaj bojo pršl, če ne ne bom glih veseu…
  al pa če bo napisan

 114. tut jas se sprašujem kdaj bodo prišli!pa če mi ne bote odgovorili bom tut jast znorela!dddaaaaaaj prrooosim povejte no!

 115. jas pa obožujem šolo in mi ne bi blo ravno fajn če bi prišli ko bi bla šola,po eni strani bi pa blo fajn če bi prišli med počitnicami saj takrat nimam nič za nelat.zdaj pa še enkrat prosm če mi poveste katerega meseca pridejo v slovenijo!

 116. PA VJ JE Z VAMI KAJ NE HODITE VEČ NA TO STRAN DA MI NOČETE ODGOVORITI?AL VAM GREM NA ŽIVCE?!JA NAJBRŽ VAM GREM NA ŽIVCE!ČE PA NE VESTE PA BI MI LAHKO VSAJ ODPISALI DA NE VESTE.MISLIM DA JE BREZVEZE DA HODIM NA TO SPLETNO STRAN KR ITAK NE BOM DOBILA NOBENIH ODGOVOROV.Å E ZADNJIČ VAS PROSIM DA MI POVESTE KATEREGA MESECA PRIDEJO V SLOVENIJO.

 117. PA KAJ JE Z VAMI KAJ NE HODITE VEČ NA TO STRAN DA MI NOČETE ODGOVORITI?AL VAM GREM NA ŽIVCE?!JA NAJBRŽ VAM GREM NA ŽIVCE!ČE PA NE VESTE PA BI MI LAHKO VSAJ ODPISALI DA NE VESTE.MISLIM DA JE BREZVEZE DA HODIM NA TO SPLETNO STRAN KR ITAK NE BOM DOBILA NOBENIH ODGOVOROV.Å E ZADNJIČ VAS PROSIM DA MI POVESTE KATEREGA MESECA PRIDEJO V SLOVENIJO.

 118. vsi podatki, ki jih isces so na strani –

  na zalost ni nobenega podatka, kdaj naj bi prisli v slovenijo…

 119. ZAJ SN SE GLIH PO MSN JU SPRLA Z MOJO NAJ FRENDICO ZARADI TOKIO HOTELA.TRDI NAMREČ DA NE MOGOČE DA SO V 25 MINUTAH KARTE PRODALI A TAKO PIÅ E V BRAVOTU.IN TRDI DA SE LAŽEM IN DA SPLOH TO NI RES.PA TRDI DA V SLOVENIJI NOBEN NE POSLUÅ A TOKIO HOTELA!PA SN JI REKLA NAJ SI GRE POGLEDAT NJIHOVE SPLETNE STRANI PA BO VIDLA KOLKO FANOV IMAJO,IN DA MI VERJAMEMO V BILLA IN DOSTI VEMO O NJIH.NAJ BO RAJE TIHO ČE SPLOH NIČ NE VE O TOKIO HOTELU .GRRRRRRRRRRRRRRRR SN JEZNA!

 120. pizdaa ej ..ANJA mater si tečnaaaaaaaaaaa!! moo ko mi greš na žiucee..koda nemoreš malo počakat da ti gdo odgovori, mona..kaj si .. pa dosadna si že ko tolko govoriš o njih koda se delaš neki da si fenica..dejdej. js sm tui D bigest fanica ot njih pa ne govorim kr tko neki u prazno..pa si rajši sama najdem novice o njih koda grem folk neki mučit..moo.. pa zresni se že enkrat.. in nehaj bit tko zateženaaa!!

  drgač pa usi fani ot njih ste D best pa kr tko še naprej..ne se jih naveličat .. in širte to še najpej da jih bo čim več poslušalo.. ;)
  *Rada usee*

 121. hellow!!!
  Sori d se nisem nč oglasila, sam sem bla ful zaposlena…
  Use kr si napisala je cool…še posebi tist znak ki s ga narisala…Naj vsi vidjo d se fani ne dajo…
  Aya pa še neki…
  Sj nihče ne ve kdaj pridejo haloooo…
  Sploh pa še ni nihče reku d bjo sploh pršli…
  Konec koncev snemajo pesmi v Ameriki in še sploh nimajo napovedanih koncertov za novo sezono, tko d sploh ne vemo če bo koncert pr nas…
  l.p.

 122. mnde de so ž pršl u slovenijo kr sm na eni slikc gledu ku so u lublan…hala tivoli

 123. no oprosti bilka,res mi je žl da ti grem tolk na živce.bom pač nehala govoriti o njih če te to tko zlo moti.še 1x oprosti.morem ti povedat da mi je resnično žl,pa čeprav ne maram da je kdo jezen na mene sn spoznala da sn čist sama kriva sorry.aja ancica teb pa hvala za komentarje,pa jas samo upam da bodo pršli v slovenijo

  l.p

 124. sam glej bilka ti tega ne razumeš jast morem govoriti o njih,pa sj vem da koga to moti,vendar res jih obožujem,pa če jih ne umenim pri vas potem doma staršema težim,ne morem si pomagati.ampak bom pač poskušala.če pa te res to tko moti pa ne bom hodla več na to stran,čeprav mi velik pomenite.samo itak mam na msnju zdaj že 3 fanice tokio hotela,in če bodo pršli v ljubljano bom pa takoj šla.ampak ne me narobe razumet jas sn res fanica tokio hotela če bi lahko bi prepotovala ves svet samo da bi billa kaulitza vidla v živo!in si lahko misliš da nisn fanica vendar sem in vedno tut bom!!!tak da ne mi stakimi!morda se še kdaj čujemo,ampak če kera želi se mi naj vpiše v msn ki se glasi:[email protected].
  l.p

 125. anja tut js jih ubužujem mam msn ud billa skus puslušam njihuve muske pa skus gledam kdaj bo koncert…sam to dbivamo usi tuk de sej veš…

  fajn se mejte

 126. oprosti roy,vendar fantje na internetnih straneh niso prisotni!najbrž se ti kdo predstavlja kot bill,kar se pogosto dogaja!V BRAVOTU JE BILO CELO OPOZORILO DA NAJ DAMO TAKOJ PRSTE BEK ČE SE KDO PREDSTAVLJA KOT ZVEZDNIK,Å E POSEBEJ PRI TOKIO HOTELU!tak da to zihr ni bill!

  l.p

 127. anja!soryy a ma š kdo razn bill napisan nemšk ime ali se tako pogovarja…

 128. sory no kuk si pa stara?

 129. lej to se je tut v bravotu dogajalo govoril je po nemško ime je imel nemško priimek,poštno številko in nvm kj še vse!!pol se j prilizoval puncam naj mu pošlejo gole slike kr če ne se n bo vč meno z njimi!zdaj so odgrili kdo je bil to hvalabogu!

 130. no če maš mi ga lepu prosm dej de se bova pu msn-ji puguvarjala,de ne bom skus pošte dubivu. ok?

 131. no zdej prit pa š gor

 132. am..ti anja..sei ni problema samo malo se umiri..xD

  haha..za uno ki si rekla temu ray-ju da naj se pazi.. ja ej pazi se da mu neboš tui ti poslau toje slike ko si nag..xD nene šala..haha

  am..samo to res ni on ki so res rekli da nimajo teh..js tui naj bi mela toma in billa na myspace.. pa ni res..pa čeprau je govoru da kko ej z billom in to po operaciji. mah

 133. ja maš prav glede tokio hotela billka,fajna šala hahahahaha!fajn se mej

  l.p

 134. HELLOW, KOK KJ….FENI, FENICE…???
  AYA, ANJA MORAM TI POVEJAT, DA PRAVILNO RAZMIÅ LJAÅ …
  KO SI REKLA DA BI VSEM KI GRDO GOVORJO O BILLU REKLA FUCK YOU….NE SAM GOVORT PAČ PA JIM REČ…NAJ VEJO DA SO SVINJE IN BARABE, NIHČE NE BO GRDO GOVORIL O BILLU, PREDVSEM PA NE RBD FANI…TI SO NAJVEČJI KURAC…
  SE OPRAVIČUJEM ZA GRDE IZRAZE…
  L.P.
  UŽIVITE…

 135. hvala ancica za lepe komentarje.prav maš v našem razredu glih fani rbd šinfajo tokio hotel.morem ti povedat da tut ti prav razmišljaš.lepe pozrave fsem fanov tokio hotela bodite še naprej tko zvesti fani.obožujem vas.

  l.p vsem skupaj

 136. zdaj mam že 24 fanic na msnju!!!tko sn fammy idite samo pot msn imenik pa vpišite tokio hotel.

  l.p

 137. ops zmotla sn se misla sn napisat tko sn happy. se opravičujem

 138. jAS SEM SE VEDNO BALA ITI NA KONČNI Å OLSKI NASTOP V Å OLI VEČKRAT SEM OSTALA ZARADI TREME TUDI DOMA,AMPAK ZDAJ JE PA DOVOLJ!ODLOČLA ,DA NE BOMM OSTALA DOMA IN BOM Å LA,PA VESTE ZAKAJ?ZATO KER BOM ZA KONČNI NASTOP PRED STARÅ I ,UČITELJICAMI IN UČENCI ZAPELA TOKIO HOTEL,ZBIRAM MED:DONT JUMP,MONSOON IN 1000 OCEANS.VENDAR MISLIM DA BOM ZAPELA DONT JUMP.PA MI JE ITAK VSEENO KAJ SI OČITLCA MISLI O TH.UPAM SAMO ,DA MI OD TREME NE BO GLASU SFALILO.ČE MI GA PA BO PA KAJ ME BRIGA.NAJ GRE V P…VAŽNO,DA JIH MALO SPROVOCIRAM KO BODO VSI MOGLI TH POSLUÅ AT,HAHAHAHAHAHA.ČIST PRAU JIM JE,VEČKRAT BOMO IMELI VAJE IN VEDNO BODO BILI PRISILJENI POSLUÅ AT TH.MORDA JIM Å E DOBRO POSTANE.UPAM.LEPE POZDRAVE VSEM FANOM RADA VAS IMAM!!!!!!!!

 139. Roni, a bo to rekordno število komentarjev? :-)
  Ravno včeraj je naš dvanajstletnik kupil njihov CD.
  Ajej.

 140. ojla kak kej feni,fenice tokio hotela?upam ,da se imate enkratno.komaj že čakam,da pridejo v slo,ne morem se včakat,no..če pa ne bodo prišli bom pa prosla,prosla in še 100Xprosla starše,da bom šla na koncert v drugo držvo.za njih bi šla v afriko če bi le lahko.sedaj pa govorim v imenu tistih ,ki sovražijo tokio hotel
  1:če sovražite tokio hotel nam ne težit in niti ne pomislite ,da bi prišli na to stran
  2:če sovražite tokio hotel idite v 3 p…m…..
  3:pa nehajte grdo govorit o tokio hotelu ker so rbd miljonkrat večja BEDA,KER SE RAZKAUJEJO IN NASTOPAJO V MODRČIKIH,MISLIM TOTAL BEDA.1 je anoreksična in baje se je tako napila da je enim ukazala da naj pretepejo 1 pevko in so jo res pretepli.1 pa je gej.no čeprav zdaj niste šinfali govorim nasploh,odločla pa sem se tudi ,da če bodo moji sošolci šinfali tokio hotel bom jas izivala in grdo govorila o njih,za bilo kako grdo besedo ,ki jo bo rekel oni nori aljaž ga bom izivala,da je pederu!no če ze morejo šinfati bom pa poskrbela,da ne bodo pred mano!mislim oni nori aljaž se briga zato da je bill spal z babami.jooj,kakšen fukič,vedno ko bo to omenil bom mu rekla:opa,opa kaj si v billa da se tolko brigaš zanjega nakoncu bom pa tako kot ponavadi dodala PEDER!če bo pa še naprej izival pa se mu bom začela tko režt koda da je največji peder na svetu(kar itak seveda je).pa ga lepo prosim da naj ne iziva,pa še kuj iziva,zdaj bom pa to vzela mal bol resno.ne bom dovolila,da nekdo šinfa mojo naj skupino.te pa je ta peder reko da je gledo pod youtube kak bill ni hoto avtogramov davat MISLIM!te pa v pravotu piše da jih z tomov zlo rada delita mhahahahaha,kak je nor!če bo samo poskušal grdo brbljat o th bom mu take nasekala da ne bo v življenju nič upo rečt.bravo mi je enkratna revija zaradi tega ker imajo not tolk o th.vse članke si hranim v posebno mapo.škoda da mi mama ne dovoli da bi imela po sobi postre zalepljene,zdaj jih mam na balkonu.mam pa tut 2 cdja od th schrei in scream.th je moj svet je vse kaj me osrečuje,seveda pa me zelo osrečuje tudi moja samojedka nala.obožujem th for ever.best bend on the world.

  lp vsem fanov naj ste

 141. ooooooooooooooooo, ne tokio hotel j ž bil 18. marca u slo…
  če mi ne vrjamete pa pejte puglijat tokio hotel odpovedan…
  pa pejte na vroče tokio hotel vstopnice…
  pa ta pru stavk preberte…
  fsm usm fenam pa fenkam tokio hotela

  drugm pa ne

 142. oooooooooooooooooooo, a res???
  Joj, nisn vedla, kaj pa je to bilo takrat, ko je Bill ostal brez glasa??? A so mu dali nadomestnega zato , da je prišel pet v Slovenijo….ha, ha dober štos……..
  nič, fajn se mej, pa laži, kje drugje pa komu drugmu, ne pa fanicem th, ker smo prepametne,….

 143. ne mogoče,da so že bli.za vsako skupino povejo če bo imela koncert npr v hala tivoli al pa bilo ki drugje,pa ni blo ne po tv ,pa ne po radiju,pa za tako popularno skupino bi blo vseposod pisalo,da ,pridejo v slo.pa niso še bli,ampak še bodo prišli.
  l.p

 144. oj!

  ne morem se včakat da pridejo u slo.U KRASNO sedaj pa morem šparati keš še za mojo majko,da lahk še ona gre na koncert.me prau zanima kolk staneta 1 in druga vrsta.fuul bi bla u prvi.če vas zanima idite pod:tokio hotel-an diener seite(ich bin da).greste pod google pa vpišete tokio hotel in na stran 3 pa poiščete ta naslov.pa fuuul je cool pod to stran viva comet spring nitch ker violine zravn igrajo,cool je čeprau malo sad ampak cool.drugače so pa vse njihove strani super sploh pod youtube.vpišite pod youtube tokio hotel ema.tam boste vidli neke skupine med njimi tut th,in veste kaj?th so zmagal metalico,foo fighters,lightin park…fool cool vglavnem,fuul je blo srčako ko je bill kuj toma od sreče objel.sedaj mam na telefonu 14 pesmi med njimi je tut schrei grizly remix fuul dobra je.zdaj si bom dala gor še on the edge in reden.mam pa tut nekaj posterjev polepljenih na balkonu in 2 njihova cdja :schrei in scream.mam pa tut na telefonu fuul dost njihovih slik gor prek 80.idite pod youtube pa vpište :what tom doo bill can doo bether then him.soo cool je.kak sn happy zdaj je blo dost miru v šoli z th.beda še vedno nisem dobila ocene iz mojega izdelka znaka tokio hotela,te pa 3 tedne rabi ,da pregleda par risb,MISLIM,dizaster.sliko sem malo bolj na temno prebarvala in uredila.zdaj bom naštela nekaj istih značilnosti,ki jih imava z billom:oba lepo pojeva,oba lepo riševa,oba obožujeva živali še posebej pse,oba mava rada špagete,oba mava rada pico,oba poslušava rock,oba sva ogorčena če kdo muči živali,pa še kaj bi se lahk najdlo.mislim,da sva si kar podobna in to mi je prau všeč.moram pa reči ,da ma bill fuul dober ukus za still in za pesmi,drugač pa mi je cel všeč,res je enkraten.če pa ne bodo prišli u slo bom pa popizdla,cmizdla sem bom dan in noč,pa čeprau se ponavadi ne cmerim.ampak to bi me res prizadelo.no upam,da se imate fajn

  l.p

 145. em…o čem so sploh njihove pesmi npr.tista on the edge kaj poje o 1 punci ko umira al kaj?al pa love is dead?nič ne štekam o čem prav zaprav so.no ni mi logično daj dajte mi malo opisat o čem so plis.

 146. malo mi opišite on the edge kaj ko zapoje scars will stay forever kake brazgotine?scars so brazgotine.al pa she shuts the door,v čem je tu logika?sploh ne štekam o čem so te pesmi.pesmi so fuuuul vredi samo ne razumem besedila.še 1x ne mi prosim pozabit napisat o čem so ker me fuul zanima.

 147. pa vedno omenijo ta darkness,to mi je malo čudno.al pa pri love is dead its killing me.to je tak čudno.drugače pa so pesmi zakon,samo na žlost ne razumem.

 148. ne poznam dost pesmi samo me res zanima o čem grejo.ta cacred al kaj je pa mi je fuul vredi.pa vedno nekak tak poje kot da bi bla ta punca v težvah pa ji hoče pomagat al kaj?rees mi ni jasno.pa tista rescue me,včem je tu logika.nočem vam tečnarit vendar se tega ne da najt zato upam,da se lahko 1 zanesem na vas ker še nisem obiskoval te strani ker sem komaj zdaj postal fan,al pa ta break away kot da bi nekaj pel,da jo sovraži al kaj,ni mi logično.

 149. ker zapoje i wont miss you cant you see.pa kaj ….ne razumem res ne.pa 1000 mere al kaj je že kaj to o čem je to nič ne razumem.

 150. PA TA PESEM ON THE EDGE JE TKO ŽALOSTNA KOLK SN RAZUMEL PAR BESEDIC SO SE MI ZDEELE FUUL ŽALOSTNO.samo zakaj je napiso to pesem,ker ma vsaka pesem svoj pomen kaj je pomen te pesmi?

 151. pa pri rescue me ko zapoje my sos on radio ,pa kaki sos ,kaj sos zato ker se dolgočasi al kaj.pa to nima pomena.

 152. ja butec 1000 mere j pu nemšk…
  1000 mere pumen 1000 oceanov…
  ti pa tut si veš?

 153. JA SEJ VEM,PA BI LAHKO LOL VEDO KAJ MISLIM 1000 OCEANS A NE?LOL

 154. o kos ti člouk butast po pa saj puvej…(lol)

 155. PA TOTA DONT JUMP KO NEKAJ ZAPOJE DA BO SKOČO ZA NJO.ZA KAJ TE?

 156. no po pa nehi kr mi gr ta pošta ž na živce

 157. pedr zarukan teb se j mal zmešal ne?
  tep se kuleščki vrtijo nazaj ne na prej

 158. upam da drugi niste takšni kot je ta roy roy in upam,da mi boste dokaj hitro odgovorili.

 159. pa sploh mi ni jasno da piše darkness and light are bliding her sight.pa v čem je tu sploh štos.ne razumem te pesmi tako kot ostalih.

 160. kot da bi to pomenlo tema in luči krvavijo nekaj kaj te jaz vem kaj.

 161. pa kaj se je zgodilo te osebi pri kateri poje pri on the edge,zakaj umira?kaj so jo pretepli al kaj?sploh nevidim logike,ampak ko mi boste razložili o čem gredo njihove pesmi verjamem da mi bo to the best skupina.

 162. th!
  ti pa tih bot ku juh sploh ne puznaš, pa brz veze pišeš pisma sam zato da bi bil v središču pozornosti!
  ok

  l.p
  ray ray

 163. pa pizdaaa si glup.. če te že tolko zanima o čem govorijo komadi pizda hoi jih uprašat ne nam tle težit.. majketi si dosadaan oz dosadna karkoli že sii.. fak ej.. pizda.samo res.ko se ti da tolko tešim mona.. hoi si na net pogledat predov komada in boš vidu/la..in nehaj tle težiiiiit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 164. oh matr ste tečni pač sn vprašal kaj zaj pa če bi bla vidva z royem prijazna se neb zdaj pizdla na mene pa bi mi povedla pravi tečnobi sta matr ej…pa nena težim ok?ampak sem samo vprašal če veste,pa ti billka si tok nora kak jih te naj grem vprašat koda da, so tu …pa ti tečn prasec roy ne pišem,da bi bil v s pozornosti ampak ker me zanima.mislim haloooooo pa kaj te jaz nisn vedo da ste fani take tečnobe.prekleti tečnobi neumni po fukani.ita v 3 p…

 165. pa roy zato ker jih ne poznam zato se sedaj zanimam za njih a ne!?gustek nori!!

 166. ja pa kaj te tebe briga če jih ne poznam peder zarukani ti pa si se zlago da so že bli v sloveniji,jaz vsaj nisem lažnivec a ne?!gustek nori!pa stoposto si kakih 10-9 let star ker se ti vidi ,ker so vsi 10 letni al pa 9 letni tečnobe fukjene take ko si ti .

 167. tvoj vzdevek bi mogo bit gustek,ker to itak si.jaz sem lepo vludno spraševal pa se trudo ob 10 zvečer,da bi napiso nekaj,da bi mi čim lažje razložili vi pa se zdaj tu pičkarite.res mi je žl da sta taka,sram vaju naj bo.

 168. uu tip misli da je huud… dej biu tihoo.. boga toa mama ej.. reči ji moje sožlje kr te je rodila.. samo res si glup.. naj bo tebe sram..ki živiš! ko si boggi.. tle neki glimiš u prazno dejdej.. naredi sebi in nam uslugo.. nehaj pisat tle!!!!

 169. pa še 1X prosim,da mi odgovorite brez kakršne koli agresije.ampak mi lepo prijazno vse odgovorite.

 170. pa sem si kupo bravo pa sem si prebral o tokio hotelu pa na internetu tut tak da le nekaj vem.tak da bodi raje tiho prosim,pa če nimaš kaj pametnega za povedat ray pod raje tiho pa ne davaj več gor nekih glupih komentarjev.

 171. pa jas mam enako pravico za pisat tu kot ti bilka tak da ne klati neumnosti in jas bom pisu tu gor kolk bom jas htel.pa tebi je lahko žl da te je mama rodila pa ji to ker povej .baba smotana

 172. pa s tem da zaj tu pičkariš ne boš nič dosegla tolk da veš.

 173. NO JAS PA LE IMAM REÅ ITEV ZATE POJDI POD GOOGLE PA VPIÅ I TOKIO HOTEL BESEDILA V SLOVENÅ ČINI.UPAM ,DA TI BO KAJ POMAGALO VEÅ  MALO SE MORÅ  ZNAJT PA JE.

  L.P

 174. ZELO JE BILO SMEÅ NO KOK STE SE PREPIRALI SKOR SEM Z STOLA DOL PADLA.HAHAHA.POLEPÅ ALI STE MI DAN.

  L.P

 175. NO VSAJ NEKDO SE JE NAÅ EL PAMETEN,HVALA TI.AMPAK Å E VEDNO NIČ NE RAZUMEM,KER JE TAM ČIST DRUGAČE VSE.

 176. JA TREBA BO MAL PREBRSKAT MA STOPOSTO BOÅ  KAJ NAJDO.VERJEMI MI.SEJ JAS TUT NEKATERIH BESED NE RAZUMEM PA SI V SLOVAR POGLEDAM AL PA VPIÅ EÅ  POD GOOGLE NEMÅ KO ANGLEÅ KI SLOVAR.PA VEČKRAT IMAJO TH INTERVIJUJE PA PREDSTAVIJO PESMI.SEJ JAS TUT NE RAZUMEM ALI POJE O TEM DEKLETU ,KI UMIRA…AMPAK SKUPINA MI JE VSEENO ZAKON.SEJ ZNAM DOBRO ANGLEÅ KO ZAKLUČENO SEM JO IMELA 5 ČE PA KAJ NE RAZUMEM npr. NISEM VEDELA KAJ POMENI SACRED PA SEM Å LA VPRAÅ AT V Å OLO KAJ TO POMENI IN SEM UGOTOVILA ,DA TO POMENI POSVEČENA.MALO SE ZNAJDI.

  L.P

 177. a dej(th) ku juh tut sam devaš…
  tuk de s lh kr tih…
  ok?
  shut up!!!!!!!!!!!!!!!!

 178. ma nehajte bit tak strogi z njim z tem,da se tako grdo obnašata nebosta nič dosegla,bodita malo bolj prijazna.pa če mi bi šel kdo nevem kak naživce ga nebi tak nadrla kot sta ga sedaj vidva.pač hoče zvedeti nekaj o tej skupini zato mu raje pomagajta kot pa da se tu dereta nanj.čeprav se nerada vtikujem v druge težve vendar sedaj vem da imam prav.ok?ne bodita takšna no..

  l.p

 179. pa je logično,da se je sedaj uprl,ker sta vidva začela oz ti roy.lahko bi mu lepo svetvala ne pa,da se zdaj dereta.

  l.p

 180. hvala anja ,da si z mano potegnila,ampak očitno tu pomoči dobil ne bom.strašno mi je žl da se je tak izteklo.vendar kaj češ nekateri ljudje se prez pojasnila derejo.

  l.p

 181. glej men tut ni fajn da se zaj tu nekaj dereta,samo malo bi blo težko odgovorit na ta vprašanja odgovorim ti le to lahko:on the edge poje o neki punci,ki veni umira in je ranjena.če pa omeni darkness pa pač o meni sej to je njegova stvar sej razumeš a ne?no ko si omenil dont jump bill kaulitz je rekel po angleško na intervjiju ,da ta pesem poje o tem ,da se nikoli ne smeš vdati.na koncu pa pač zapoje da če je ne bo mogel zadržti bo skočil zanjo ,ne vem kak je to mišljeno.1000 oceanss pa poje koliko bosta mogla prepotovati npr 1000 morij…da bosta spet skupaj in bosta končno svobodna saj razumeš a ne?monsoon je o ljubezni pesem,in je bill reko po ang da mu veliko pomeni tako kot meni.več pa ti res ne znam razložiti žl mi je.

  l.p

 182. še 1 krat ti hvala,da si se potrudla in mi poskušala razložiti sedaj dost bolj razumem hvala ti lepa.res si prijzna.

  l.p fajn se imej

 183. eh.. ne rabiš se mi tako zahvaljevati sej nisem nič takega naredila.tut ti se fajn mej.

  l.p

 184. faq moja fuuul dora prijatlca se reže po žilah shit.skor vsi v naši šoli se režejo.eni dve sta emo….omg ko bi ju vi vidli ko čarovnici sta vete kake podalške mata pa malo modre lase.omg…glejte zaj to…jaz sn šla v šolo 1 dan pred tem me je prijatlca poklicala ker se je ona fanica th ime ji je larisa fuuul rezala in je rekla da bo njena mama šla k socialni delavki,pa še sama larisa je šla k socialni.no..in tak jas pridem v šolo primem larisi desno roko in potem omg…skor me je kap čez vse žile je mela z nožem srček narisan pa zgoraj pa je mela A napisan ,ker je pač v enega aljaž.rezala se je skupaj z 3 iz 6 razreda.omg…ko sma z prijatlco videli njeno porezano roko sma tak vreščali ko opici…vsi okoli so gledli koda sma iz marsa.in tak pridema skupaj z lariso pa z enimi frendicami v garderobo in sn ji tako klofuto primazala,tak sn lajala na njo da se naj neha rezat a ona pa se smeji…pa to ne moreš verjet.pol sn še pa jo potisnila in se začela dret na njo in je rekla da se pač ne bo več rezala vendar ji seveda verjela nisem.no pa je bla pol čez nekaj ur malica in sma skupaj z mojo frendico mirelo opazovali lariso ker se je družla z onimi ko se je rezala z njimi.pa je larisa začela kazati kak se je rezala omg.sploh jih ne razumem kaj majo od tega da oponašajo emote.upam da jo bo mama k psihijatru odpeljala ker je dobesedno odvisna od rezanja.rees mi je žl da sploh obstajajo emoti kdo si je zmislo tako fukjene ljudi.ampak tokio hotel so zakon,pa tut če bi bli emoti pa kaj zaj,sej itak niso.

  l.p

 185. pa tista larisa in ena moja sošolka polona si davata bucike v roko not oz. igle.pa je polona celo mene vprašala ,da bi to naredla.pa naj gre vpizdo smotano babo.jebeš mi mater jas bom pa glih to pustla.grrrrrrr.v naši šoli so umo bolani.upam,da bo v srednji šoli blo malo bolše.žl mi je za kletvice vendar bom dobla pretres možganov.celi dan sn že živčna in jezna .

  l.p

 186. dans sem od ene manje germ ki jo tak sovražim ker je EMO KID pa je ko pošast ,sem ji torbo rasturala ko ni nišče gledo razen mene in frendice mirele seveda.razen na žlost me je učitlca vidla…eh…ma kaj češ se mi ni nič rekla.

  l.p

 187. juhuuuuuuu vsem fanom sporočam da tokio hotel čisto zares prihajo v slovenijo eno soboto ali nedeljo ni še določenih datumov saj bill in ekima snemajo novi cd.kupite si reeevijo stop.

  l.p

 188. ma dej no nehi rbd je zakon 4 ever!!toti tvoj tokio hotel men gre tk na kurac sorry sao toti bill se zihr drogira pa emo je sigurn pa kadi pa sam pizdarije dela rbd pa ne in vzgledujte se po njih!!!!in bill je tko not nit glasa nima in tolk pirsingov kot da je umo in one lase in oblač se ko baba mi na naši šoli se vsi norčujemo iz billa kr vsi sovražmo th in ljubimo rbd 4 ever!!!vsi z sošolci gremo na koncerttt sam govorim vam da vam bo žl kr poslušate th!!!res vam bo žl čez nekaj let

 189. Alo sorry ti rbd fanica samo če nimaš kaj pametnega za povedat o tokio hotelu rajš ne hodi gor.povem pa ti samo to bill se ne drogira pa tut če bi se kaj te tebe to briga ha?sej to je njegova stvar!pa na dan pa tut do 11 koncertov al pa mogoč še več tak da bi se zihr poznalo da se čudno obnaša na koncertih če bi se drogiro.pa meni je moja učitlca ki je podravnatlca rekla da se rbd drogira tak da veš.ona pa že ve!!!pa kadi samo na morju al pa na žurkah.pa tota anahi se pa samo razkazuje pa dulce tut pa vse od rbd se ratkazujejo.pa baje se je anahi napila pa je enmu rekla da naj eno pevko namlati in jo je kr je bil tolk obseden.pa bill je čist vredu malo si preberi o njem piše da je iskren,prijazen,vse pove v obras…same dobre svari vglavnem sorry.pa ne hodi na to stran če niaš pojma kdo sploh th so!!!pa bill ni emo apak je rocker.tolk da veš pa meni nikol ne bo žl.zaj so še moji starši začeli th poslušat.pa grejo z mano na koncert,pa ena pedagoginja v naši šoli je rekla da so tokio hotel čist vredi.pa nehaj šinfat kr ti th niso prav nič naredli.pa malo si poglej kaki zgledajo emoti!!!pa boš vidla kolko je razlike krava ne hodi več gor si čula!!pa me ne moti če se vsi norčujete iz billa v moji šoli pa se nihče ne norčuje več kr sn jim vse povedla o th pa je že dosti večim vredi tokio hotel.pa ni čudno da ma tolk otrok spolne odnose če gledajo toti pofukani rbd ko se samo poljubljajo!!idi v 3 p…m..bres zamere samo nimaš nič prav kaj si tu gor napisala sorry.preden kaj zineš si malo preberi o tokio hotelu pa bill je zakon tolk da veš.pa ne oblači se ko baba niti malo če pa ne veš kak se babe oblačijo pa kak dedi nisem jas kriva.

  l.p vsem fanom thja

 190. rbd fenica!

  ti si fukjena du konca bill se sploh ne drugira
  ampak se ti
  kr so usi u skupin prsegl de se ne bojo drugeral ok????

  l.p.

 191. ja res je da kadi vendar kadi samo včasih na kakšnih žurkah ali pa na morju.pa itak nima časa za to kr imajo sama snemanja,koncerte,snemanje cd jev,snemanje dvd jev….res nima časa za to pa zdaj pa sploh ne zato ker snemajo v neki držvi v angliji nov dvd za slovenski koncert pa presenečenje za fane pripravljajo.sem si preprala vse o th pa piše da bil redko oz včasih kadi:).

  l.p

 192. jo glej jutri je rbd koncert in valda da vsi gremo kr vsi ljubimo rbd kr so tolk popularn da bolj ne morjo bit glej men grejo th zlo na kurac kr se zihr drogirajo sorry če je vam vrei th sam kak vam je to lahk vrei za rbd vem kr je skor cela slovenia nora na rbd pa to vsi gledajo ampak th kak jih lahko poslušate ko se drogirajo pa pijejo pa imajo pircinge pa toti bill men gre tak na jetra no sej mi grejo vsi ampak bil je ko baba poglej kake nohte ma pa lase tak je grd da lahko vsak bruha na njega gor res sorry sao to je čista resnica pri nas v šoli smo vsi proti th

 193. Ja pa kaj če je koncert rbd ja sej fuuuuuuuul dosti nas gre tut na tokio hotel koncert pa ti sploh neveš da so th isto popularni kot rbd.pa si že povedla da ti grejo na kurac(se ga sploh niamaš lol)pa ne rabiš 100X ponovit.ti ker trdi da so rbd drogeraži in pijanci vendar sploh niso ker so prisegli,da se ne bojo drogirali pa sem ti že povedla glede kajenja!!pa veš kolk jih ma v naši šoli pircinge pa zato niso nič kaj slabi.pa si že povedla da ste v šoli vsi proti th ja in pač ste kaj te zaj mene oz. nas to sploh ne briga.pa v naši šoli jih ne gleda tolk toti tvoj rbd ampak bol rock poslušajo razn v mojem razredu vsi poslušajo.pa če neveš je v bravotu pisalo,da bo rbd propado juhuhujuhu.upam,da res.pa v toti nadaljevanki se samo poljubljajo sramota.pa kak sploh lahko rečeš,da je kdo grd jas še nikol v življenju nisem rekla da je kdo grd.pa pač tak misliš zaj pa nerabiš tega trobit tu gor pa če si tak smotana,da ne veš da je to stran za fane se idi solit.
  še 1x te lepo prosim ne šinfaj.pa ti samo po videzu ocenjuješ ne šinfaj če sploh neveš kaki so v notranjosti v šoli smo se učili:NIKOLI NE OCENJUJ PO VIDEZU TEMVEČ PO NOTRANJOSTI.pa če bi se drgiral bi ta družina zihr propadla.pa kaj če so tebi grdi njegovi lasi nam pa so cool pa mam več kot 50 fanov na msnju pa so vsi proti rbd.I HATE YOU!!

 194. pa dej no ti men včeri sn bla na rbd koncertu jooo če bi ti bila tam bi ti blo nepozabno rbd je zakon 4 ever!!!!!!in veš zakaj vsi na naši šoli sovražjo th?zato kr fenice th potem to sam kopirajo od njega in se začejo mazat pa take malo so nvm kaj vse še in zato mi vsi obožujemo rbd rečem ti žl ti bo kr nea gledaš rbdja!!!!

 195. aha hvala za komentar vendar se jas ne mažem in ne kopram od njega prav nič razn to da nosim rock pas pa priisežem da mi ne bo žl ker rbd ne poslušam priznam sem bla fanica rbdja pa celo gledala sem nadaljevanko pa sem se odvadla ker vem da to slabo vpliva kr pol to otroci posnemajo pa se še oni poljubljajo.v našem razredu pa je bla samo ena na koncertu.pa v tej nadaljevanki ni nič druga kot pa lizanje sorry samo je res.pa vse čisto vse babe iz 8-9 pa celo iz 6 in 5 razreda se mažejo pa ne poslušajo th.jas pa ti rečem da je lahko tebi žl kr rbd poslušaš nekaj ti povem ko boš stara kakih 30 boš rekla:pa kak sem lahko rbd poslušala.boš vidla.jas th poslušam ne zaradi videza temveč ker ne šinfajo,so prijazni ter iskreni in še bol zabavni zato pa zato ker majo vredu pesmi.no kaj boš pa rekla na skupino nirvano ko je pevec samomor naredo se drogiro pil…th so res zakon proti njim.mogoče ne v tvoji šoli vendar v drugih šolah imajo polno oboževalk sploh pa v nemčiji,franciji,new jorku,los angelesu itd.veš kaj meni se ne da prepirat z tabo ne vem kaj bom mela od tega pa še nekaj kaj boš ti mela od tega da šinfaš rbd jas tut fanicam ne šinfam rbdja razen če one th.res mi je žl da se nonstop kregama zaradi bogih skupin zamisli se kaj boš imela od tega.

  l.p

 196. em.. sam mal glej rbd je zakon to je res ampak če ti več nea gledaš rbd ti bo bilo res žl čez par let da ga nisi in glej če tebi ni všeč to poljubljanje v rbd je to tvoj problem res in če bit i vedela kako so rbd prijazni bi te bilo sram da si tako govorila o njih sram te bodi zdaj vidim da so fenice th take pičke da večjih ne obstaja!!!!

 197. JA SEJ JAS VERJAMEM DA SO RBD PRIJAZNI AMPAK TOKIO HOTEL SO TUT SE NIMAM NIČ PROTI RBD SAMO ZATO TAK GOVORIM KER TI TH Å INFAÅ  PA NEVEM ZAKAJ BI BLE PIČKE.

 198. DRUGAČ PA RES NIMAM NIČ PROTI NJIM SAMO KER TI Å INFAÅ  SI NEMOREM POMAGATI.HOČEM,DA TO VEÅ ,DA SO VSI LJUDJE ENAKI NE GLEDE NA VIDEZ.PA BILL JE TUT ZELO PISKREN,PRIJAZEN,ODPRT,…SEJ VERJAMEM DA SO RBD PRIJAZNI SSAMO JAS NE OBSOJAM PO VIDEZU TAKO KOT TI.UPAM DA SI SE MELA FAJN NA KONCERTU:)

  L.P

 199. PA RES NEVEM KAJ SEM TI NAREDLA DA ZDAJ GOVORIÅ  DA SEM PIČKA ŽAL MI JE ZA TVOJE BESEDE.

 200. PA LAHKO BI SI MALO POGLEDLA NJIHOVE PESMI KI BI TI BLE VERJETNO DOBRE NPR. FORGOTTEN CHILDREN TO JE FUUL ŽALOSTNA PESEM KER GRE O TEH OTROCIH ,KI JIH STARÅ I PUSTIJO VENI NA ULICAH PA NOBENMU NI MAR ZA NJIH KER JE BILLU RES ŽAL ZA TE OTROKE ZATO JE NAREDO TO PESEM PA 1000 OCEANS,PA MONSOON JE VSEM VREDI TUDI TISTIM KI NE POSLUÅ AJO TH.

  L.P

 201. DRUGAČE PA SO MI VSE PESMI DOBRE:)SAMO TOTE SO MI Å E POSEBEJ.PA JAS NE POSLUÅ AM SAMO TOKIO HOTEL DOBRA MI JE TUT PESEM OD LINKING PARKA LEAVE OUT THE REST PA WITHIN TEMPATION BITTERSWEET,ILL DIVO I BELIVE IN YOU,ONE REPUBLIC APOLOGIZE.TOTE PESMI SO ZAKOON.SAMO MI JE PA TH NAJ BOLJÅ A SKUPINA.PA TH PESMI SCREAM,MONSOON RESCUE ME SO BLE NAJBOLJÅ E PESMI MED VSEMI DRUGIMI PA SO PRIÅ LE NA PRVO MESTO NA LESTVICI:)

 202. in ti misliš da bom zaj jaz poslušala to????????hahahahahahahahan nikoli in nikdar!!!!!!!!!!!!!glej raje umram kot pa to poslušam to sranje res ej!!!glej sama si rekla da ne smeš ocenjevat po videzu zakaj pa si pol rekla da ti niso vrei kr plešajo v moderčkih???ti res ne veš kaj govoriš!!!baba fukjena ti si res umo

 203. mislim samo enkrat še reči da sem umo jebote ti krava mi greš že tak na kurac da bi te najrajš požrla.prvo sem te lepo prosla da ne hodiš več sem zaj pa zopet hodiš ta stran ni namenjena tebbi tolk da veš bejš na rbd stran rajš.pa ti si fukjena kr si ti začela prepir nora krava za bita.

 204. pa kaj ti si 8 let stara da se hočeš samo kregat kot nek mali zoperni hroc al kaj??!!!!??

 205. pa si fukjena sem ti že rekla 100x da sem šinfala zarad tvojih provokacij.niaš pojma kdo je umo KER SI TI!!!

 206. PA Å E 1X DA SI BOÅ  1X TO VBILA V GLAVO TA STRAN NI ZATEBE SI ME ČULA NI ZA TEBE IDI NA RBS STRAN KR SI FANICA RBDJA JE TOKIO HOTELA.BEJÅ  DA TE NE ČUJEM NIKOLI VEČ SMRKLA GRDA.

 207. alo ti rbd fanica kaj mi daš plis msn ker sem jas tut fanica

  a rbdja.

 208. ti bi mela moj msn???ma dej nehi ti si zihr kaka th fenica pa si se zlagala glej ne vrjamam ti kr na tej strani so same pičke in ti si tui glej enaka ko vsi in zaj si si izmislila vzdevek glej jaz sn tu najbolj pametna od vseh zarai tega kr vsi ki ste tu ste luzeri tk da mi ne bluzit zdej neki tu

 209. PA TI SPLOH NEVEÅ  KDO JE ONA LOL ONA JE MIRELA ZAHOVIČ IZ OÅ  TABOR 1 KI POSLUÅ A RBD PA BI FUUL RADA Å LA NA RBD KONCERT SAMO JE NI NIHČE PELO.PA TE HOČE MET NA MSNJU DA BI JI POSLALA SLIKE IZ KONCERTA KER SI JIH FUUL ŽELI.PA JAS SEM JI CD NJIHOV DALA.ONA JE MOJA BEST FRIEND MOJA SOÅ OLKA.

 210. pa dej no spizdi mi že enkrat s tem kr na tej strani ste same pičke in se sam lažte tk da to ni res ti mi to govoriš sam da bi mela moj msn ampak ti da ne bom dala niklo kr pol me boš vedn sam jebala u glav sej vem kr druzga vi sploh ne znate

 211. alo ti rbd fenica sej nea rajiš vrjet kr je itak vseeno sao zakaj pa si tak nesramna????

 212. alo mirela se vidiš da je fukjena ne zmeni se zanjo she is crazy.pusti jo za umo bolnico je.alo fajn se mej v srbiji važička ti boš sneg vidla.bye pa pozdravi sorodnike!!

  l.p

 213. aja alo mirela če sem šla pod youtube pa sem vpisala barbie de plastico od rbd pa je še ker vredi.kakki glas ma lupe omg kak te lahko tak poje?alo pridi še kaj gor.alo se spomniš dans ko smo šli na računalnike ko sma v sekundi vse naredli pa sma šle na to stran kak sma šinfali rbd fanico hahahahaha.te pa je rekla da se jas pretvarjam kaka kurva!!hahahaha.pridi kaj gor!!če češ te lahko kaj pokličem v srbijo fsm!!

  l.p

 214. glej ti rbd fanica sej ti si zelo vrei samo zakaj si takšna do fenov thja??jaz sem fenica rbdja pa mi ne rabiš vrjet veš kak sem jaz nora na rbd in če bi mi dala msn bi se lahko menli o rbd

 215. pa res se ti ne lažem sej če bi mi dala tvoj msn bi vidla da se ti ne lažem

 216. alo pa kak veš da majo th bedne pesmi če jih sploh nisi poslušala???glej prvo jih poslušaj pol pa govori vsaj eno pesem poslušaj pa boš potem vidla kako se ti zdijo ok?

 217. se popolnoma strinjam ko še jas nisem thja poslušala tut nisem šinfala ker jih sploh poznala nisem.aja pa fajn se mej v srbiji daj pliiis pridi kaj na msn.

  l.p

 218. ma dej ne mi več težit o tem rbd in thju kr če bi jaz poslušala th bi ziher umrla to sn vam že povedla in nebom vč ponavljala naj vam bo to jasn!!!!in nobenmu ne bom dajala svojga msnja kr na tej strani so sami gusteki in umo prizadeti!!!!

 219. pa nea več hoji gor kr če oš še enkrat prišla boš vidla kaj bo…..pa sploh nea vem zakaj hojiš gor

 220. alo fani eno vprašanje pa prosim če mi lahko odgovorite kaj sex je od tokio hotela pesem?ker je fuul lepa pesem?

 221. alo fani eno vprašanje pa prosim če mi lahko odgovorite kaj sex je od tokio hotela pesem?ker je fuul lepa pesem.

 222. a dej anja sej vidiš de j ž pu pisau uplena du konca pust jo namir če j prfukjena

 223. pa dej no zj sm se odlocla da neom vc prihajala na to strn kr ste samgusteki tu jasn???

 224. pa daj zakaj več neboš hodla gor z kom pa se bom zaj kregala pa ti veš da ko sem se z tabo kregala sem se režla ko nora če si tak smotana.

 225. dj ti neka rbd fanica…kaj se ti greš…????
  fuksa sfukana….pa kdo mislš da si…ena pofukana krava se tle neo pizdla gor na strani odd th…..prkleta fuksa zajebnana………kaj sploh hojiš gor, če ti niso všeč….oni so zakon,,,….ne pa tisti rbd….neki pedri…pa pust ti th pr miru k tem raztrgala….krava zajebana….pa neja se ti morš z nami th fanicami kosat….

  aya pozdravljena ANJA kok kj???

 226. Ah, dejte, no, nehite spamat… Pejte se kregat nekam drugam, ne pa tle, sej to ni IRC!
  Had, a ne boš nič ukrepal? ;-)

 227. HAHAHA ANCICA KAK SI SE RAZPIZDLA TI SI TAK FUNNY.BRAAAVOOO!!FUKSA SFUKANA…BRAVOO!!TAK SE GOVORI.KONČNO SI PRIÅ LA PA JO NADRLA KOMAJ SEM ČAKALA.BRAVOO!

 228. JAS SEM FUUUL COOL PA TI?VESEL BOŽIČ SREČNO NOVO LETO VSEM FANOM THJA!!

 229. Ja tuji jaz sem vreju….pa tudi jaz želim vesel božič in srečno novo leto vsem fanom….rbd fanom pa želim, da si poiščejo pomoč, saj jo prav gotovo rabijo, ko poslušajo tisto cviljenje…….l.p.

 230. ancica fajn se mej še naprej pa lepo praznuj še malo pa bo th koncert še malu pa grem.

  l.p

 231. js nism nč slišala da bo koncert, a bo sploh tle u slovi? kdaj pa bo pa kje? aja…. pa happy new year usmna tem blogu xoxo oli:)

 232. ej pa pliss tisti k poslušate tokio hotel usi njihovi feni bi loh nardil kj za njih naprimer tko k so za rbd nardil ane pa če se kdo strinja je tle moj msn avramovič[email protected] res bi loh usaj to nardil za njih pa če se bomo zmenil zato bi loh kdo obvestu še druge bloge od njihovih fenou

 233. aja pa če se kdo strinja nej mi da msn al me nej pa doda pa povejte mi pliss kdaj je koncert

 234. aja js mam eno lepo novico za rbd fene oni niso raspadl k so dubil novo peuko fakkk no

 235. moj msn je [email protected] samo me 1 teden nebo gor ker mam viruse na svojem msnju.
  tokio hotel bo kmalu prišo v ljubljano!!!ni še določenih datumov.ampak kmalu.zdaj še snemajo novi singl in pripravljajo presenečenje za use fane.

 236. jas sem 12 pa ti?beda komaj 1 leto poslušam tokio hotel pa mi je žl da nisem že prej.:(

 237. nočem bit tečna samo zakaj pa te to zanima če lahko vprašam

 238. ok tenx, dobr da nas obveščaš in zmeri spomneš na to! ano pa to zanima zato, k jo skrbi da nisi ful starejša. drgač je pa tut ona 12 in ji je tut žou k ni prej poslušala tokio hotela:)

 239. aha hvala oli.če bom še kaj več izvedla o koncertu bom takoj priletela sem in vam povedala:)

  l.p

 240. ti kr prlet z novicami anonymous!! com un hilf mir fligen:):) sorry če sm narobe napisala, ampak je tok naslovov od te pesmi…:)

 241. tota pesem kaj si zaj povedla naslov oli je ZAKOONN!!!em…nikamor ne hodite da nebote zamudli koncerta!

  l.p vsem skupaj

 242. jooj ana prav res mi je žl bom ti ker zazložila.glej pred 2 tednoma mi je ena nora baba iz naše šole iz 6 klassa ki tut posluša tokio hotel poslala neko stran z smeškoti in jo jas ko nimam pameti v glavi odprem in seveda so bli not virusi.zdaj mam polno virusov na msnju in me ker ven meče tak da sem fuuul redko gor.v soboto al pa v nedeljo bo nam prišo en policaj msn naret.takoj ko bom lahko pa ti obljubim da bom prišla gor:)

  l.p

 243. nč hudga! bo ana že počakala, pa če nimaš nč proti se te bom js tut dodala:)…če loh??

  mejte se, pozdraulam use fenice(in fene) TOKIO HOTELA!

 244. aja…js sm nekje na netu prebrala da bo nasledn album od tokio hotela v drugem stilu…ampak je bill oblubu da bo 1 pesm v njihovem tastarem stilu…

  nočko!:)

 245. ti me ker dodaj na msn saj imam na msnju že kakih 35 fanov od tokio hotela in sem zelo vesela če me kdo doda saj jih zbiram.aja za njihov nov album pa želim da bi bil čim bolj uspešen in da bodo zazprodali čim več dvdjev in cdjev.no pa ziher bo album bil total cool kakor so vsi drugi.

  l.p

 246. okok, tenx!js si tud želim da bo njihov album najbolj uspešen. še bolš bi blo če bi bil najbolj prodajan!!

  mej(te) se!

 247. ne, nimam pojma. pa sory k sm ti uno na msn-ju napisala…sm neki sprobavala in sm hotla zbrisat… pa sm malo preveč dol kliknila:)

  fsm

 248. eh se ni nič ne skrbi.sn hotla prit gor pa me je že dol vrglo!

  l.p

 249. a je že kdo kaj več slišal o koncertu,ali se karte že prodajajo?

 250. ej…anja…a so se tvoji starši že sprjaznli s tem kako sebi bill oblač pa to…k mojim je to šekr ušeč

 251. anja kako to misliš če se že prodajajooni baje pridejo nakonc leta tko k so rbd pomoje da se še ne prodajajo

 252. ja so se že sprijaznili sedaj jih nič več ne moti v zvezi z tokio hotelom.mami so postali všeč ,dedeju tut edino ateju ne samo dont jump mu je vredi.aha hvala za sporočilo za th karte:)

  l.p

 253. ejte fani nekaj vas bi rada prosla.vpišite pod google:”tokio hotel nala blog”tu sem jas naredila svoj blog o tokio hotelu.pa bi bla vesela če bi mi dali kakšen komentar.zelo bom vesela novih komentarjev.

  l.p

 254. kak je blo fajn ko smo sli y sosolci v radence ya 5 dni.vsako ve;er smo si prepevali tokio hotel scream.sem jih cisto obsedla.tak smo se drli nein,nein,nein,nein,nein,nein SCREAM DO yOU FEALL IT,SCREAM TILL YOU BELIVE ITSCREAM EVERINTHING HURT JOU SCREAM IT OUT THE LOUD…ful je blo zakoon.sedaj si vsi moji sosolci in tudi sososolci prepevajo tokio hotel!!mene se je najbolj slisalo.se ucitlca se je nasmehnila.pravo zurko smo imeli!!!

  l.p

 255. full hudoooo! kdaj ste pa bli v radencih? jst se spomnim k še nisem bila neki ful fenica in smo se tut zajebaval s pesmijo scream(v nemščini) lol:)

 256. Ej ljudje: na google utipkite tokio hotel new dates pa klinkite 3 k se vam odpre. Upam da znate dobr anglešk in boste poštekal da je to neki tazga k se loh prjavš in dobiš e-mail k oni pridejo u slo!!!!…čimveč nas to nrdi za slo več možnosti mamo da pridejo sm!! Glasujte folk! Kumi čakam da pridejo:) mejte se!

 257. sory še to…moja prijatelca in sestrična sta obvestile use k jih poznata…bom pridno opazovala kako glasujete..hec hec:)

 258. ja oli sestrična kao … ne ji vrjet use anja prit kj na msn pa pozdrau sarchy

 259. Ana oprosti ne morem prit na msn,ker mi je en ded totalno racunalnik pokvaro oprosti v nedeljo pa gremo v toplice.

  l.p

  anja

 260. ej ljudje v eni dražvi jih je neki več k 3.000 ljudi zahteval da tokio hotel pridejo ke!!!!! u sloveniji pa sam 145 al 154 ljudi!!!dej probite čim več okol poročat, ker bi jih reeees radi mi vsi vidl. fsm, uživite!

 261. bogi starši ko majo dva taka transvestita v familiji…porazzzz na glasbeni sceni.raje poslušam murkota:)

 262. ok kva teb ni jasn!?!?!?!? 1.onadva ni sta transvestita!!! 2.če dejansko poslušaš murkota ti js nemorm pomagat(LOL)!!! PA Å E ZA U NAPREJ…ne jih žlt!!! pač so taki kakršni so in mi jih mamo radi!!!če maš kej proti gejem pa transvestitom si pa obremenjenc!!! pozdraulam use fene TOKIO HOTELA. FSM:)

 263. ejte ludi pod drogerijo dm si lahko majice,knjige …naročite pa to svoje slike lahko date gor!!!jas mam 1 majico od th-ja oz. od bill in 2 knjigi od moje psičke nale.splača se vam!majica stane 14 evrov in 60 centov men se zdi.

  l.p

 264. no spet imam 1 težvo in sicer z mojo best frendico.prvo posluša tokio hotel potem pa pred drugimi šinfa th.in pred mano grdo govori o njih češ da je bill baba,ker se maže pa ,da to ni normalno…a v resnici sploh neve kak so ini prijazni,vredu in da imajo ful vredi pesmi,ker ti dajo upanje ko ne veš kako bi dalje.prosim help me.tega ne morem ignorirati ker se že od vrca poznava in sva se vedno odlično razumeli.pa meni je ona ful vredi,res jo imam rada vendar ji tega ne morem pustiti,da mi tako žli skupino,ki jo imam neizmerno rada npr.njo tut prizadane če kdo rbd šinfa:(.tako tut mene če th šinfajo:(plis help me.

  l.p

 265. Uspelo mi je naložiti spletno stran na internet!Vsi ste vljudno vabljeni!

 266. VSEM FENOM SPOROČAM!! TH SO KONČALI NOV ALBUM! IZDAN BO JESENI FEBRUARJA!!! Nove pesmi so: pain of love, the dark sun of the sun, automatic, love and dead, alien in mir:) No to vsaj jaz poznam:)

 267. Še več novih pesmi, HUMANOID, Human conect to human! Izdali so tudi nov videospot!!! JUHU!!! Zakon so!

 268. Verjetno že vsi veste, da TH pridejo v zagreb! Komaj čakam, vščeraj sploh spat nisem mogla, tako sem bila(in sem še vedno) vznemirjena!

 269. ooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! anja a ti greš na koncert????????????? js bi tut šla ????????????? js sm fullll je zna k zmer spustijo slovenijo k majo evropsko turnejo …joj kok bi šla na koncert…aaaaaaaaaaaaaa…

 270. Jaaaaaaaaaaa jaz grem!!!!!!!!! Omg zadnje čase bolj malo spim xD A ti ne greš na koncert? To bo najboljši dan u mojem laifu!

 271. no koncert je mimo js na žalost nisem šla
  ZA VSE NA TEM BLOGU IMAM ENO PROŠNJO NA 3 FINALNI ODDAJI SLOVENIJA IMA TALEN BO PEU ALEN VOGRINEC
  VSE VAS PROSIM DA BI GLASOVALI ZANJ
  HWALLA

Komentarji so zaprti.