Iztok Gartner je boljši kot Rebeka Dremelj! Iztok Gartner je boljši kot Chuck Norris! Iztok Gartner je boljši kot Iztok Gartner!

Ko sem po netu iskal informacije, kdo je Iztok Gartner, sem našel precej zanimivih objav:
Iztok Gartner – Playboy.si – Analiza (vir)

Všeč mu je, če se ženska sleče sredi lokala, priporoča čim več lizanja ženskih spolovil, ganejo ga izjave v stilu »Iztok, ti si kul!«, »Iztok, ful si bil fajn!«, »Jaz bi še!«, »Ne nehat!« in »Nisi obljubil druge runde …«. Meni, da nima posluha. Zato repa. Kljub temu se mu zdi, da zlahka zapoje vse stare komade Jana Plestenjaka enako dobro kot Jan sam.

Iztok Gartner: Iztokovih 3600 sekund – Mladina (vir)

Gartner je mojster kvantanja, mojster pornografije brez razloga. On lahko to počne z vsemi, ne glede na število, spol, raso, barvo, vrsto, podvrsto ali krsto. “Vse, ki boste probale mojga lulija, ne boste rable več vibratorja,” trdi nesojeni Štefančič. On je ginekolog, kot pravi, in ženskam dela boga in pol. On si upa reči vse, Gartner je človek brez dlake na jeziku, pravzaprav v njegovih dlakah jezika ne boste našli. In če mi ne verjamete, si njegovo rapanje tudi preberite. V komadu Jebi se pravi: “Jebi se, jebi jebi se, jebi se, jebi jebi se ….”

Kdo je Iztok Gartner (vir)

Celjan Iztok Gartner, provokator in inovator, mešanica Petra Graša, Antonia Banderasa, Lorenza Lamaza, Stevena Seagala, Johna Stamosa in morskega prašička..

In zakaj sem se lotil iskanja podatkov o njem? Stvar je zelo preprosta.

Dvakrat sem bil jaz tisti “slabi fantič”, ki ga je “kao” potunkal. Prvič je bilo v zvezi z njegovo krajo fotografij Playboyu, konkretno se je šlo za fotografije Miše Margan, ko sem ga povprašal ali so to njegove fotografije. Ker je kasneje dobil mail s strani Playboya, sem postal seveda jaz tisti, ki naj bi bil kriv za to. Spraševal se je tole (vir)

Zakaj ravno jaz? Imam morda preveč odmeven blog ali pa je akcijo sprožil Had.

In par dni nazaj sem dobil njegov mail, kjer me je vabil na svoj blog. Ups. Dobil sem dva maila, kajti v prvem je pozabil dodati link do bloga. Nekateri smo ta njegov mail izkoristili za joke, vendar sledil je njegov zapis na to temo (vir)

Začel jo je neki Davorin Pavlica, ki je vsem naslovnikom poslal sporočilo, da na moj blog ne misli iti, saj ga ne zanima in naj ga neham spamati. Pridružil se mu je še blogerski kolega Had

Itak, jaz sem tisti, ki je vsega kriv! Nekdo pač mora biti!

Za zaključek še ugotovitev Prašnih Kartonov:

Talentov ima veliko. Toliko, da jih vsi tukaj zbrani skupaj ne premoremo.

34 Responses to Iztok Gartner VS Iztok Gartner- bloger, filmski kritik, publicist, novinar, glasbenik, televizijski voditelj in vstavi po potrebi

 1. Jan pravi:

  pwned :twisted:

 2. Had, kaj novejšega pa bi že lahko zbrskal :)

 3. Bojc pravi:

  Garty – Farty.

 4. had pravi:

  @iztok: google najde samo te podatke :(

 5. JaJebiGa pravi:

  Ne poznam ne enga ne drugega. Na blogu Gartnerja sem bil danes prvič, ker sem kliknil na . Hadov blog pa občasno obiščem.
  Fanta ali ni škoda energije za takšne pizdarije? Gartnerju in njemu podobnim, pa predlagam, da si naredi “jumbo” plakat v smislu: Jaz imam blog. Jaz sem najboljši! Ali pa napiše na njega Jaz sem cepec!, to bo bolj provokativno in bo bolj zažgalo!

 6. had pravi:

  @jajebiga: v bistvu se strinjam s teboj.. vedno, ko objavljam kaksno taksno zadevo, sem v precejsnjem precepu.. objaviti, ali pustiti.. ampak vcasih je preprosto nemogoce, da ne bi objavil :) ceprav vem, da je povsem nesmiselno in povsem brez veze!

 7. Bojc pravi:

  ceprav vem, da je povsem nesmiselno in povsem brez veze!

  Ni brezveze. Takšne zabave, kot jo nudi Garty Farty, nismo imeli že od Fredija Milerja dalje. Čeprav je očitna razlika med njima. Fredi je bil vsaj kot karakter simpatičen in ni bil pretenciozen idijot, medtem ko Farty Gartya lahko vržemo v isto kanto kot obsesivno vasezagledano netalentirano srako Murkota.

  V bistvu ni potrebe in drugih osnov po iskanju vzporednic med Fredijem in unima dvema “talentoma”, kot je ta, da so se vsi razpasli po netu ravno zaradi svojih (takšnih ali drugačnih glasbenih) nastopov, vendar se žl ne spomnim boljše primerjave.

 8. Bojc, po tvoji podrobni analizi sem dobil občutek, da me tudi osebno poznaš. Sem te spregledal?

  Jajebiga, boš dal denar za jumbo? Gor pa bo tisto, kar boš ti želel.

 9. leila pravi:

  Had, Iztok ima v redu blog in mislim, da je fant čisto OK. :) Tisto vabilo pa zbriši iz mailboxa, pa bo vse v redu. :)

 10. JaJebiGa pravi:

  @had,Bojc: Ma sj…, pač človek je glede na situacijo in čas v nekem stanju in včasih napiše kakšno bedarijo, včasih pa kaj pametnega. Kaj je pametno? Kaj je bedarija? Včasih se kontrolira bolje, včasih slabše… Med drugim so zato tudi blogi. Zato, da pišemo. In vsakdo naj piše na svoj blog, pač kar mu paše.

  @Iztok Gartner: Med drugim, tudi to delam. Glede na tvoje reakcije na mail, pa močno dvomim, da bi ti sponzoriral takšen jumbo.

 11. Rado pravi:

  “. . . vstavi po potrebi . . . ”

  He, he, Had.

  Zelo duhovito!!!

 12. CerpinTaxt pravi:

  Meni je najljubsi Iztok Gartner – filmski kritik. ^^

 13. me_ pravi:

  A dej sej usi vemo da je iztok attention whore z 43748347328947239 objavami dnevno oz. objavlja samo tiste dni(cca. 5krat/teden), ko njegova Tina nima časa zanga :)

 14. troglav pravi:

  Had…kolko je Gartner KEKEC, tolko si tudi ti.

 15. JaJebiGa pravi:

  @Iztok Gartner: Če sem te užlil, oprosti! To ni bil moj namen…

 16. Gapy pravi:

  Si pa pozn… tole je pa že staro! Kaj novejšega ne gre ?

 17. šuši pravi:

  daj no…kaj če bi bil ti taki??? :lol:

 18. had pravi:

  @gapy: nic novega, na zalost.. oz. mogoce na sreco..
  @troglav: a to steje, ce sem ga vceraj gledal.. kekca, ne gartnerja?
  @susi: nizkoooo :evil:

 19. Si. R. pravi:

  Kje pa tale Gartner spi, da ga še niso ukradli?

 20. Trick pravi:

  Zanimiva je Hadova negotovost ali bi post sploh objavil ali ne. Problemi, ki preidejo na čustveno raven in so vsi osebne narave v realnem svetu niso rešljivi. Ampak, če zbruhamo ogenj iz sebe, se počutimo tako olajšane. Problem pa nastane, če se cele dneve srečujemo večinoma z nekimi konflikti, in s tem utrjujemo konflikten način razmišljanja. Tako v situacijah, ko bi lahko nekaj rešili na “lep” ali pa konflikten način, avtomatično izberemo slednjega. Niti pomislimo ne, da je bil drugačen način možen.

 21. Dragi Had, sem ti hotel na svojem blogu vrniti uslugo, pa Google ne najde ničesar o tebi. Tole pa res ni fer.

 22. Rado pravi:

  Ti presneti iskalniki!!!!

 23. had pravi:

  @iztok: imas obcutek, da si zelim biti medijska oseba? da potrebujem pozornost? da potrebujem lazen ego trip?
  ce je samo en izmed odgovorov da, potem ti povem, da je tudi ta napacen..

  @trick: odlicen zakljucek.. res je.. naucis se drugacnega, precej bolj grobega nacina odgovarjanja, ceprav bi bilo mogoce vcasih boljse, da bi zajel sapo, globoko zadihal in sel mimo stvari.. ampak taksni pocasi postajamo..

 24. Had, jaz sem pa mislil, da si si prav z objavo o meni hotel nabrati nekaj pozornosti.
  Čudno a ne, da sem te tako narobe ocenil :)

 25. had pravi:

  hmm.. pozornost se ne pridobi z objavo povprecnega zapisa o nekom.. pozornost se pridobi s kvalitetnim zapisom o nekom..

 26. leila pravi:

  Dejta fanta mir. :) Brezveze se je kregat.

 27. JaJebiGa pravi:

  Pri vseh podobnih objavah je tako. Å tevilo komentarjev raste in raste. Kako bedasto. Ampak jebiga, smo ljudje. Res pa je, da se iz takšnih komentarjev nekako oceni človeka. Koliko je ocena realna, ne vem. Odvisno od spretnosti pisca in še katerih drugih dejavnikov. Glasujem za hada. Kako bedasto! Jebiga.

 28. Prašni Kartoni pravi:

  @Si.R.
  Fat Kids are harder to kidnap!

 29. Kristjan pravi:

  Iztok je iz dveh vžigalic zgradil eiflov stolp

 30. Vasija pravi:

  huh… lol… ce smem pripomnit sam to: glede na to, da iztok rad lize… hadu pa pase ce mu kdo lize… mislim, da bi se dalo tukaj najti skupnji “jezik” :D

 31. Magnus pravi:

  Iztok Gartner lahko izrazi koren od minus ena z realnim številom.

 32. Si. R. pravi:

  Malce zapoznelo, a od srca …

  Iztok Gartner ni spammer – Iztok Gartner je ‘spam’ (ali surovina zanj) :-)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.