Iztok Gartner je boljši kot Rebeka Dremelj! Iztok Gartner je boljši kot Chuck Norris! Iztok Gartner je boljši kot Iztok Gartner!

Ko sem po netu iskal informacije, kdo je Iztok Gartner, sem našel precej zanimivih objav:
Iztok Gartner – Playboy.si – Analiza (vir)

Všeč mu je, če se ženska sleče sredi lokala, priporoča čim več lizanja ženskih spolovil, ganejo ga izjave v stilu »Iztok, ti si kul!«, »Iztok, ful si bil fajn!«, »Jaz bi še!«, »Ne nehat!« in »Nisi obljubil druge runde …«. Meni, da nima posluha. Zato repa. Kljub temu se mu zdi, da zlahka zapoje vse stare komade Jana Plestenjaka enako dobro kot Jan sam.

Iztok Gartner: Iztokovih 3600 sekund – Mladina (vir)

Gartner je mojster kvantanja, mojster pornografije brez razloga. On lahko to počne z vsemi, ne glede na število, spol, raso, barvo, vrsto, podvrsto ali krsto. “Vse, ki boste probale mojga lulija, ne boste rable več vibratorja,” trdi nesojeni Štefančič. On je ginekolog, kot pravi, in ženskam dela boga in pol. On si upa reči vse, Gartner je človek brez dlake na jeziku, pravzaprav v njegovih dlakah jezika ne boste našli. In če mi ne verjamete, si njegovo rapanje tudi preberite. V komadu Jebi se pravi: “Jebi se, jebi jebi se, jebi se, jebi jebi se ….”

Kdo je Iztok Gartner (vir)

Celjan Iztok Gartner, provokator in inovator, mešanica Petra Graša, Antonia Banderasa, Lorenza Lamaza, Stevena Seagala, Johna Stamosa in morskega prašička..

In zakaj sem se lotil iskanja podatkov o njem? Stvar je zelo preprosta.

Dvakrat sem bil jaz tisti “slabi fantič”, ki ga je “kao” potunkal. Prvič je bilo v zvezi z njegovo krajo fotografij Playboyu, konkretno se je šlo za fotografije Miše Margan, ko sem ga povprašal ali so to njegove fotografije. Ker je kasneje dobil mail s strani Playboya, sem postal seveda jaz tisti, ki naj bi bil kriv za to. Spraševal se je tole (vir)

Zakaj ravno jaz? Imam morda preveč odmeven blog ali pa je akcijo sprožil Had.

In par dni nazaj sem dobil njegov mail, kjer me je vabil na svoj blog. Ups. Dobil sem dva maila, kajti v prvem je pozabil dodati link do bloga. Nekateri smo ta njegov mail izkoristili za joke, vendar sledil je njegov zapis na to temo (vir)

Začel jo je neki Davorin Pavlica, ki je vsem naslovnikom poslal sporočilo, da na moj blog ne misli iti, saj ga ne zanima in naj ga neham spamati. Pridružil se mu je še blogerski kolega Had

Itak, jaz sem tisti, ki je vsega kriv! Nekdo pač mora biti!

Za zaključek še ugotovitev Prašnih Kartonov:

Talentov ima veliko. Toliko, da jih vsi tukaj zbrani skupaj ne premoremo.