Indija je dežela, ki ima več kot milijardo prebivalcev. Ime izhaja iz besede Sindhu, kar je domače ime za reko Ind. (vir).
Življenje v Indiji je vse prej kot idilično. Za tujce, ki prihajajo v Indijo in so navajeni določenih standardov, je njihov način življenja in preživetja lahko zelo velik šok. Indija ti je všeč, ali pa ti ni. Če pozabiš, da te na vsakem koraku otroci prosijo za drobiž, da moški pred teboj urinira, ali pa opravlja veliko potrebo med hojo po pločniku, da so svete krave povsem “shirane” in da spiš v sobi polni raznih žužkov in se posvetiš samo duhovnosti, potem je verjetno vse skupaj lažje.

indija-zivljenje-v-indiji-01.jpg indija-zivljenje-v-indiji-02.jpg indija-zivljenje-v-indiji-04.jpg indija-zivljenje-v-indiji-07.jpg

indija-zivljenje-v-indiji-05.jpg indija-zivljenje-v-indiji-06.jpg indija-zivljenje-v-indiji-03.jpg

6 Responses to Indija – življenje je lahko tudi drugačno

 1. Mikec pravi:

  Azija oz. Azijci so nam posredno največja grožnja.

 2. Dicky Hardy pravi:

  Indijke so zelo živahne v postelji.

 3. Dicky Hardy pravi:

  Indijke so zelo živahne v postelji in zelo radodarne če so iz nižjih kast.

 4. Kašpar pravi:

  Moj fotr je bil zadnjič v Indiji

 5. JaJebiGa pravi:

  Prvič sem bil v Indiji leta 1999/2000. Drugič pa leta 2007. Sprememba je očitna. Pogrešal sem kajenje na vlakih in pljuvalnike na javnih zbirališčih. Drugače pa priporočam otočje Andaman’s, kjer sem si vsak večer za posladek privoščil jastoga, ki je bil cenejši od steklenice piva. To otočje sem obiskal v času božiča leta 99. Pot do tja je trajala 5 dni od Calcute in 3 dni do Madrasa. Bilo je 2. leto odprto za turiste. Bilo nas je peščica. Kako je danes ne vem. Je bil kdo v zadnejm času tam? Razmišljam, da bi se ponovno odpravil na pot. Tokrat celotno pot z letalom. :)

 6. fuj!!! pravi:

  kak ste nagravžni

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.