had blog roni kordis had blog roni kordis

Najbogatejši Slovenci 2008

Revija Manager je, tako kot lani, naredila lestvico najbogatejših Slovencev. Lansko leto je bil prvi na lestvici najbogatejših Slovencev Mirko Tuš – 240 mio €, za njim Darko Horvat – 190 mio. € in na tretjem mestu Igor Lah – 145 mio. €.
Lestvica najbogatejših 2008 (vir):
1. Mirko Tuš – 550 mio €
2. Igor Lah – 250 mio €
3. Darko Horvat – 236,9 mio €
4. Danijela Rakovič – 146,1 mio €
5. Dari in Vesna Južna – 145,8 mio €

Najbogatejši Slovenci 2009 – lestvica 15 najbogatejših


6. Joc Pečečnik – 133,1 mio €
7. Igor Akrapovič – 123,8 mio €
8. Branko Drobnak – 119,6 mio €
9. Tomaž Lovše – 79 mio €
10. Bahtijar Bajrović – 74 mio €

Še vedno je najbogatejši Slovenec Mirko Tuš, ki je v zadnjem letu več kot podvojil svoje premoženje, drugo in tretje mesto sta si zamenjala Igor Lah in Darko Hrovat, na četrtem mestu pa imamo najbogatejšo Slovenko, Danijelo Rakovič, lastnico podjetja Kolonel.

 1. Kot sem napisal na Izklopu – dvomim da so veliko bolj srečni kot marsikdo od nas

 2. za prvega bi lahko, tako kot lani, trdil da je srecen.. uziva v zivljenju in vsem, kar mu to ponuja..

  je pa zanimivo, da se marsikdo od teh, ki so na lestvici med 100, ne obnasa povsem nic drugace kot pa ljudje s povprecno placo..

 3. Koji kurac takele lestvice. Me prav zanima koliko ima dejansko v roki tega premoženja. Delnica je vred lahko tudi 0, če ti je ni nihče pripravljen odkupit. Se pa podpišem pod volkeca.

 4. Nima tole nobene zveze z naslovom, ampak te le obveščam, ker ne vem, kako da je šlo mimo tebe. Saj vedno objaviš vse take novosti. LDS ima novo stran. Boš kaj komentiral? http://www.lds.si

 5. So že nagrabili še več. Nihče ne nese nič s seboj in tudi tele lestvice bodo nekoč pozabljene.
  Adi Smolar: “Sreče ne pr’nese d’nar, le radi se imejte.”

 6. Manager pa le dviguje svojo naklado. Spomnimo se, da so bile lani te številke razgrabljene kot kruh ob nedeljah zjutraj v trgovinah.

 7. Za Tuša se govori, da je baje ogromno premoženja podedoval od strica, ki je izumil upogljivo cev za tuš, ki se zaradi tega imenuje po njemu. Tako da moraš vedno pogledati celoto, kako so ti ljudje prišli do denarja.

 8. Tušove trgovke so med najslabše plačanimi v slovenski trgovini. Torej extra dobuček teče Tušu direktno v žep.

 9. MOLIO BI DAMI POSALJE TE REKLAMNI MATERIJAL IZ,MOJE,LEPE,DEZELE,MAJCU,KAPU,TORBU, I DRUGO STO FIRMA ILI KOPANIJA,DRUSTVO, TURIZAM,DAJE.I REKLAMNI MATERIJAL O LECENJU DIJBETESA,TUPA2 I SAVET I NACIN LECENJA I O ISHRANI ZA DIABETIS.2 NEKE CASOPISE REKLAMNE,ILI NOVINE,I JEDNU ZASTAVICU IZ SLOVENIJE,DRUGA IZDANJA,KOJI SU NAJBOLJI PROIZVODACI U SVETU ZA DIABTICARE,U HRANI,LEKOVIMA,VITAMINIMA,i PCELARSTVO,ZELISCARI,DRUGE PROIZVODE.U SVECKOJ PROIZVODNJI,ZDRAV,ZIVOT.I SAVETE,I ISKUSTVA STA JE NAJBOLJE.HUMAN RESOURCES IZ SVETA MI SMO POTOMCI SLOVENACA,KOJ SU ZIVELI, U SRBIJI,drustvosava,ZA PRITISAK,GOJAZNOST,DIJABETIS,2 GOS IRENA, ANDRINI NAJBOLJSI,RECEPTI,ZA PRESNE JEDI.I GOS ALOIZ KOLAR DA MI NEKO IZ SLOVENIJE POSALJE NJIHOVA IZDANJ KNJIGE.ZAHVALJUJEM AJDOVNIK IVAN UL ZEMUNSKA BR 15/3 11070 NOVI BEOGRAD SRBIJA http://www.zrnco.co.yu http://www.zdravzivot.com http://www.dijabeta.org http://www.spos.info [email protected]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja