Asus EEE PC je zanimiv in majhen prenosnik. Tokrat je Mobitel naredil korak naprej, saj ponuja Asus EEE PC in Instant internet GIGA, ali XL za 279€, oz. 299€.
Ampak, ko pogledam ceno prenosnika ASUS EEE PC 7″ INTEL 900MHZ 512MB/ 4GB SSD/LINUX v Bofu, ugotovim, da ponudba pri Mobitelu ni ravno ugodna.
Pri njih se vežem za 24 mesecev in zraven plačujem mesečno še paket XL – 27,90 €, ali paket GIGA – 41€ (če sem našel prave podatke). Kar pa me odvrne od ideje, da bi se odločil za to ponudbo! Škoda!

4 Responses to Asus EEE PC in Mobitelov Instant internet

 1. dr. Onyx pravi:

  Simobil je z Unlimited edition mobilnim internetom za 19 € po moje kar močno udaril po Mobitelu. Morda edina slabost je slabša pokritost s signalom UMTS. Zato samo vprašanje časa, kdaj bo moral tudi Mobitel ceno spustiti in ponuditi neomejen dostop za bolj privlačno ceno (40 € se mi zdi preveč). Žal pa Simobilov gizmič (modem) ne podpira Linuxa Asusa EEE (še). Samo če bodo nekega pripravnika brcnili v rit, da recompailira gonilnik, bo tudi to delovalo. :)

 2. Matej pravi:

  Kdaj si pa videl pri Mobitelu ugodno ponudbo ? Kot je rekel dr. Onyx je Simobil Mobitelu zadal kar hudo konkurenco, kar je popolnoma prav.

 3. Jan pravi:

  upam na čim prejšnjo podporo za Linux :D

 4. Desty pravi:

  Milsim, da tole niti podrazno ni ugodno, 24 mescev X 30€ pa pride kar lepa številka… Grem rajši v sestavi.si ali mimovrste pa si ga nabavim brez modema, pa pri simobilu vzamem paket unlimited…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.