had blog roni kordis had blog roni kordis

Film Hit poletja – Ula Furlan Molk pokaže svoje prsi

Film Hit poletja je po noveli Ferija Lainščka režiral Metod Pevec. V filmu igra glavno vlogo Ula Furlan Molk, hčerka Miše Molk – prve dame RTV in Silvana Furlana – ustanovitelja Slovenske kinoteke, poleg nje pa še Bojan Emeršič, Primož Bezjak, Dario Varga, Katarina Čas, Vlado Novak, Miha Šalehar in ostali.
V filmu Ula Furlan pokaže tudi svoje atribute – prsi, ki pa niso nič podobni atributom njene mame Miše! Ampak za to je še čas.

Ravno sedaj predvajajo ta film na RTV Slovenija. Glede na to, da je igralska zasedba, režiser in literarna predloga “precej” podobna kot je bila v filmu Petelinji zajtrk, bo tudi ta film verjetno precej uspešen.
Glede na to, da imam o slovenskih filmih precej slabo mnenje in da začnem gledati domače filme z nekim odporom, ker so filmi preveč stereotipni in preveč umetniški, bom tokrat mnenje o filmu zadržl zase!

 1. žlost od filma. živ dolgčas….ne zdi se mi, da so bili resni pri taki stvaritvi.
  ženske prsi? heh, zeeeh. in kaj bomo zaj?

  film da bo uspešen? sploh ko je očitno sličn peteljinemu. absurd. in na podlagi česa bo uspešn? no, noo :)

 2. @ana: :) ravno zaradi tega sem rekel, da bom tokrat komentar zadrzal zase..

  @davor: se strinjam.. bilo bi bolj pristno.. pa se lustna je :)

 3. Film sploh ni bil tako slab za slovenske razmere. Dečva je sicer luštna, ni pa igralka. Na živce so mi šle scene v katerih poje, saj tudi najtežje dele odpoje s frisom kot da gleda nek film in tako še poudari da ne poje sama. Se strinjam, da bi morala odigrat Severa.

  Čakamo v vrsti za official movie soundtrack :P

  P.S.
  A je še kdo opazil, da je oni revež očitno ostal na naftni ploščadi. Mater …

 4. Sporočilo filma-
  sem Ula Furlan Molk, imam lulo, ne znam, nočem delat, pet…
  Ploskajte!!!

 5. Mah kar gledljiv film, glede na to, da ima veliko napako to je, da je slovenski. Ula je kar ulala, saj jo poslušamo tudi na radiu skupaj s Kreslinom. Ocenil pa filma ne bi. Sem še pod vplivom Juno.

 6. had, ce ze tizaš, vsaj kaksno fotko pripopej, da ne bomo samo zaradi mlečnih žlez sli film gledat. :)

 7. A bo zdaj vsak slovenski režiser hotel posneti svoj Petelinji zajtrk z Lainščkom? Prsi si pozabil dati v narekovaje, Had.

 8. Nisem gledu filma, mogoče ga bom ampak bom komentiru neki drugega: slovensko povprečno (t.j. omejeno) bučo. Kle k berem ta blog me kr glava peče, vsi kurcate slovenski film kar je že zgleda postalo avtomatizirano dejanje poprečnega slovenca in zgleda da ste tuki res usi povprečni. Tuki kurcate Ulo in film sami doma pa downloadate in gledate ameriška junaška sranja, prepojena z barvami ameriške zastave in njihovim nadležnim ponosom, da so američani. To pa use pokažejo z “nabildanim” igralcem (k je u resnici velik metr 50) pa prefuka 30 modelov na koncu pa “ves zmatran” prefuka še glavnega bosa, ki po možnosti obvlada ninjitsu. Zravn pa gledate še sintetično nino v big brotherju HAHAHAHAHAHHAH… Tko da vi verjetno res niste kompetenti za komentiranje :)

 9. Film je za slovenske razmere dober film, lahkoten in gledljiv. Zgodba je verjetna in prikaže način realnega življenja v tem svetu, kjer vsak išče svoj prostor. Moteča je igralska zasedba, saj imam včasih že občutek, da gledam nadaljevanja NMK. Igralci niso slabo igrali, ampak se prepogosto pojavljajo eni in isti – kot da brez njih ne gre. Ula Furlan Molk je svojo vlogo odigrala zelo dobro in sem ji skoraj verjel, da poje ona, če ne bi vedel… Pesem Abel in Kajn mi je hitro zlezla pod kožo in pristala na mojem mobilniku. Zato film priporočam tudi drugim, ki niso preveč zahtevni, tako kot tudi nisem jaz…

 10. zdravo! a bi mogoč kdo vedu,kje bi si js tt film lahk pogledla?
  kr na netu semizdi, da ga ni.

 11. film je bil konec junija na RTVSLO. Sam sem s tezavo gledal filme, ki so nastajali zadnja leta, vendar sta mi bila Petelinji zajtrk in pa Hit poletja pravo presenecenje, saj me nista niti minuto dolgocasila. Pisem kot povprecen gledalec, ker nisem strokovno podkovan, da bi kritiziral igralsko zasedbo in ostale stvari. Skratka plus.

Komentarji so zaprti.