had blog roni kordis had blog roni kordis

Zakaj se Dimitrij Rupel ne pojavlja pred kamerami?

Glede na to, da je Dimitrij Rupel še vedno naš zunanji minister, me zanima, zakaj se ne pojavlja pred kamerami? Saj je še vedno minister, mar ne?
Vseeno bi pričakoval, da v takšnih situacijah, kot so odstranjevanja cvetličnih korit, naš minister poda svoje stališče! Ali pa smo Slovenci premalo pomembni zanj, sedaj ko predsedujemo EU!

 1. Koliko časa je Rupel že zunanji minister!?!
  So bile že hujše situacije od te, pa ni naredil še nič konkretnega.
  Mogoče se pa naši (Janša) klanjajo Hrvatom, ker bi ti drugače razkrili stvari okoli preprodajanja orožja?

 2. Men se zdi, da zaradi velikega izpuščaja na nosu :)
  Malo se je pač potuhnil, to je normalno pri politikih. Ko se bo prah polegel se bo spet prikazal na plano.

 3. Rupsi je v Luksemburgu:
  Luksemburg, 28. april 2008 – Predsednik Sveta EU za splošne zadeve in zunanje odnose, slovenski zunanji minister dr. Dimitrij Rupel je v Luxembourgu vodil pridružitveni svet Evropske unije s Hrvaško. Na srečanju so pregledali odnose med EU in Hrvaško ter napredek Hrvaške pri pripravah na članstvo v EU. Rupel je pozdravil odločitev hrvaškega parlamenta, da ne bo uveljavljala zaščitne ekološko-ribolovne cone za držve članice EU.

 4. Mislim, da se bo kmalu našel nekdo, ki bo pisal blog o Ruplu, spremljal vsak njegov korak in prav tako vsako njegovo potezo ter mu na tak način dihal za ovratnik. Blog bo pa imel kar precej obiska :)

  Vse kaj bo pa lastnik tega bloga delal pa bo to, da bo prebrskal malo za Rupyem ter pobral in združil več različnih člankov, ki jih ponujajo uveljavljeni mediji. Za pridobitev različnih perspektiv pa bo tudi prebrskal tud v underground-u :)

Komentarji so zaprti.