Katera poroka bo poroka leta 2008? Bo Damjan Murko imel lepšo obleko kot Janez Janša? Bo Maja Žilavec lepša nevesta kot Urška Bačovnik?
Glede na to, da so “mediji” že polni novic o tem vele-mega-giga-tera-dogodku – poroki Slavčka: Damjan Murko: Poroka bo 3. maja ob pol treh v mariborski stolnici! (vir), Murko ima fantovščino (vir), Vse je pripravljeno za poroko leta (vir), Razuzdana fantovščina: Damjan Murko erotični lutki lizal klitoris! (vir)
Me zanima, kdo jim piše te nebuloze? In pogled na Slavčkovo fantovščino je bil precej ubog! Verjetno bo enak pogled na njegovo poroko!
V bistvu jaz stavim na poroko Janeza in Urške, ker bo verjetno skrita očem in bo kljub temu privabila več “svatov” kot Murkotova, ki jih je sam povabil. Se motim?

18 Responses to Poroka leta – Damjan Murko – Slavček in Maja Žilavec

 1. Klemen pravi:

  Imam občutek, da so mu mediji in ostali sponzorirali vse od torte, fantovščine, poroke in najbrž celo neveste.

  I hate that guy.

 2. Kristjan pravi:

  Že gradim teorijo zarote ki se skriva za to poroko :D

 3. Klemen pravi:

  Oprosti za spam…

 4. markopigac pravi:

  Klemen, v tem intervjuju KLIKDamjan Pove vse KLIK, kdo mu kaj časti, kdo bo pel, kaj si misli o vas, o sebi, itd..

  Morda se zdi smešno, ampak Slovence te bizarnosti bolj zanimajo, kot pa inflacija, zaposlovanje ali ne nazadnje socialni obstoj.

 5. Mihc pravi:

  @markopigac vsekakor, da Slovence zanimajo trači, ampak ne Murko, ker do danes ni pokazal nič drugega kot posnel nekaj intervjujev. Jaz še nisem nikol slišal za solo koncert Murka.. Je navaden blefer, ki dovoljuje v intervjuje, samo zato, da ne zatone v pozabo.. žlostno!

 6. janja pravi:

  ampak murko je vseeno car.
  poznam ljudi, ki so za svoje projekte in želje zbirali denar in sponzorje, pa jim nikoli ni uspelo, kljub odličnim idejam.
  damjan pa prodaja sam sebe in je v tem ful uspešen.

  drugače se mi zdi pa en kekec.

 7. Tim pravi:

  Mihc: Je ze dosti, da si slisal za njega.
  Jaz pa nisem nekaj sovrazno nastrojen proti njemu, je kak je, ce ga vlacijo po medijih, ga vlacijo. Parkrat sem ga ze v zivo srecal pa mi ni nic tecnaro… Tak da… Jaz bi se raje zamislil nad kom drugim, ki ti pa dobesedno vsiljujejo svoje ideje… Gres cez mesto pa ti gusijo na vsakem koraku.

 8. Mihc pravi:

  @Tim nisem niti malo sovražno nastrojen.. vsak dela kar dela, ampak iz intervjuja je izvidno, da se malo preveč kuje med oblake, ker pred kamero se zna skoraj vsak špilat kretena. Zelo nazorno pove, da ima nadpovprečno stanovanje, da zaradi njega uspevajo določene gostilne, da je najbol srečen in zaljubljen.. bla bla
  Me pa zanima, če bo v primeru ločitve naredil tudi tak medijski pomp. Aja on verjame v poroko in ljubezen, on je Murko…
  Kdo lahko sploh v tem norem, času, kjer je toliko “fuka” lahko reče, da je 100% da se ne bo ločil ? Časi naših straih babic so žl mimo

 9. Tim pravi:

  Mihc: Pa čeprav ti je tak brezvezen, si si verjetno njegov govor zapomnil bolje kot zadnji govor od Janše ali Türka, ki si ju slišal po TV ;)

 10. Upam da ni kaj narobe, že dva dni brez prispevka… Resno mislim

 11. J. Mikec pravi:

  @ Volk, tudi meni čudno…

 12. markopigac pravi:

  Vredu si zadel, poroka ni izpolnila napovedanih pričakovanj -> KLIK

 13. Si. R. pravi:

  No, samo da je zadeva mimo. Zdaj lahko sprejemamo stave o pogostosti poročanja uspešnosti/neuspešnosti zakonskega življenja itd …

  Mimogrede – a je bil mogoče tudi Smiljan Mori na poroki?
  A Gotarjeva je pela? :P

 14. Saša pravi:

  Kdo pravi, da se Murko prodaja?
  Fant kelnari v čevabÄ‘inici Zlati lev ob mariborski tržnici, punca pa dela za blagajno v tezenskem Lidlu.
  Res je, da se veliko pojavlja v medijih, vendar se v njegovi denarnici to ne pozna.

 15. Kristjan pravi:

  Zdj pa ga ne bo več mogla Zala za 100€ naročit :D

 16. had pravi:

  @volkec: hvala za skrb :) ne ne.. samo italijani ne vedo, ce rezerviras hotel z wirelessom, da potem pricakujes, da bo tudi deloval :)

 17. Samo da je vse v redu, ker me je že čisto resno skrbelo. Očitno tudi letos ne bo uspelo napolniti na koledarju čisto vseh dni, kar pa se Italijanov tiče, lahko začnemo zdaj razpravljati in ne bomo tako kmalu končali :p

 18. hunk pravi:

  kak peder sam sramoto si dela pa ženska se mi full smili

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.