had blog roni kordis had blog roni kordis

Poroka leta – Damjan Murko – Slavček in Maja Žilavec

Katera poroka bo poroka leta 2008? Bo Damjan Murko imel lepšo obleko kot Janez Janša? Bo Maja Žilavec lepša nevesta kot Urška Bačovnik?
Glede na to, da so “mediji” že polni novic o tem vele-mega-giga-tera-dogodku – poroki Slavčka: Damjan Murko: Poroka bo 3. maja ob pol treh v mariborski stolnici! (vir), Murko ima fantovščino (vir), Vse je pripravljeno za poroko leta (vir), Razuzdana fantovščina: Damjan Murko erotični lutki lizal klitoris! (vir)
Me zanima, kdo jim piše te nebuloze? In pogled na Slavčkovo fantovščino je bil precej ubog! Verjetno bo enak pogled na njegovo poroko!
V bistvu jaz stavim na poroko Janeza in Urške, ker bo verjetno skrita očem in bo kljub temu privabila več “svatov” kot Murkotova, ki jih je sam povabil. Se motim?

 1. Imam občutek, da so mu mediji in ostali sponzorirali vse od torte, fantovščine, poroke in najbrž celo neveste.

  I hate that guy.

 2. Klemen, v tem intervjuju KLIKDamjan Pove vse KLIK, kdo mu kaj časti, kdo bo pel, kaj si misli o vas, o sebi, itd..

  Morda se zdi smešno, ampak Slovence te bizarnosti bolj zanimajo, kot pa inflacija, zaposlovanje ali ne nazadnje socialni obstoj.

 3. @markopigac vsekakor, da Slovence zanimajo trači, ampak ne Murko, ker do danes ni pokazal nič drugega kot posnel nekaj intervjujev. Jaz še nisem nikol slišal za solo koncert Murka.. Je navaden blefer, ki dovoljuje v intervjuje, samo zato, da ne zatone v pozabo.. žlostno!

 4. ampak murko je vseeno car.
  poznam ljudi, ki so za svoje projekte in želje zbirali denar in sponzorje, pa jim nikoli ni uspelo, kljub odličnim idejam.
  damjan pa prodaja sam sebe in je v tem ful uspešen.

  drugače se mi zdi pa en kekec.

 5. Mihc: Je ze dosti, da si slisal za njega.
  Jaz pa nisem nekaj sovrazno nastrojen proti njemu, je kak je, ce ga vlacijo po medijih, ga vlacijo. Parkrat sem ga ze v zivo srecal pa mi ni nic tecnaro… Tak da… Jaz bi se raje zamislil nad kom drugim, ki ti pa dobesedno vsiljujejo svoje ideje… Gres cez mesto pa ti gusijo na vsakem koraku.

 6. @Tim nisem niti malo sovražno nastrojen.. vsak dela kar dela, ampak iz intervjuja je izvidno, da se malo preveč kuje med oblake, ker pred kamero se zna skoraj vsak špilat kretena. Zelo nazorno pove, da ima nadpovprečno stanovanje, da zaradi njega uspevajo določene gostilne, da je najbol srečen in zaljubljen.. bla bla
  Me pa zanima, če bo v primeru ločitve naredil tudi tak medijski pomp. Aja on verjame v poroko in ljubezen, on je Murko…
  Kdo lahko sploh v tem norem, času, kjer je toliko “fuka” lahko reče, da je 100% da se ne bo ločil ? Časi naših straih babic so žl mimo

 7. Mihc: Pa čeprav ti je tak brezvezen, si si verjetno njegov govor zapomnil bolje kot zadnji govor od Janše ali Türka, ki si ju slišal po TV ;)

 8. Upam da ni kaj narobe, že dva dni brez prispevka… Resno mislim

 9. No, samo da je zadeva mimo. Zdaj lahko sprejemamo stave o pogostosti poročanja uspešnosti/neuspešnosti zakonskega življenja itd …

  Mimogrede – a je bil mogoče tudi Smiljan Mori na poroki?
  A Gotarjeva je pela? :P

 10. Kdo pravi, da se Murko prodaja?
  Fant kelnari v čevabÄ‘inici Zlati lev ob mariborski tržnici, punca pa dela za blagajno v tezenskem Lidlu.
  Res je, da se veliko pojavlja v medijih, vendar se v njegovi denarnici to ne pozna.

 11. @volkec: hvala za skrb :) ne ne.. samo italijani ne vedo, ce rezerviras hotel z wirelessom, da potem pricakujes, da bo tudi deloval :)

 12. Samo da je vse v redu, ker me je že čisto resno skrbelo. Očitno tudi letos ne bo uspelo napolniti na koledarju čisto vseh dni, kar pa se Italijanov tiče, lahko začnemo zdaj razpravljati in ne bomo tako kmalu končali :p

Komentarji so zaprti.