Microsoft NT Konferenca, Portorož 2008 - novinarska konferenca 6 Microsoft NT Konferenca, Portorož 2008 - novinarska konferenca 6

Microsoft NT Konferenca, Portorož 2008 – novinarska konferenca

NTK konferenca: Matej Potokar – Microsoft, Dušan Mitič – Telekom, Klavdij Godnič – Mobitel, Rok Palčič – Microsoft, Boštjan Stražr – Microsoft
2200 udeležncev iz 700 podjetij. Preko 100 predavanj in delavnic. 44 sponzorjev.

had_0139.jpghad_0135.jpghad_0140.jpghad_0144.jpg

had_0145.jpg

 1. Ne vem zakaj ampak vedno bolj se mi zdi, da so vsi posti na tem blogu namenjeni samo temu, da bo blog visoko v iskalnih zadetkih in da bo nanj prišlo čim več ljudi ter kliknilo na reklame. Saj si vsi želimo, da bi bile naše strani bolj obiskane ampak preprosto dodajanje novih postov brez kakšne dodane vrednosti se mi zdi pa skrajno slabo. V starejših postih je blo dost več prave vsebine in zanimivega branja. Samo malo mojega mnenja had.

  Drugače pa mi je NT konferenca zanimiva tema ampak nimam žl nič za komentirat.

 2. anze: mi poves, kako drugace lahko live blogas kot takole? imas kaksno idejo?
  sicer pa, kdo ti brani, da ne pocnes iste stvari?

 3. Dokler so fotke ni to še nič tako zelo narobe. Edino še ena pripombica z moje strani. Potokarju pa bi ja popravil rdeče oči, da ne izgleda kot kak vrag iz Microsofta.

 4. No nisem mislil samo na tole objavo ampak na prejšnijih par – downhill, rally, o zlatu,… Samo fakti. Drugače pa ja, tudi live bloganje lahko po mojem mnenju vsebuje več kot samo par slik, imen in številk. Meni so zlo všeč kakšni prvi vtisi in podobno.

 5. @anze: vsi moji posti so si precej podobni.. tako je ze ene dve leti.. :)

  za vtise in podobno bo malce vec casa kasneje..

Komentarji so zaprti.