Včerajšnja večerna zabava na NT Konferenci je bila fantastična. V znamenju Osmice, kjer so povezali skupaj stare navade in običaje z odlično hrano in spremljevalnim programom. Najmočnejši Slovenec se je pomeril v krivljenju aluminijastih ponev, Jararaja je igrala glasbo, ki je bila primerna okolju in času in nekateri so se celo preizkusili v petju karaok. No, mogoče bi bilo boljše, če bi to nekateri izpustili.
Kamenko, priznam, da sem pričakoval “geek” zabavo, pa vendar sem ugotovil, da je vse skupaj precej precej precej na višjem nivoju in precej boljše organizirano, kot je na Sof-u in podobnih zadevah, ki naj bi postavljale meje prireditev in da sem še danes presenečen! Adrema, “svaka čast”

5 Responses to NTK večerna zabava – Osmica

 1. TS pravi:

  Had je lepo napisal, da je bil žur dober. Popolnoma se strinjam glede tega :)

 2. inspiron pravi:

  V 12 zaporednih letih (na vseh sem bil vse 4 oz. 3 dni) kot predavatelj in obiskovalec NT konference je bila za moje pojme letos dalec najslabsa – tako po vsebini kot po zurkah. Celo prva (kjer smo se samo ucili) je bila boljsa. Vsaj za moj okus.

  Se dobro, da smo si ljudje razlicni! :)

 3. inspiron pravi:

  Aja, samo kot dodatek: moj prejsnji komentar je primerjava NT konferenc med seboj.

  She vseeno pa tako po organizacijski kot zabavni plati nejakrat prekasa podobne SLO konference. Pa ne samo SLO, tudi sirse!

 4. Mladen pravi:

  ja letos je bil NTK veliko slabsi kot lani…
  zgleda da organizacija ni bla ravno na vrhuncu, kar se je tudi kazalo v izjemni utrujenosti organizatork.
  hostese pa dooobre!!!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.