Avtokros Tunjice - fotografije 47 Avtokros Tunjice - fotografije 47

Avtokros Tunjice – fotografije

Avtokros dirka v Tunjicah (domačini bi rekli Tuncah) je že tradicionalna, saj je letos že peto leto zapored. In poleg prahu, ki je vsako leto prisoten, je vsako leto več obiskovalcev, ki pridejo občudovat doma predelana vozila, ki so podobna vozilom v Mad Maxu, ali pa Doomsdayu.
Letošnja dirka je bila zanimiva tudi zaradi pogostih prekinitev, ki so bile posledice nesreč, oz. okvar vozil.
Ko sem prišel domov, sem se najprej lotil temeljitega čiščenja D200 v upanju, da se kmalu najde denar za posodobitev!
Drugo leto se vidimo spet!
p.s.: fotografije je objavil tudi sobloger Iztok

autocross-tunjice-fotografije-04.jpg autocross-tunjice-fotografije-08.jpg autocross-tunjice-fotografije-19.jpg

autocross-tunjice-fotografije-22.jpgautocross-tunjice-fotografije-23.jpgautocross-tunjice-fotografije-17.jpgautocross-tunjice-fotografije-18.jpgautocross-tunjice-fotografije-20.jpgautocross-tunjice-fotografije-21.jpgautocross-tunjice-fotografije-15.jpgautocross-tunjice-fotografije-16.jpgautocross-tunjice-fotografije-09.jpgautocross-tunjice-fotografije-10.jpgautocross-tunjice-fotografije-11.jpgautocross-tunjice-fotografije-12.jpgautocross-tunjice-fotografije-13.jpgautocross-tunjice-fotografije-14.jpgautocross-tunjice-fotografije-01.jpgautocross-tunjice-fotografije-02.jpgautocross-tunjice-fotografije-03.jpgautocross-tunjice-fotografije-05.jpgautocross-tunjice-fotografije-06.jpgautocross-tunjice-fotografije-07.jpg

  1. Hadko! Veš, da so mi bile tvoje fotke iz časov, ko si objavljal tiste “cukrčke” bolj všeč, kot tile avti! ;)

  2. Sem šel pogledat do vstopnine, pa me je 6€ lepo obrnilo. Sem pa slišal, da je bilo zelo pestro (letenje, zaletavanje,…)

  3. …super fotke! Tudi sam sem imel namen priti, pa mi nekako ni ratalo. Upam da sledi ponovitev tam nekje v jeseni (kot lansko leto). Se vidmo v Tuncah :)

Komentarji so zaprti.