had blog roni kordis had blog roni kordis

Marjetica Ana Rudolf Rupel je carica

Marjetica, žena zunanjega ministra Dimitrija Rupla, je carica! Sklepam po tem, kar sem videl v oddaji Svet na Kanalu A, ko se je Marjetica nenapovedano pridružila “prvim damam” – Lauri Bush, Barbari Miklič Türk, Urški Bačovnik in Margaridi Barroso v Narodni galeriji.
Če držijo informacije, ki so jih podali na Kanalu A, je bila Marjetica povabljena samo na kosilo in ne na ogled slovenskih impresionistov.

In če ta informacija drži, potem je Marjetica carica, saj je ukanila vse Busheve “watch dog” varnostnike in pokazala, kako se je treba znajti!
Deux points Marjetica!

  1. Ne glede na to, da se zdaj razburjajo na A-kanalu, njej je uspelo!

  2. Jao…res misliš,da se ni dogovorila in da je ukanila varonstinike:))))))))))))))))

    LP!

  3. Nop. Marjetica je bila kar lepo vabljena zraven v Narodno galerijo. Mislim, sem 90% prepričan da sem to prebral v napovedi PRED dnevom obiska. Če me bo kdo lovil za besedo kje, se vdam kar takoj, ker se res ne spomnim.

    V spominu mi je pa ostalo zato, ker sem sicer malce alergičen na to klobučarko in se mi gospod Rupel, čeprav ga ne cenim preveč, kar malce smili, da jo mora prenašati. Verjetno ga je masirala kar par tednov, da ji je zrihtla vsaj nekaj trenutkov v družbi najpomembnejše svetovne dame.

  4. Turkova je povedala, da je Marjetico dan pred obiskom povabila v galerijo Urška. Ker pa je bilo to vabilo hudo pozno, varnostniki niso vedeli, zato je ni bilo na seznamu za galrejio, ampka samo za kosilo. Ok, torej nič hudega. Je pa bilo neprofesionalno od nje, da je zamudila. ker če bi bila točna, ne bi bilo cirkusa pred novinarji. Edino če ga je podzavestno želela, ker hoče pokazat, da je pomembna. se bojo pa vse naše dame morale vsest z vodjo protokola, da se zmenijo, kje kdaj katera stoji in katera stopi naprej, katera počaka.

Komentarji so zaprti.