Protokolarna darila: George Bush se bo iz Slovenije odpeljal na novem kolesu (vir) Da se bo kot upokojenec končno naučil vožnje s kolesom!
Še pomnite? ups Še pomnite?
Odlično protokolarno darilo, upam samo, da se George Bush več ne spomni kaj se mu je zgodilo, ko je bil na kolesu, pred štirimi leti, ups, pred tremi tudi?!

“President Bush fell off his mountain bike down on his ranch in Texas. A couple weeks ago, John Kerry fell off his bicycle. See, doesn’t this make you miss President Clinton? That guy, he could ride anything without falling off.” —Jay Leno

“You know what really makes this embarrassing? The other day the president said the leaders in Iraq are ‘ready to take off the training wheels.’ That’s what he said, ‘take off the training wheels.’ Then he goes out and falls off his bicycle. And they wonder why the rest of the world doesn’t take us seriously.” —Jay Leno

(vir)

9 Responses to Zakaj so Bushu podarili kolo Cult Black Gold XTR?

 1. markopigac pravi:

  Prestic mu ni nihče podaril?

 2. Kristjan pravi:

  Hehe :D Ja pa še twingota, pa krof z trojan, pa čelado od sct bi mu mogli dat :D

 3. orhideja pravi:

  darila, ki jih dobi ameriški predsednik niso v njegovi trajni lasti, ampak v lasti držve oz. držvljanov. on jih lahko uporablja le med predsedovanjem. zato po prenehanju mandata upokojeni Buši s tem kolesom sigurno ne bo kolesaril.

 4. peter pravi:

  ali pa od kekca kapo in brinceljna očala…pa korenček na nos…

 5. Mavrična pravi:

  ej, sem se jaz na mojem dvorišču (blogu) tudi vprašala, ampak malo kasneje. A ima tip narejen kolesarski izpit? A je dobil kolo kot osebno darilo ali kot držvno (da ga bo moral v beli hiši pustit, ko bo šel končno ven iz nje)?

 6. had pravi:

  @mavricna: on je sef :) za voznjo po rancu in padanju z bicikla, pa res upam, da ne potrebuje izpita :)
  kot so sedaj rekli, je bilo to protokolarno darilo..

 7. Abaddon pravi:

  To je super reklama za Slovensko firmo! Ta bicikl je zdej kva MountainForce 1 al kva :) ni de ni.
  Jst sm pa recimo bolj za to da se da neki uporabnga kot pa, lepo te prosm, kristalne vaze pa take prahnabirajočepizdarije.

 8. ALeš pravi:

  a mi zna kdo razloziit zakaj Cult-a?
  Osebno nimam nic proti Cult kolesom, ampak to ni slovenski proizvod!
  A se nebi bolj spodoblo, da bi mu dal recimo Flexerja (50 ccm moped, da bi se mal okol vozil), ce pa ze kolo, zakaj ne Pony-ja?

 9. vranika pravi:

  Zato ker so v kultu blackwaterja ali črnega zlata.
  Sicer pa je JJ le upravljalec Slovenije, kat smo videli si je suknič slekel prvi Bush, kar po protokolu pripada gostitelju torej Janši, torej je Brdo Bushev ranč. m

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.