Mag ni bil časopis, ki bi ga bral. Zame je bil preveč desen. Sedaj, ko imamo Reporterja, Slovenski tednik, Demokracijo in verjetno bi se še kaj našlo, pa je nastala rahla praznina na levi strani.
Jo bo zapolnil prenovljeni Mag?

mag-prenovljen-naslovnica.jpg

11 Responses to Prenovljen Mag izgleda kul

 1. Perko pravi:

  Opa, vidm da ti je ratal oglasni prostor prodat. Za kolk časa pa ga majo v najemu? pa kok si jim računou :evil:

 2. had pravi:

  oglasni prostor je ze razprodan za precej casa.. cena je 60€ za en teden, ekskluzivno.. to je priblizno 1.3€/1000 prikazov..

 3. Perko pravi:

  Zakaj ne narediš malo več prostora za oglase ampak tako da ne motijo. Bi bil kar fajn prihodek se mi zdi, sploh pri tebi.

 4. had pravi:

  res je.. ampak nocem tega.. tole je v bistvu en taksen tekst, koliko smo blogerji sploh zanimivi za koga, ker vem da za velike oglasevalce nismo, je mogoce trzna nisa na manjsih, z manj denarja, ki bolj targetirajo.. bom naredil “analizo” tega, ce drzi..

 5. Perko pravi:

  Kokr berem bloge po internetu, tiste najbolj znane kakor problogger imajo vsi do zadnjega kotička zapoljneno stran z oglasi, takimi ali drugačnimi. Seveda od tega tudi veliko zaslužijo samo stran zgleda zelo natrpana, za obiskovalca, ki je prvič na ogledu sigurno nepregledna. Napsrotno, je tukaj tvoj blog, ki moram reči, da je simpl in lepo pregleden, pa naredi tisto analizo ter poročaj. :)

 6. had pravi:

  hvala :)
  res je, kar si napisal o nepreglednosti.. sam sem bil hudicevo proti bannerjem, ampak to je edini nacin..
  problogerji pa zasluzijo hudicevooo veliko :)

 7. Perko pravi:

  Ja, oni pa zaslužjo ogromne denarje. Sej dajejo tud mesečne preglede koliko zaslužijo in če mogoče veš kdo je John Chow, no on je prejšni mesec zaslužil okoli 30.000$ od bloganja, kar v Sloveniji sploh ne bi bilo možno že zaradi majhnosti, ker nas je premalo. Vsaj tako se mi zdi.

 8. had pravi:

  vem vem.. v sloveniji je vse preko 100€ izredno veliko.. sicer pa, ce bi pisal blog zaradi denarja, ga ze zelo dolgo ne bi pisal.. po drugi strani pa so problogerji precej mocni opinion makerji in imajo za seboj “veliko kolicino” bralcev..

 9. IcEmAn pravi:

  spletna stran je pa še vedno z old lookom

 10. dr. Onyx pravi:

  No, vidiš da se da, če se hoče. :)

  Ene tri take oglase daš na desno stran po 60 € na teden, pa imaš 500 € prihodka od bloga. To pa je že denar, ko se splača malo potrudit. Had, jaz sem vedno verjel vate. Samo malo več časa moraš posvetiti trženju, pa bo. Držim pesti, ko ti služiš se počutim, kot bi meni nakazovali. Jaz sem pa kar flašo od Coca Cole dal namesto reklame. Glih tolk, da ne izgleda stran čist prazna.

 11. had pravi:

  @dr.onyx: tale znesek bo sel za dobrodelne namene, naslednji bo sel za sponzorstvo zakljucka v kiberpipi in podobno.. mogoce naslednji za mop majice ali pa stickerje in podobno..

  in se vedno velja vabilo na drink!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.