had blog roni kordis had blog roni kordis

Twitter je kul

Ko sem pred letom prvič slišal za Twitter, sem rekel NE!
Ne potrebujem še enega servisa poleg facebooka, del.icio.usa, digg, farka… In tako je bilo.
Pred parimi meseci sem ga kljub NE-ju začel uporabljati in ugotovil, da je Twitter kul. Vsa komunikacija temelji na principu SMS-anja in lahko poteka preko GSM telefona ali preko spleta. Poleg tega, da lahko Twitter povežeš s svojim Facebook računom, obstaja še cel kup drugih “sladkorčkov”. Prav tako se ga da zelo preprosto implementirati v WordPress.
In zakaj mi je Twitter všeč? Zato, ker me spominja na čase IRC-anja in na čase komunikacije preko 14400 bit/s modemov.

Uporabljaš Twitter?? Moj Twitter: http://twitter.com/had

  1. Se strinjam, Twitter je res kul, čeprav stvar najbrž izgubi preglednost, če imaš preveč ljudi, ki jim slediš. Zanimivo pa, da sem prek tebe naletel tudi na Sašo Gerčar

  2. @Volk; in zakaj je to zanimivo? A si ne bi mogel misliti, da je tudi kakšna baba že na takšni zadevici?! ;)

    No, jaz moram povedati, da sem se, tako kot za vsako drugo neumnost, morala takoj prijaviti in stestirati zadevo, ampak do danes sem še vedno na istem mnenju, kot ga je imel Had v samem začetku. Nekako ne vem kaj bi s Twitterjem počela, ker se mi res ne da za vsak korak, ki ga naredim pošiljati SMS.
    Å e toliko bolj pa me jezi, ker si nikakor ne znam spraviti tega Twittyja v stransko kolono na blogu. Ja, sem si inštalirala vtičnik in ga aktivirala, a kaj ko mi ne pokaže tiste cele modre zadevice z mojimi zapisi :( Lahko kdo pomaga?

Komentarji so zaprti.