Odlično! Šentviški predor, ki so ga danes odprli, je že zaprt! Odpadel protipožrni omet, ki so ga vgradili leta 1984 tujci!
Prvi mož DARS-a, Tomislav Nemec, je za Odmeve povedal, da bodo celo noč delali, da bo jutri vse skupaj že sanirano! Nihče ni bil poškodovan, to je najbolj pomembno, vsaj po besedah Nemca. Prav tako pa je bila to idealna priložnost, da so stestirali vso opremo, ki smo jo plačali davkoplačevalci in so ugotovili, da dobro deluje!

Pa saj se hecajo, kajne! Ali pa samo ne vedo kaj delajo!

4 Responses to Šentviški predor je ODPRT – ups ZAPRT

 1. dr. Onyx pravi:

  Če realno pogledaš se je kaj tazga lahko tud pričakoval. Saj Zidar ne more v miru delat, če pa ga zdej že skor vsak mesec za kakšno uro zaprejo in je ves čas pod psihičnim stresom. Sej pol pa ni čudno, da je vse šlampasto narejen.

 2. Renton pravi:

  In njim se zdi to velik dosežek, da so odprli predor, ki bi ga morali vsaj 4 leta nazaj. No, so pa vmes pokradli milijončke. Za projekt, ki razpada po šivih. Ups.

 3. SwGuru pravi:

  To spada pod kategorijo “Only in Slovenia” :-(
  Saj verjetno je čisto možno, da se zgodi, kar se je zgodilo. Ampak v kombinaciji DARS, SCT in še famozni Å etviški predor pa vse skupaj zgleda kot eno veliko norčevanje.
  Je pa drugače “zanimivo”: zdravstveni in prometni minister ugotavljata, da njihova ministrstva niso sposobna furat takih projektov/razpisov, zgodi pa se nič. Pa to bo ja morale glave padat. Ampak to verjetno nima veze z barvo vlade. Ta zalega skorumpirana birokratska pač fura zadeve ne glede na barvo vlade. Pač enkrat dajo malo več “levim”, drugič pa “desnim”.

 4. Aleš pravi:

  Velja omeniti da je zaprt samo iz smeri Primorske proti Gorenjski, v obratni smeri laufa… preden nastane vsa splošna slo. panika in bomo šli na kak referendum spet (samo posvetovalni seveda) :-)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.