Dejan Kaloh je bil bloger, ki je zagovarjal trenutno ablast.
Zakaj govorim o pretekliku?
Ker sem opazil na Vest.si prispevek, kjer taisti Dejan nastopa v barvah stranke Lipa?

Glede na to, da sva imela kar nekaj “dvobojev” na njegovem blogu, kjer je mimogrede, izbrisal vse svoje stare zapise, me ta poteza preseneča.

Ali se res lahko človek čez noč prelevi? Vsekakor pa priznam, da je njegov nastop dober in sem dobil občutek, da res ve, kaj govori. Veliko sreče. Pravijo da gre v tretje rado!

16 Responses to Dejan Kaloh – SDS ali Lipa??

 1. Dajana pravi:

  Si dobil občutek, da ve, kaj govori? ahahahaha Bravo Dejan! :D

 2. Klemen pravi:

  Prelevi? Misliš verjetno polevi? :D

 3. had pravi:

  @klemen: imas prav ja :) tvoje bo bolj pravilno :)

  @dajana: jeap.. :)

 4. peter pravi:

  ne poznam tega možkarja in ozadja, a kot pravijo everybody has a price, name yours?…

 5. MirkoV pravi:

  Oh yeah, Kalči znova preseneča. Na lokalnih volitvah je sklenil pakt z SDS in naredil SDS by pass listo, ki ji ni uspel preboj v mestni svet. Z nesojenim “neodvisnim” županom Pivcem je bil dogovorjen za job na občini, ki je s tem tudi padel v vodo.
  Zaradi neprestanega asslickanja Pivcu je bil prepričan, da mu DZ kandidatura ne uide. Poleg tega je sproti pisal blog, ki ga je uporabljal kot gradivo pri asslickanju, da je obrazlagal svoj SDS poglede na svet kot opinion maker. To mu seveda ni uspelo, ker je bil preveč vsiljiv, poleg tega ima SDS že od lani vse kandidate razporejene in za našega Kalčija ni bilo več prostora.
  To so mu jasno povedali že letos spomladi in takrat je nestrpno začel iskat drugo stranko, ki bi ga kandidirala in kot na pladnju se mu je ponudila Lipa, kadrovsko prazna stranka, ki za kandidata sprejme vsakogar, le da je pismen. Tako je Kalči našel svoj novi prostor pod soncem, a pojavil se je problem. Lipa gradi image na kritiki vlade, posledično najbolj kritiki SDS, katero je Kalči še pred nekaj meseci koval v nebo prav na svojem blogu. To je tudi razlog, da je zbrisal vse svoje blog prispevke, ki so imeli zveze s politiko. Tip se je čez noč prelevil iz velikega podpornika v velikega kritika vlade. To je ponudba Lipe.
  Si še kdo drug želi kandidirati za poslanca? Pišite na Lipo in zagotovo boste postali kandidat!
  Kalči in tudi Saško bosta v svojem okolišu naletela na problem, ki se mu reče Stojan Auer. Ker se je Saškovo mesto pri SNS sprostilo in ker zagotavlja poslanca z mariborskega področja, bo to mesto zapolnil Stojan. Lipa se bo jeseni neslavno poslovila s političnega zemljevida. Stojan bo zamenjal Saškota, Kalči pa bo znova na blogu pisal o politiki. Takrat bo hvalil novo (levo) vlado in računal, da bi kandidiral pri Pahorjevem SD na naslednjih volitvah 2012 in zgodba se tako nadaljuje po istem principu vse do smrti.
  Načela so namreč umrla že x-let nazaj!

 6. markopigac pravi:

  :)

 7. Dejan Kaloh pravi:

  Zanimivo naključje… Had na tvoj blog pridem danes po celi večnosti – zaradi pomanjkanja časa spremljam samo še tebe, Pigaca in Dajano – ter seveda vse info portale… in ti mi ravno v teh dnevih posvetiš blog-post… Thanx! In thanx za lepe želje.

  Blogati bom začel spet precej kmalu… volitve v DZ bodo kmalu tu, in ja – net je postal pomemben tudi za politike…

 8. Janez j pravi:

  Pa še nekaj preboj v Lipi je Kaloh načrtov še z eno potezo, ki pa je bila že v kali uničena z propagando JFK, ki pa je zaradi akterjev kontra Lipe propadla.

 9. miki pravi:

  Očitno Kaloh ni zapustil vrst SDSa, ampak je njihov tajni agent.Svinjarija da se nekdo tak proda JJ.

 10. Revolucija pravi:

  Dejan Kaloh trdi, da je peče pokazal ponarejen dokument.

 11. Anonymus pravi:

  Od nekoga, ki kao taktično sklepa pakte, bi pričakovali malce več taktičnosti. Ali vsaj preračuinljivosti.
  Men se zdi, da Lipi niti sam faustovski pakt s hudičem ne bi pomagal, da nabere glasove, da prestopi prag parlamenta. Dejanu Kalohu pa tako ali tako ni pomoči. Pa brez zamere. :)

 12. PiPi pravi:

  Dejan je sedaj samo se bivsi lipovec, po tem ko je razkril kaj pocneta glavna akterja v stranki. To mu stejem v +, se mi pa zdi smesno, da nihce izmed “vidnih” blogerjev, ki jih sam spremljam o tem ne govori :)

  .::PiPi::.

 13. Aleš pravi:

  Meni pri tej zgodbi nekaj ne štima.
  Dokument naj bi ponaredil mladoletni sin enega pripadnika stranke LIPA.
  Dokument je baje nastal leta 91.
  Kako je lahko že takrat ta dokument ponaredila oseba, ki je še danes mladoletna. Tega je že 17 let nazaj. Takrat se ta verjetno še rodil ni.

  Ali pa je ta dokument, za katerega Janez pravi, da je ponarejen, ponarejen znova?
  Ponaredek ponaredka?

 14. PiPi pravi:

  @Ales, koncentracije ti manjka :)

  koliko sem sam zasledil je bilo govora o tem, da je original ponaredek nastal leta 91, vprasanje je sedaj ali je ponaredek, ki ga je prinesel “mala italjanka” original ponaredek ali zgolj ponaredek od ponaredka :)

  .::PiPi::.

 15. Aleš pravi:

  Če se dobro koncentriram bi dejal naslednje.
  Če Kaloh pravi, da je mali ponarejal, potem je to ponaredek ponaredka. Teoretično bi lahko bil original.
  Je pa res, da mu ne verjamem.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.