Twitter je kul, ampak Koornkslovenski Twitter je še bolj “kurnkast”.

Ideja o slovenskem Twitterju je bila “podana” na tradicionalnem webmaster pikniku in ma.tija.cc si je vzel eno noč in spletel gnezdo, kjer se dogajajo razna “jajca”. V bistvu velikokrat iz njih nastane prav fajn “šmorn”, da o palačinkah in pivu niti ne izgubljam besed.

Glede na to, da so predlogi, da bi bile pokrajine poimenovane po delih kure in glede na to, da je Slovenija v obliki kure, je ime Koornk pravo ime za to spletno storitev in skupnost, ki nastaja znotraj.

In zakaj TI še ne sodeluješ v Koornku? Seveda me lahko dodaš, če želiš!

*če boste preverili SSKJ, kaj pomeni beseda štála -e ž (á) nižje pog. hlev: živina v štali se je oglašala, vam lahko povem, da to nima s tem nobene povezave. Ravno obratno. Vse je urejeno in lepo in vse je “kurnkasto”!

5 Responses to Slovenski Twitter – Koornk je prava “štala”*

 1. Poslovni utrip pravi:

  Lp iz pokrajine kurja čreva :)

 2. Ales pravi:

  Dejte nardit se ksn firefox addon, pa pridem tole uporabljat, ker je kul, sploh to da ti updata tudi twitter mi je vsec :))

 3. doen pravi:

  Ce ima kdorkoli kakrsenkoli utemeljen razlog zakaj bi naj identicen klon twitterja (kot je bil twitter pred 3 leti – sedaj ima veliko vec funkcij kot ta kurnik) obstajal, bi ga z veseljem prebral. Do sedaj mi to ni uspelo ugotovit.
  To, da twitter ni slovenski se sploh ne bo upostevalo, ker je twitter mednarodni community in nikomur ne branijo, da bi pisal v slovenscini in imel samo slovenske kontakte.

  Ce pa ugotovite, da taksnih argumentov ni, pa predlagam, da se zadevo raje ukine, rece da je bila vse skupaj prvoaprilska sala.

 4. AzzQim pravi:

  Kako pa izbrišeš račun?

 5. had pravi:

  @azzqim: hmm.. pises na support :)al pa na [email protected] :) upam, da deluje

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.