had blog roni kordis had blog roni kordis

Spletne novice – had intervju

Ko me je urednik Martin poklical in me povabil na intervju za Spletne novice sem bil odločen, da si “medijske publicitete” ne želim več, niti je ne potrebujem, saj nisem naredil nič kaj takšnega, kar bi zanimalo kogarkoli. Ampak to je bil zaključek na prvo žogo.
Ko sem vse skupaj premislil, je bila moja odločitev drugačna. Na spletni strani Spletnih novic si lahko preberete ali poslušate intervju z menoj.

In zakaj je bila odločitev drugačna? Ker se mi zdi projekt Spletnih novic zanimiv. Mesečnik poskuša obrazložiti zakomplicirane stvari na preprost način, saj se zavedajo da uporabniki interneta niso samo mladi ljudje in na starejše, na žlost, ki prav tako veliko časa preživljajo na internetu, v večini primerov pozabijo. Ker je Martin odličen poznavalec interneta, oglaševanja in marketinga. In ker je bil že skrajni čas, da mi nekdo zastavi kakšno drugo vprašanje kot o tem koliko denarja zaslužim z blogom!
In imel sem prav! Intervju!

 1. hmmmm zanimivo…..
  dejansko prvič vidim tvojo sliko… in priznam da sem se te čisto drugače predstavljal…glede na tvoje texte :P

 2. Kljub tvojem hudomušnem nasvetu(tweet) sem zdaj celotno zadevo tudi poslušal in moram priznat, da nisi razočaral. Iskrenost, ki sije iz tvojega glasu je neizmerna in prav vesel sem, da se še najdejo v Sloveniji tako energije polni ljudje kot si ti. Čestitam in ti želim vse najlepše tudi v prihodnje! :)

 3. @aleš: hahah :) in si presenecen :) verjetno bolj “zajeban” :))

  @saš: hvala! :) iskrenost je tudi posledica poskusa da bi govoril kolikor toliko pravilno, namesto po zasausk :)

 4. Had, kako uspeš spati samo 4 ure na dan? A imaš to prirojeno, a si pomagaš s kakšnimi tehnikami?

 5. Drugo sliko (v intervjuju) poglej. Ona rož v ozadju zgleda na tvoji glavi kot od cezarja venec na glavi :)

 6. Jaz potrebujem na dan minimalno 10 ur spanja, če se da, pa je optimum nekje pri 12 urah. Ko vidim kakšnega hiperaktivca me pa sploh prime, da bi šel kar takoj počivat.

 7. Nina,

  Pa prilepi tvojo, da lahko ostali ocenjujemo tvojo fotogeničnost! Verjetno ni jajc, a ne….pa po možnosti tudi prava ne bi bila.

 8. had, tole o 4 urah spanja tudi mene zanima… pac ne rabis vec, ali si nasel kake tehnike meditacije ali karkoli podobnega?

 9. jaz mam 6 dost… ampak če bi ratal pridt na 4 bi blo pa super :P
  HAD?!

 10. Vsi ste tako navušeni, ker tolko malo spi… pa je kdo pomislil, da to ni dobro za zdravje ? Velikokrat sem že bral, da malo spanja opeša srce in ljudje, ki nimajo normalnega spanca navadno prej zbolijo za srčnimi boleznimi.

  Mimogrede je rekel, da spi čez noč 4 ure.. kaj pa podnevi ? Če nadoknadi popoldan je skoraj isto, kot če bi spal ponoči…

  Odrasel človek potrebuje 7 ur spanca na noč in s skrajšanjem na 4 ure ne pripomore veliko, ker ni zbran in efektiven… Razen če je had nek super blogerski heroj!

 11. no ja…..
  menim da je to zelo odvisno za vsakega posebej (koliko spanca rabimo).
  To da je pa isto ce gres popoldan se mal ulest al pa spanje ponoci pa je dalec od resnice….
  Velikokrat sem ze bral, da je najboljsi spanec od 10 ure zvecer naprej….
  niti ni isto ce gres spat ob 3 zjutraj in spis recimo 8 ur…
  Amapk mene se vedno zanima kako ti uspe po 4 ure na noc HAD ?
  Ok, saj meni osebno ni problem biti na 1 uri na noc, ampak ne dalj kot mesec in pol… potem si je treba mal spocit…. :)
  Ce pa tebi rata konstantno samo po 4 ure na noc, me pa res zanima na kaksen nacin?

 12. evo: ta navada, precej manj spanja, kot ga potrebuje clovek je bila posledica sluzenja civilnega vojaskega roka, zaposlitve preko studenta za 4 ure in voznje vsak dan v krsko.. ce bi spal normalno, bi moje socialno zivljenje postalo povsem nezanimivo.. in ker je bilo treba nekaj narediti sem poskusil z manj spanja.. takrat sem imel povprecno 3.5 ure spanja.. in bilo je kul..

  potem pa sem ohranil to navado, ker se mi je zdela uporabna.. in seveda se pozna po dolocenem casu, da so baterije prazne in jih je treba napolniti.. pride kaksen vikend, ko se ne premaknem, ko hiberniram in napolnim celice.. in tudi je res, da sem vcasih precej bolj “naspidiran” in “obcutljiv”, cesar se zavedam..

  p.s.: podnevi ne spim.. skoda je casa :) in ne, nisem noben heroj, ali karkoli drugega.. samo malce sem spremenil bioritem..

  @ales: najprej se prepricas, oz. se discipliniras da spis manj, potem pa to postane navada :) ampak je treba upostevati telo in ne pretiravati :)

 13. @had cool….
  Je pa neki res… (iz svojih izkusenj)
  ce spim 3 ure, je to nekaj najkatastrofalnejsega, kar lahko naredim… ce je res panika, je bolje da spim 1 uro in sem naslednji dan naspidiran da me (tisti ki me ne poznajo) sprasujejo na cem sem :P
  je pa tudi res, kot si sam rekel… od casa do casa, je enostavno treba nafilat baterije…
  Povem pa se en recept, kaj pomaga, da lahko manj spis in si ok..
  SPORT! v kakrsni koli obliki in pod pogojem da res uzivas v tem sportu….
  To da pa od dolocenih ljudi dobis nadimek “superman, einstein…” in podobno…pa pac spada zraven… (ceprav smo cisto navadni ljudje) :P

Komentarji so zaprti.