Ko bom naslednjič spet “pizdil” čez slovenske avtoceste, gužvo na njih, nesreče na njih, prehitevanje po odstavnem pasu, vožnjo po prehitevalnem pasu, naj me nekdo opozori, da je vse to, v primerjavi z Italijo, mačji kašelj.
Namreč, ko se je zgodila nesreča na avtocesti pred Benetkami, kjer so itak že vedno zastoji, smo čakali več kot tri ure, da so odstranili prikolico nizozemskih turistov, od katere je ostalo zelo malo. Oz. skoraj nič. Upam, da ni bilo nikogar, kar je tudi prepovedano, ta čas v prikolici!
p.s.: pa res težim s temi avtocestami, a ne?

fotografije-nesrece-na-avtocesti-04.jpg


fotografije-nesrece-na-avtocesti-01.jpg fotografije-nesrece-na-avtocesti-03.jpg fotografije-nesrece-na-avtocesti-05.jpg fotografije-nesrece-na-avtocesti-02.jpg fotografije-nesrece-na-avtocesti-06.jpg fotografije-nesrece-na-avtocesti-07.jpg fotografije-nesrece-na-avtocesti-08.jpg

9 Responses to Nesreča na italijanski avtocesti

 1. Abaddon pravi:

  Kup si motor:)

 2. geman pravi:

  A si opazil, da so med voznimi pasovi, ki ločijo smer vožnje takšne lične zelene tablice, da imaš lahko tudi ponoči dolge luči? Tega je na SLO AC zelo malo, je pa rahlo nevarno, če se pri 130 km/h s kratkimi lučmi vidiš neko oviro, ker je takrat že prepozno.

 3. Nina pravi:

  Mi smo lani na poti iz Milana v Lj (bilo ponoci), pred Benetkami stali okoli 5h… Nasi bliznji sosedi so se namrec spomnili zapreti glavno cestno routo…

 4. Aleš pravi:

  Prkolca tud za skurt ni več dobra, nice pics had.

 5. Valentin pravi:

  Joj, sam ta avtocesta je pa res peklenska. Konstantno gužva pa nesreče. Lani smo tudi mi čakali 4 ure, ker se je enemu kamionu vnela prikolica s krompirjem – jaja tona pečenega krompirja na avtocesti :)

  Å e dobro, da gradijo tretji pas, ki naj bi bil namenjen izključno kamionom, kdaj pa bo končano je tudi vprašanje.

  Dobri posnetki

 6. dr. Onyx pravi:

  Pri nas je sedaj taka kot avtocesta mimo Benetk postala avtocesta iz Ljubljane proti Postojni mimo Loga. Vinjete so izgleda večino šoferjev pregnale na avtocesto, tako da je tam zjutraj in popoldan vedno gužva in običajno se zgodi manjša prometna nesreča, potem pa nastanejo takoj dolge kolone.

 7. potopisnik pravi:

  Mi smo zadnjič na poti proti Milanu ravno tako čakali 1 uro pri Vicenzi zaradi nesreče. Nazagrede je tudi bla nesreča samo je bilo zgleda takoj po dogodku in še ni blo kolon…

  V nedeljo ko ni tovornjakov ali ponoči je ta cesta precej bolj znosna.

 8. Anže pravi:

  Nisem vedel, da je bilo to, sicer pa sem bil na avtobusu v gužvi, smo se peljali ravno s Krfa in so nas nekje v Italiji odložili :)

 9. jodlajodla pravi:

  mi smo šli tut v benetke in se je kmal z nami dogodil isto :S

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.