Audi R8 in Aston Martin DB9 Volante Audi R8 in Aston Martin DB9 Volante

Audi R8 in Aston Martin DB9 Volante

Audi R8 – 4163cc, 309 kW in 301km/h. Aston Martin DB9 Volante – 5935cc, 331 kW in 300km/h. Kaj imata skupnega ta dva avtomobila?

Razen tega, da sta super draga, tudi to, da sem ju srečal nekje “bogu izza hrbta”, ko ju je voznik tovornjaka ravno natovarjal nanj. Ker mi je bilo vse skupaj precej čudno, sem se ustavil, “pasel firbce” in fotkal. Ideja, da bi kdo ukradel tako prestižna avtomobila mi je bila zanimiva, vendar vseeno malce preveč na očeh, da bi bila možna.
In ko sem “poguglal”, mi je bilo vse skupaj jasno. Firma Elite luxury car rental poskrbi za vse. Pri njih lahko “rentate” avtomobile kot so: CN Cobra, Ferrari 599 GTB Fiorano, Lamborghini Gallardo, Mercedes – SLR McLaren, Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet, Ferrari 612 Scaglietti, Rolls-Royce Phantom, Maserati Quattroporte, itd.. Izberete kraj, kjer potrebujete avto in vam ga dostavijo.
In kakšen so cene najema?
Audi R8 – dnevno 1300€. Aston Martin DB9 Volante – dnevno 1900€. Malo? Veliko? Odvisno, kaj vam v življenju pomeni več?!

aston-martin-db9-volante-audi-r8-photos-01.jpg

 1. zanimiv info, sherlock.. ;) hvala.

  edino pri ogledovanju fotk bi lahko se malo poguglal in poiskal kater plugin bo nam, ‘uporabnikom’ tvojega bloga, omogocil moznost enostavnejsega ‘premikanja’ med fotkami :)

 2. mhja….. logicno…
  Super da si tole zapisal… mogoce bos kakemu slovencu prisparal denar…
  saj vsi poznamo ko te klice nekdo ki se nista videla ze X let, da ima zate en FULL dober posel, ampak da ti ne more povedat kaj je… lahko pa ti predstavjo ljudje k so miljonarji itn itn itn… prides tja… sami ultra dragi avti (logicno rentatni) naivni ljudje dajo denar za 0 in se nakoncu cudijo, kako to da so bili prevarani…
  sicer je tole cisto off topic, ampak vseeno..
  Ce bi ljudje uporabljal vsaj 1 mozngansko celico ob takih trenutkih…. bi bilo lahko drugace…
  :D (@had moral sem dat to iz sebe, sorry): P

 3. @ap: evo, pa sem naredil nekaj za vse obiskovalce.. sedaj bo slo vse skupaj precej lazje :) k prejsnje verzije lightboxa so nalozile najprej vse slike, k je pobralo precej “pasovne sirine”, ta pa je ocitno malce bolj pametna.. pa se nic dodatnega klikanja ni potrebno na moji strani :)

  @ales: v bistvu sem tocno o tem razmisljal, ko sem pisal tole.. namrec.. koliko taksnih vozil je res v lasti lastnikov, ali pa jih imajo za par dni na rentanju :)

  pa niti ni tolk off :) ampak si zadel zebljico na glavico :)

 4. uuuu, luksuz :) a prideš k nam v support delat, k pokrivaš vse glavne parametre glede ustrežljivosti, učinkovitosti in prijaznost? :)

  take it easy,ap

 5. @ap: ni luksuz :) ampak je bilo odlasanje, ker sem imel s prejsnjo verzijo prevec dela :) sedaj pa tole cinda kot mora :)

Komentarji so zaprti.