www.sds.si me je danes zjutraj pričakal v novi podobi. SDS – Slovenska demokratska stranka, na prvi strani najprej ponuja svoj program – Slovenija na pravi poti. Vsaka točka programa je video posnetek njihove predstavitve programa. In zanimivo, tudi na YouTube imajo svoj SDS kanal. In imajo svojo himno!


Vendar nikjer nimajo možnosti interakcije – komentiranja zapisov, ali karkoli podobnega, kar naj bi “sodobna spletna mesta” ponujala. V končni fazi smo v demokraciji, kjer bi stranka, kot je SDS, to morala omogočati. Ampak očitno jim to ni mar?! Ali pa so sami sebi zadostni in ne potrebujejo komentarjev, ki bi smetili po njihovem spletišču. Pa saj imajo blog Slovenija danes, kajne? No, obstaja tudi

No, stran je precej prikupna na prvi pogled, vendar ostale strankine strani – www.sdm.si, www.zo.sds.si – kot bi bile iz nekega drugega časa. Mogoče to bodo to še prenovili?

Ups. Da ne bom krivičen. SDS ima svoj forum – , vendar je malce težje priti do njega. In imajo preko 3000 registriranih uporabnikov. Kar sploh ni malo!